Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BpEWxhwCcAIfinc.jpg:large

bu mevlüte bi türlü ısınamadım...alıcı gözüyle izliyorum ama boş adam gibi...

Diego gelmezse :D aziz falan kendi soruyodu ersuna. Sempatik şeyler sizi

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerli kanat alacaksak Ahmet ilhan alalım 1.5 yıl oncede yazdım manısadan karabuke giderken alalım 3 mactır ıyı oynuyor

Balotelli kanat oynayabiliyormu ? istatistiklerine baktım oynamış galiba city ve interde.

oynayabiliyorsa hiç buragı kanada kitleyip kanser etmeye gerek yok.

Melo-Selçuk

Sneijder

Bruma-Burak-Balotelli​

yok eğer olcan ı alamazsak gokhan toreye o kadar para vereceğımıze gidip 2 mılyona ahmet ı alalım

Ha o olabilir, eger Olcan ve Tore yi alamazsak alternatif olabilir, ama biz buyuk takimsak (ki oyleyiz) gider Tore veya Olcan i aliriz zaten..

Kamerun 1-0 öne gecti Almanya ya karsi.

Valla Caner'i aldığımız taktirde Fener'e feci bir ambargo koymuş oluruz yabancı kuralıda ellerini kollarını bağlar özellikle Cristian, Stoch ve Krasic'in paralarını almadan gitmek istememesi ve Hasan Ali Kaldırım'ın 1 senedir forma şansı bulamaması Kadlec'inde yeterli olmaması elini kolunu bağlamış olur.

Yanı her turlu ılhtımalde karlı cıkacagımız bır ıs o sebepten hamle varsa cok yerınde olur. Aysal fenere cok olumcul bır darbe vurmus olur

Şu mevlutu almayalım alacaksakta sırf fenevbahce almasın diye alalım cunku onların yerlı forvete bizden daha cok ıhtıtacları var

...

Caner'i izledikçe duygularımı geri plana atıyorum.

Çok net Telles'ten şu an için iyi.

Ayrıca Telles ve Caner ikisi sol kanatta iyi iş yaparlar.

Zaten sankı caner gelırse telles gıdecekmıs gıbı algı olusuyor yorumlar yapılıyor. Ikısıde hucumcu defansı zayıf bekler. AMa ıkısı aynı anda oynarsa kademe anlayısları da oldugundan acıkları cok ıyı kapatabılırler. cokta uyumlu olurlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt