Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alper meselesini biliyorum. Aziz ve Halil önceden anlastilar. Ancak Caner nasil olur bilemiyorum. Bizde o performansi sergileyemez, her maç kirmizi yer. Fb küme düserse belki gelebilir, ama dedigim gibi orada gördügümüz Caner etkisi yapmaz. Hatta çok pis elde patlayabilir. Çünkü yetenekli bir oyuncu degil. Mental gücüyle oynuyor.

Ben zaten istemiyorum Caner i örnek verirken amacım Caner değil Aziz görünce dayanamadım yorumu yazdım :D

Caner, berkay olayindan cok cekti. Hava degisimi iyi gelecektir.

Hem bize geldikten sonra yeni avrat alacak kadar parasi olacak xd

Bu mod kuş değilse bende birşey bilmiyorum.Resmen insanlarla dalga geçiyor

Hasan Kabze Rubin Kazan Necati Ateş Real Sociadad Gökdeniz Rubin Kazan Ersen Martin Recrativo Huelva İbrahim Kaş Getafe Mehmet Topal Valencia.

Topali unutmusum. Rusya Liginden bahsetmistim. Diğer oyuncularin oynadiklari takimlarin seviyeleride belli. Hangisi iyi bir bonservisle gitti? Nihat 10 seneden fazla olmustur, Nihati ispanyaya Toschak götürmüstü. Ligi takip ettiklerinden degil yani. Reale gecincede Balici falan aldirmisti.

Tuncayda vardi. Basinla ilgili o dönem haberleri hatirliyorum da, Tuncayi dünyanin tüm büyük takimlari istiyordu, öyle deniliyordu. Tuncay Middegsbrougha gitti. Ama o da bosmandi.

Real Madrid B takimi bile, altyapiya pek önem vermeyen bir takim bile transferde Turkiye Liginden daha fazla bonservis geliri elde ediyor.

Seref aydın da birseyler yazdı

* LG G2 Tapatalk *

Gördüm galiba bu yaşta gelirse en büyük transfer olur zorluğu düşünüldüğünde gibi bir şeyler demiş ki son derece haklı.

Geldiğine hala inanamadığım 3-4 kişi oldu bugüne kadar bu takıma.

1. Hagi

2. Taffarel

3. Sneijder

4. Muslera

Ama Balotelli hepsini geçer bu kategoride.

Çünkü ne Hagi gibi Avrupa'da popüler düzeyini kaybetmeye başlamıştı, ne taffarel kadar underrated kalmış bir isim, ne Muslera gibi geldiği takım Lazio, ne de Sneijder gibi Milan kesin satalım bu adamı diyor.

Ne de bonservisi uygun bir isim.

Gördüm galiba bu yaşta gelirse en büyük transfer olur zorluğu düşünüldüğünde gibi bir şeyler demiş ki son derece haklı.

Geldiğine hala inanamadığım 3-4 kişi oldu bugüne kadar bu takıma.

1. Hagi

2. Taffarel

3. Sneijder

4. Muslera

Ama Balotelli hepsini geçer bu kategoride.

Çünkü ne Hagi gibi Avrupa'da popüler düzeyini kaybetmeye başlamıştı, ne taffarel kadar underrated kalmış bir isim, ne Muslera gibi geldiği takım Lazio, ne de Sneijder gibi Milan kesin satalım bu adamı diyor.

Ne de bonservisi uygun bir isim.

Milan Balotelliyi satacak. 25-30 milyon euro civari bir bonservis istiyorlar. 4-5 ödeme plani yapilabilir ama. İnzaghi Balotelliyi satip, o parayla İturbe yada Cerciyi istemis.

Balo nun mental sorunları var

O da olmazsa zaten banko real de oynardı

* LG G2 Tapatalk *

Milan Balotelliyi satacak. 25-30 milyon euro civari bir bonservis istiyorlar. 4-5 ödeme plani yapilabilir ama. İnzaghi Balotelliyi satip, o parayla İturbe yada Cerciyi istemis.

Hata yaparlar ama kendileri bilir. Talibi çok olacaktır, umarım olma şansı olur.

Ama ben çıkan kiralık haberlerinden sonra asla inanmıyorum. İmkansız kiralamazlar.

Topali unutmusum. Rusya Liginden bahsetmistim. Diğer oyuncularin oynadiklari takimlarin seviyeleride belli. Hangisi iyi bir bonservisle gitti? Nihat 10 seneden fazla olmustur, Nihati ispanyaya Toschak götürmüstü. Ligi takip ettiklerinden degil yani. Reale gecincede Balici falan aldirmisti.

Tuncayda vardi. Basinla ilgili o dönem haberleri hatirliyorum da, Tuncayi dünyanin tüm büyük takimlari istiyordu, öyle deniliyordu. Tuncay Middegsbrougha gitti. Ama o da bosmandi.

Real Madrid B takimi bile, altyapiya pek önem vermeyen bir takim bile transferde Turkiye Liginden daha fazla bonservis geliri elde ediyor.

Aynen söylediklerine katılmakla beraber Tuncay la Caner örneği birbirne çok benziyor.İtalya liginden Lazio Burak Yılmaz Trabzondayken teklif yapmıslardı ama taksitle vermek istedikleri için kabul etmedi.Burak şuan bonservisi elinde olsa İtalya ligindeki takımlara rahat gider.Caner de bonservisi elinde olduğu için illaki kendine kulüp bulur Tuncay misali.Demek istediğim bize gelmesi değil Azize eskisi gibi para dökemiyor.Mehmet Topuz gibi boş bir adama 10 milyon euro yu rahatlıkla veren adam kuruşun 3 ün 5 in hesabını yapıyor.Galatasaray Caner e iyi bir teklif verse rahatlıkla imza atar.Zamanında Fatih Akyel ve alt yapıda olan kardeşi fanatik Galatasaray lıydı ama para için gitti.Paranın döndüğü sektörde profesyoneliz deyip herkes ummadık şeyler yapabilir.

Seref aydini kim küstürdu nobete .d haldun reis gittikten sonra o da gitti

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başkan 4 haziranda aslan meclisinde..ve transfer konusunda açıklama yapacak.bu hafta emir sarıgül italyaya uçacak..sneijderde olduğu gibi ufak açıklamalar olabilir.süreç sneijderdeki gibi olursa artık tecrübeli olduğumuz için piskolojimizi bozmak yok arkadaşlar.

Balotelli'nin gelmesini cok isterim. Lakim milan bonservis isterse zaten alamayiz. Keza 20-25 milyon olursa (sponsordan gelen para bile olsa) istemem gelmesini. Daha saglikli harcamalar yapmamiziyeglerim. Ornegin git olcan'i al, bonservisi elinde menez'i al. Bu takim yine sampiyon olacak güce sahiptir.

Ne pahasina olursa olsun balotelli gelsin demem. Eminim bir cok gs'li de boyle dusunuyordur. Onun yerine bruma'ya sans veririm.

Balotelli gelirse yakarım geceleri.

Balotelli.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt