Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
resmi siteden bir yalanlama gelmedi roportaj ile ilgili bu demek oluyor ki

mevlut tore olcan rhodolfo alinmaya calisiliyor

ekstra ishak veya caner den biri gelirse iyi olur

sagbek te hamit i kullanacagiz sanirim

birde balaotelli kadro guzel olur

Aysal transfer gerçeklerini açıkladı

başkan fena açıklamalar yapmış daha yeni haberim oluyor.

mevlüt > dany + 2 m euro

olcan > 2-3 m euro + ???

gökhan > 2-3 m euro + ??? / ???

yabancı forvet > gökhan + olcan olursa , oda dünya kupasından sonra

rhodolfo/astori > mancini rhodolfo yu istiyormus

burdan yola çıkarak

.................muslera...................

veysel...semih...rhodolfo...telles

...............selçuk...melo............

..gökhan........sneijder..........olcan

..............xxx/burak/mevlüt............

bu ne arkadaş ya. geçen seneden ne fazlası var allah aşkına..

geçen seneden farkı iki kanat... o iki kanat sana şampiyonluğu getirirdi...

önce de yazdım yine yazacağım... büyük ihtimalle yarın yine yazacağım...

en az gol yiyen takımsın... en az yenilen takımsın... rakibine en az gol pozisyonu veren takımsın... kalecin en çok kurtarış yapan onur'un 4de 1i kadar kurtarış yapmamış... ceza sahasına en çok top yollayan takımsın... ama burak şut çekenler arasında ilk üçde dahi değil ama en çok faul YAPANLAR sıralamasında birinci (!?!?!?!)... forvet hattı geçen sene gollerinin %74ünü atmışken bu sene %51ini atmış... 11 beraberliğin var bunların 5 tanesi 0-0... yani gol atamamışsın...

işte o iki kanat seni şampiyon yapardı... takımın geçen seneden hiç farkı olmasın... ama yeter ki iki kanat olsun... bruma, olcan, gökhan, menez, mevlüt, lavezzi gibi isimlerinden herhangi iki tanesini bizim kanatlara koysan bize şampiyonluk getirir...

geçen seneden farkı iki kanat... o iki kanat sana şampiyonluğu getirirdi...

önce de yazdım yine yazacağım... büyük ihtimalle yarın yine yazacağım...

en az gol yiyen takımsın... en az yenilen takımsın... rakibine en az gol pozisyonu veren takımsın... kalecin en çok kurtarış yapan onur'un 4de 1i kadar kurtarış yapmamış... ceza sahasına en çok top yollayan takımsın... ama burak şut çekenler arasında ilk üçde dahi değil ama en çok faul YAPANLAR sıralamasında birinci (!?!?!?!)... forvet hattı geçen sene gollerinin %74ünü atmışken bu sene %51ini atmış... 11 beraberliğin var bunların 5 tanesi 0-0... yani gol atamamışsın...

işte o iki kanat seni şampiyon yapardı... takımın geçen seneden hiç farkı olmasın... ama yeter ki iki kanat olsun... bruma, olcan, gökhan, menez, mevlüt, lavezzi gibi isimlerinden herhangi iki tanesini bizim kanatlara koysan bize şampiyonluk getirir...

Retweet

Başkan demiş Gökhan Töre'ye karşılık futbolcu+ para verebilirz diye.Acaba üstüne para verdiğimiz oyuncu kim.Umut'tan başka bir isim gelmiyor aklııma.Keşke Burak'ı alsalarda üstüne 6m gibi bir para verseler.

Turk oyuncusu olamaz, yabanci oyuncudur eger aciklamalar dogruysa.. (mesela Amrabat)

hem Tore hem Olcan cok iyi olur..

Mancini neden ısrarla Rhodolfo'yu istiyor? Bu adamı hiç izlemedim takip eden izleyen birisi var mı? Yani ne özelliği var topu oyuna iyi sokabiliyor mu? Israr edilen en büyük özelliği nedir?

Basganin agzindan bal damlamis inşallah olcan tore ikilisini aliriz ama anladigim kadarıyla brumayi yedek olarak dusunuyorlar

Mancini neden ısrarla Rhodolfo'yu istiyor? Bu adamı hiç izlemedim takip eden izleyen birisi var mı? Yani ne özelliği var topu oyuna iyi sokabiliyor mu? Israr edilen en büyük özelliği nedir?

Savasciligi, hirsi, fizigi ve sertligi. Mancini bu ozelliklere bayiliyor.

Tapa

umarim melo'nun stoper versiyonudur bu rhodolfo. hic izlemedim ama mancini israrla istiyorsa bir bildiig vardir muhakkak. astori'den cok istiyor yani gerisini sen düsün.

10402737_10152263847873645_641292690089824254_n.jpg

Sneijder giderse kendimi keserim lan. Ne 20 Milyon Euro'su.

Aysal transfer gerçeklerini açıkladı

başkan fena açıklamalar yapmış daha yeni haberim oluyor.

mevlüt > dany + 2 m euro

olcan > 2-3 m euro + ???

gökhan > 2-3 m euro + ??? / ???

yabancı forvet > gökhan + olcan olursa , oda dünya kupasından sonra

rhodolfo/astori > mancini rhodolfo yu istiyormus

burdan yola çıkarak

.................muslera...................

veysel...semih...rhodolfo...telles

...............selçuk...melo............

..gökhan........sneijder..........olcan

..............xxx/burak/mevlüt............

bu ne arkadaş ya. geçen seneden ne fazlası var allah aşkına..

Nasıl fark yok?Kanatlar+Sneijder merkezde olacak.

Oyunculara gelirsek;

Mevlüt>Dany+2.5-2.7 arası

Olcan>Umut/Yekta+2.5-3 civarı

Gökhan>Hajroviç/Cehdjou+2-5-4 civarı(gidecek oyuncuya göre fiyat değişir)

Rhodolfo+Yabancı forvet

Bence bu oyuncuları alırsak olabilecek en mükemmel senaryo olur.Gerçi bana göre yabancı forvet ve stoper transferine gerek yok,ama Mancini ısrarla stoper,başkan ısrarla çilek istiyor.

Nasıl fark yok?Kanatlar+Sneijder merkezde olacak.

Oyunculara gelirsek;

Mevlüt>Dany+2.5-2.7 arası

Olcan>Umut/Yekta+2.5-3 civarı

Gökhan>Hajroviç/Cehdjou+2-5-4 civarı(gidecek oyuncuya göre fiyat değişir)

Rhodolfo+Yabancı forvet

Bence bu oyuncuları alırsak olabilecek en mükemmel senaryo olur.Gerçi bana göre yabancı forvet ve stoper transferine gerek yok,ama Mancini ısrarla stoper,başkan ısrarla çilek istiyor.

Aynen Rubin'e Gökhan karşılığı Chedjou verilebilir çünkü stoper sıkıntısı var genel olarak Rusya'da. Mevlüt için Dany ile yapılan her teklif güzeldir. Olcan'ı da takasla alabilirsek iyi olur. Ayrıca Yusuf Erdoğan'ı da yoklamak lazım etkili özellikleri var.

ünal aysal setene konuşmuş olsa bile seten olmayan şeyleri de eklemiştir röportaja

Aynen Rubin'e Gökhan karşılığı Chedjou verilebilir çünkü stoper sıkıntısı var genel olarak Rusya'da. Mevlüt için Dany ile yapılan her teklif güzeldir. Olcan'ı da takasla alabilirsek iyi olur. Ayrıca Yusuf Erdoğan'ı da yoklamak lazım etkili özellikleri var.

Savaş mı çıkaracan? :D Yusuf iyi kumaş olsada şimdilik Olcan kafi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt