Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hay sizin Caner'inize! Hic istemedigim adam gelsin istiyorum ki bizde oynasin da burada her hafta edilen kufurleri goreyim diye.

Ondan sonra baslarsiniz "Fener'de daha iyi oynuyordu, ne oldu anlamadim" diye. Bu kadar abartilan bir futbolcu olamaz, sanirsin Messi.

Canerin defansinin Cl icin ne kadar yetersiz olduğunu da görmüyorlar. Sirf Turkiye Liginde iyi bir sezon gecirdi diye Caneri istiyor Caneri isteyen.

caner fenerden gitsin veya bize gelsin bizzat berkayın kellesini önüne atarım

Peki şimdiye kadar niye vermedi?Caner şuan serbest olduğuna göre sadece Türkiye değil Avrupada da bir takıma gidebilir.

Turkiye Ligindeki perfonmansa göre transfer yapan Avrupa takimi var mi? İtalya 2.ligi bile bizden daha cok oyuncu ihrac ediyor.

Turkiye Ligine bakarak, Rus takimlari ve Katar takimlari transfer yapiyor.

5+3 varken evet. Caner=Messi. Bu arada halen daha bu devirde futbolun duygusallıkla iş yürüdüğünü sananlar var.

Duygusallikla alakasi yok, abartiyorsunuz. Ne yapti da o kadar bugun zayif Amerika'ya karsi? Bir tane guzel pas atti uzun, butun mac yaptigi o. Selcuk da bir tane guzel uzun pas atti bugun, Selcuk butun sezon kufur yedi.

O pastan baska ne yapti? Savunmada mi cok iyiydi? Uzaktan 2 tane daga tasa sut atti, onlar mi iyiydi? Sol kanattan akti, adam gecti orta yapti da ben mi gormedim? Gol pozisyonu mu yaratti, asist mi yapti?

Caner'in 1 meziyeti var, kavisli orta yapmak. Zaten ayagina aldigi her topu oyle uzun vuruyor. Ya orta, ya ileriye uzun. Fener bu sene ileride karambol futbolu oynadigi icin o ortalar cok etkili oldu. Bizde olsa hic bir ise yaramaz.

Canerin defansinin Cl icin ne kadar yetersiz olduğunu da görmüyorlar. Sirf Turkiye Liginde iyi bir sezon gecirdi diye Caneri istiyor Caneri isteyen.

Valla eğer Mancini kafasıdna 3-5-2 sistemi varsa 3-5-2 sistemi için Caner cuk oturacak bir oyuncudur. Sağ tarafada al Serge Aurier sadece sağ sol bekler 20 asist 10 gol filan atarlar :D

caner olcan töre'den ikisini alırsan yabancı sınırı kalkar bu kadar net.

Duygusallikla alakasi yok, abartiyorsunuz. Ne yapti da o kadar bugun zayif Amerika'ya karsi? Bir tane guzel pas atti uzun, butun mac yaptigi o. Selcuk da bir tane guzel uzun pas atti bugun, Selcuk butun sezon kufur yedi.

O pastan baska ne yapti? Savunmada mi cok iyiydi? Uzaktan 2 tane daga tasa sut atti, onlar mi iyiydi? Sol kanattan akti, adam gecti orta yapti da ben mi gormedim? Gol pozisyonu mu yaratti, asist mi yapti?

Caner'in 1 meziyeti var, kavisli orta yapmak. Zaten ayagina aldigi her topu oyle uzun vuruyor. Ya orta, ya ileriye uzun. Fener bu sene ileride karambol futbolu oynadigi icin o ortalar cok etkili oldu. Bizde olsa hic bir ise yaramaz.

Emre Pala bana bugünki oyun sistemini yazarsan ve dizilişi kurarsan anlatıcam bugün kimin ne yaptığını ama hala anlamış değilim.

Herkesin düşüncesi kendine, Caner seneye de kalır ve formunu korursa ve bizde Mancini'yi erken kovmazsak şampiyon olamayacağız yine %90. Bu sezon fener'i şampiyon yapan adam zaten.

Turkiye Ligindeki perfonmansa göre transfer yapan Avrupa takimi var mi? İtalya 2.ligi bile bizden daha cok oyuncu ihrac ediyor.

Turkiye Ligine bakarak, Rus takimlari ve Katar takimlari transfer yapiyor.

Ruslar her zaman Türkiye ligini takip eder.Arda ya 13 milyon euro teklif var dediklerinde herkes gülmüştü hatırlatırım.Umut Bulut ve Colin Kazım da Fransada oynadıgına göre takip eden vardır.

Valla eğer Mancini kafasıdna 3-5-2 sistemi varsa 3-5-2 sistemi için Caner cuk oturacak bir oyuncudur. Sağ tarafada al Serge Aurier sadece sağ sol bekler 20 asist 10 gol filan atarlar :D

Telleste 3-5-2 icin yeterli bir oyuncu. Caner golcü bir oyuncu degil. Bu sene fazla assist yapti. Kornerler, frikikler de var.

Sağ kanada da Cicinhoyu alalim. Canerden fazla assist yapar.

çünkü henüz bizden teklif gitmedi. Adam kirmiziyi görünce deliriyor. Bayragimizin rengi yani. Bizden teklif giderse illaki üstüne çikar.

Bizden teklif gelsede gelmese Fenerbahcenin eskisi gibi harcayacak parası yok.Diego yu Sow u Fenerbahce ye getirenlerde belli ayakta tutmaya calısıyorlar.Alper Potuk transferi tamamen düzmeceydi bizim başkan 250 bin euro gıbı bır rakam yüzünden Alper i vermezdi söz meselesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt