Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar böyle ergenlik yaparsa biz Caner'i gerçekten alırız.bak hep diyorum bunlar kudurunca rezil olup, kıçlarının üstlerine oturuyorlar. Bence caps alın , Allah büyük :)

caner denilen adamı nasıl layık görürsünüz bu formaya ..defalarca yazık hala caner diyor adamlar ...herşey performans değil... yazıklar olsun be .

Başkanı kızdırcaklar ,vercek 5 milyon imza parası uçarak gelcek o zaman rahat etcek bu ezikler.

O değilde bu mallar şimdi bunu TT'yaparlar bizim başkan görüp cidden imza attırırsa ne komik olur ya la :D

insanoğlu eli delik dilenci ne versen alır. Bknz. Caner

5 gun sabirli olmak gerek, cunku artik bugunden ittibaren Caner ve diger sozlesmesi biten oyuncularin kontrati bitti, o yuzden bu hafta ici kalan ve giden belli olur.. Sabirli olmak gerek..

canere bizden teklif gitti zaten,şeref aydın da yazdı.

parayı ve kariyeri mi yoksa fb'yi ve kurulu düzenini mi seçeceği merakla beklenen futbolcu.

fb'de kalırsa aziz babası ona imza parası vermeyecektir. imza parası vermeyeceği gibi, caner'e hak ettiği senelik 2.5-3 milyon euro'dan kontrat da önermeyecektir. zira aziz, bir önceki sezon 800 bin alan bir futbolcuya(kadlec'in 2.1 milyon euro aldığı yerde 800 ne lan?) bir sonraki sezon 2.5-3 milyon euro verecek bir yönetici değil.

fb'den ayrılması halinde ise yeni kulübünden minimum 2-3 milyon euro imza parası alacaktır. bunun yanı sıra kulüple senelik 2.5 milyon euro civarı garanti bir paraya uzun soluklu kontrat yapma şansı yakalayacaktır. ayrıca yeni kulübünde, en son 7 yıl önce yalnızca 2 maçta forma giyerek tecrübe edindiği uefa şampiyonlar ligi'nde yeniden oynama fırsatı elde edebilir.

bakalım 2002 yılında hasan şaş'ın yaptığı gibi dev kulüplerin tekliflerini geri çevirip kulübünde mi kalmayı tercih edecek, yoksa büyük bir kulübe giderek hem hak ettiği parayı kazanıp(totale vurulduğunda minimum 14-15 trilyon daha fazla kazanma şansı var) hem de şampiyonlar ligi arenasında bulunmayı mı tercih edecek?

01.06.2014 15:14srfydn

gelmezse kendi mallığı

5 gun sabirli olmak gerek, cunku artik bugunden ittibaren Caner ve diger sozlesmesi biten oyuncularin kontrati bitti, o yuzden bu hafta ici kalan ve giden belli olur.. Sabirli olmak gerek..

Valla ben ve bütün oyuncular 17 Temmuz'u beklicektir UEFA TFF için ne karar vericektir diye inceleme başlatıldı ve 17 Temmuzda büyük bomba patlayabilir diyorum UEFA yaptırımlarını uygula yoksa ben başka yaptırımlar uygularım şeklince bir sonuç çıkarabilir TS'yede helal olsun sonunda yapıcağı en güzel şeyi yaptı.

caner gelırse elimizi rahatlatır...fenerlılerın bos durmayacagı da bı gercek asrın calımı vs baslıklar ıcın hazırlanmıs tezgah olabılır..ama baktıgın zaman mevlutu ıstedıler kac ay..bız alacagız boyle bı baslık var mı? dogal olarak yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt