Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canerin bize gelme olasiligi balotellinin gelme olasiligindan daha dusuktur net.

Daha neyi tartisiyoruz anlamiyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla ben ve bütün oyuncular 17 Temmuz'u beklicektir UEFA TFF için ne karar vericektir diye inceleme başlatıldı ve 17 Temmuzda büyük bomba patlayabilir diyorum UEFA yaptırımlarını uygula yoksa ben başka yaptırımlar uygularım şeklince bir sonuç çıkarabilir TS'yede helal olsun sonunda yapıcağı en güzel şeyi yaptı.

Tamam dogru olabilir ama serbest kalan oyuncular 3-4 hafta beklemez bence, 1 hafta en gec 2 haftada ya imza atarlar yada baska bir yere giderler diye dusunuyorum.. Uefa nin isi uzayabilir ona guvenilmez..

Fransa 1-0 Paraguay antoine griezmann

Bu arada o tweeti atan malın bütün takipçileri Fenerbahçe'li komediye gel ya bir iş yapıyosun bari adam gibi yap insan mal olurda bu kadarmı olur :D

Galatasaray SK ‏@GalaatasaraySK 5 dk.

SON DAKİKA !!! CANER ERKİN GALATASARAY'DA !!!

be ne la?

15166.jpg

Simdi Kap'ta bir Aciklama yapsak: Caner ile Görüsmelere basladik diye. Ne tatli olurdu..

Tarik+Arda+Nuri+Caner+Balotelli+Lavezziden asagisi kesmes beni BASKAN.

------------------Balotelli----------------

Arda----------Sneijder--------Lavezzi

-----------Melo-----------Nuri-------------

Caner---------------------------------Tarik

--------------Semih-----Bulamadim----

-----------------------Muslera--------------

Ulan bütün kaliteli türkleri topladim, yinede dörtdörtlük 5 yabancili kadro kuramadim. Muslera yerine Onuru getirip, yabanci stoper almak zorunda kalcam heralde. :( :D

Balotelli'ye vereceğimiz paralara Caner'i almayı tercih ederim cidden. O derece efsane oynuyor şuanda. İnşallah yabancı bir takım alır da kurtuluruz elinden.

Bu arada Chelsea ciddi bir sekilde Filipe Luis ile ilgileniyor, hani Caner zu Atletico Madrid olabilir belki.

Arda ikna eder ozaman onu.

Balotelli'ye vereceğimiz paralara Caner'i almayı tercih ederim cidden. O derece efsane oynuyor şuanda. İnşallah yabancı bir takım alır da kurtuluruz elinden.

açıkcası 3-4 senelik kontratı alınca yayacak gibi geliyor bana yine eski mal geri dönebilir. malum böyle tek yıllık parlayıp devamını getiremeyen adam çok.

Canerin geleceğine pek ihtimal vermiyorum ama şuanda almamız gereken 2 adamdan biri,diğeri de Tarık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt