Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caner'in bize gelmek isteyeceğini hiç sanmıyorum ama şartlar sonuna kadar zorlanmalı. En azından fener'e karşı bizim vereceğimiz maaşı koz olarak kullanır, sözleşme imzalaması zorlaşır.

Hay sizin Caner'inize! Hic istemedigim adam gelsin istiyorum ki bizde oynasin da burada her hafta edilen kufurleri goreyim diye.

Ondan sonra baslarsiniz "Fener'de daha iyi oynuyordu, ne oldu anlamadim" diye. Bu kadar abartilan bir futbolcu olamaz, sanirsin Messi.

şu bir gerçek katılırsınız katılmazsınız gelir yada gelmez şuan türkiyede direk takıma monte edebılıcek canerden baska bir türk oyuncusu yok hepimiz kabul edelim ishaklar mevlutler turgutlar falan yokluktan hep bolluk olsa yüzlerine bakmayız burda donup dolasıp aynı seye gelıyoruz türkiyede ki futbol sisteminin başarızlıgı...suan bir tek caner var onunda gelme ihtimali yok gibi birşey bence,, kişiliği sıfır olabilir ama yetenegi suan için ligimizin üstünde. saygılar....

Caner son bir senedir iyi oynuyor.Ama öyle efsane filan değil,abartıyorsunuz.B.ktan Abd ve Honduras ile top oynadık.Türkiye ligi de ölçü değil.Caner'i bide Avrupa da görmek lazım.

yalnız resmi hesaptır diyır..bunu yazmaları yasal mı ? kulüp bunlara dava açamaz mı ?

Eğer GalAAtasaray diye 2 tane A'lı takımımız varsa dava açılabilir arıca çoluk çocuk oyunları ile ne uğraşcan ya bırakın eğlensinler işte diyomya olurda bizim Ünal Aysal'ın canı kayısı çekerse alır gelir Caner'i sonra bu aptallar len fake atak dedik gerçekten aldılar derler kafalarını duvara vururlar :D

Caner olayında şunu anladım ki GALATASARAYLILIK ruhu bitmiş.

O herifin isminin Galatasarayla yan yana yazılması bile beni deli etti siz ciddi ciddi adamı istiyorsunuz.

Yazıklar olsun !!!

Metin OKTAY' ın kemikleri sızlıyor...

Hay sizin Caner'inize! Hic istemedigim adam gelsin istiyorum ki bizde oynasin da burada her hafta edilen kufurleri goreyim diye.

Ondan sonra baslarsiniz "Fener'de daha iyi oynuyordu, ne oldu anlamadim" diye. Bu kadar abartilan bir futbolcu olamaz, sanirsin Messi.

5+3 varken evet. Caner=Messi. Bu arada halen daha bu devirde futbolun duygusallıkla iş yürüdüğünü sananlar var.

şu bir gerçek katılırsınız katılmazsınız gelir yada gelmez şuan türkiyede direk takıma monte edebılıcek canerden baska bir türk oyuncusu yok hepimiz kabul edelim ishaklar mevlutler turgutlar falan yokluktan hep bolluk olsa yüzlerine bakmayız burda donup dolasıp aynı seye gelıyoruz türkiyede ki futbol sisteminin başarızlıgı...suan bir tek caner var onunda gelme ihtimali yok gibi birşey bence,, kişiliği sıfır olabilir ama yetenegi suan için ligimizin üstünde. saygılar....

+ OLCAN ADIN

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Eğer GalAAtasaray diye 2 tane A'lı takımımız varsa dava açılabilir arıca çoluk çocuk oyunları ile ne uğraşcan ya bırakın eğlensinler işte diyomya olurda bizim Ünal Aysal'ın canı kayısı çekerse alır gelir Caner'i sonra bu aptallar len fake atak dedik gerçekten aldılar derler kafalarını duvara vururlar :D

ona dikkat etmemişim :D

7.jpg

xd

Caner'in performansı zaten yeni sezonda düşer gibime geliyor. Efsane bir sezon geçirdi. Düşüş yaşar büyük ihtimal.

tapa

Aziz caneri kaptirmayi zaten yediremez. Aysal 4 verse, aziz 5 verir. En iyisi fiyati yükseltilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt