Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal transfer gerçeklerini açıkladı

başkan fena açıklamalar yapmış daha yeni haberim oluyor.

mevlüt > dany + 2 m euro

olcan > 2-3 m euro + ???

gökhan > 2-3 m euro + ??? / ???

yabancı forvet > gökhan + olcan olursa , oda dünya kupasından sonra

rhodolfo/astori > mancini rhodolfo yu istiyormus

burdan yola çıkarak

.................muslera...................

veysel...semih...rhodolfo...telles

...............selçuk...melo............

..gökhan........sneijder..........olcan

..............xxx/burak/mevlüt............

bu ne arkadaş ya. geçen seneden ne fazlası var allah aşkına..

2 kanat

Konuşma doğruya benziyor çünkü Mancini Rhidolfoyu sayikliyor sürekli

Savaş mı çıkaracan? :D Yusuf iyi kumaş olsada şimdilik Olcan kafi.

Olcan ve Gökhan Töre bu sezon genellikle sağ açık performanslarıyla etkili oldu ama Yusuf'un sol kanat için önemli özellikleri var. Birincisi hızlı , çok koşuyor, defansa yardım ediyor ve bu sayede Telles ile birbirini tamamlar özellikte olabilir. Ayrıca bence bizim kanat oyuncularındaki en büyük sorun orta açamamak. Yusuf çok iyi ortalarda açıyor. Yani Yusuf , Mancini'nin istediği tipte içeri kat eden bir oyuncu değil ama saf kanat özellikleri taşıyor.

Mancini neden ısrarla Rhodolfo'yu istiyor? Bu adamı hiç izlemedim takip eden izleyen birisi var mı? Yani ne özelliği var topu oyuna iyi sokabiliyor mu? Israr edilen en büyük özelliği nedir?

savunmaya liderlik etsin, takım savunmasını üst düzeye çıkarsın, topu oyuna sokmasa da olur. bizde topu oynua sokan stoper takıntısı var, artık öyle bi hal alıyo ki bazen adamın savunmada bi ton eksiği var ama topu iyi oyuna sokuyo diye göklere çıkarılıyo.

stoper alınacaksa önce savunmayı üst düzey hale getirmesini beklerim. geçen sezonun en az gol yiyen takımının savunmasının daha da iyi olmasını beklerim.

Konuyla pek alakası yok ama son günlerde transfer haberlerinde ki çarptırmalar dikkatinizi çekiyor mu arkadaşlar?

Bu sezon forma bulamayan sahada alerjisi olan (istifra eden) Salih için her gün 10-12-15 Mio € teklifler başkan kabul etmiyor daha fazla istiyor haberi.

Sow için araplar 17 Mio € teklif etmiş/edecek

Sunderland Sow/meireles için 17 Mio € gibi bir rakam teklif edecekmiş ve daha niceleri.

Emenike için 15 mio € teklif geldi başkan 20 istiyor haberleri

Bu transferlerin gerçekleşeme olasılığı devede kulak kalacak ihtimaller akli başında olan herkes bunu çok iyi bilir. Trabzonun itirazı ve sonrasında yaşanan gelişmeler. TT ve ülkerin sponsorluktan çekilmesi tüpçünün yurtdışı ziyaretleri Aysal'ın aylar önce verdiği mesajlar vs. bir şeyler olacak gibi.

Büyük bir deprem geliyor ve bu depremin geleceğini biliyor piyasa. Sanırım fenerin hisselerini yükseltmek için kasıtlı olarak yaptırdığı haberler bunlar...

Bunlar hayra alamet şeyler değil büyük bir felaket geliyor bence.

savunmaya liderlik etsin, takım savunmasını üst düzeye çıkarsın, topu oyuna sokmasa da olur. bizde topu oynua sokan stoper takıntısı var, artık öyle bi hal alıyo ki bazen adamın savunmada bi ton eksiği var ama topu iyi oyuna sokuyo diye göklere çıkarılıyo.

stoper alınacaksa önce savunmayı üst düzey hale getirmesini beklerim. geçen sezonun en az gol yiyen takımının savunmasının daha da iyi olmasını beklerim.

Tanımadığım için soruyorum bu liderliği kaldıra bilecek bir adam mı?

Konuyla pek alakası yok ama son günlerde transfer haberlerinde ki çarptırmalar dikkatinizi çekiyor mu arkadaşlar?

Bu sezon forma bulamayan sahada alerjisi olan (istifra eden) Salih için her gün 10-12-15 Mio € teklifler başkan kabul etmiyor daha fazla istiyor haberi.

Sow için araplar 17 Mio € teklif etmiş/edecek

Sunderland Sow/meireles için 17 Mio € gibi bir rakam teklif edecekmiş ve daha niceleri.

Emenike için 15 mio € teklif geldi başkan 20 istiyor haberleri

Bu transferlerin gerçekleşeme olasılığı devede kulak kalacak ihtimaller akli başında olan herkes bunu çok iyi bilir. Trabzonun itirazı ve sonrasında yaşanan gelişmeler. TT ve ülkerin sponsorluktan çekilmesi tüpçünün yurtdışı ziyaretleri Aysal'ın aylar önce verdiği mesajlar vs. bir şeyler olacak gibi.

Büyük bir deprem geliyor ve bu depremin geleceğini biliyor piyasa. Sanırım fenerin hisselerini yükseltmek için kasıtlı olarak yaptırdığı haberler bunlar...

Bunlar hayra alamet şeyler değil büyük bir felaket geliyor bence.

hisse kısmı hariç baştan aşağı doğru olan şeyler, zira hisseler en başta piyasaların genel gidişatından etkilenir. kaldı ki hisse yüksek olsa ne düşük olsa ne, takıma direkt bir etkisi yok. ama onun dışında tabi ki basın manipüle ediyo insanları.

.................. Balotelli..........,..

Olcan.........sneijder........töre

Melo,...selcuk

Ishak......astori.semih.....sener

..................muslera..................

Yedekler:

1)burak

2)gokhan degirmenci

3)emre

4)bruma

5)telles

6)koray

7)hamit

Kadroya bak beee

hisse kısmı hariç baştan aşağı doğru olan şeyler, zira hisseler en başta piyasaların genel gidişatından etkilenir. kaldı ki hisse yüksek olsa ne düşük olsa ne, takıma direkt bir etkisi yok. ama onun dışında tabi ki basın manipüle ediyo insanları.

Bu tarz haberler hisseleri etkiliyor. Yani şirkete girecek sıcak para akışı olarak değerlendiriliyor ve değer kazanıyorsun. Bir manipülasyon var bu admalardan herşeyi bekliyorum ben piyasaya vurgun bile yapabilirler. Çünkü muhtemel bir cezada avrupa hayalleri 5 sene daha uzaya bilir bu nedenle ciddi kayıplar yaşayacaklar.

Başkan transfer konusunda çok açık ve rahat. Kendinden emin. Bu tarafını seviyorum.

Durum neyse onu söylüyor.

Mevlüt için bunu veriyoruz, onlar da bizden bunu istiyorlar.

Şuna ilgim var, hoca da otekine bayılıyor. Onu almak istiyoruz.

Berikine şu kadar önerdik bekliyoruz.

Once yerlileri alacaz. Sonra çilek gelecek falan.

Güzel şeyler bunlar.

Bu tarz haberler hisseleri etkiliyor. Yani şirkete girecek sıcak para akışı olarak değerlendiriliyor ve değer kazanıyorsun. Bir manipülasyon var bu admalardan herşeyi bekliyorum ben piyasaya vurgun bile yapabilirler. Çünkü muhtemel bir cezada avrupa hayalleri 5 sene daha uzaya bilir bu nedenle ciddi kayıplar yaşayacaklar.

sıcak para girişi olduğunu sanmıyorum çok fazla, ufak bi krizde avrupa şampiyonu olsan hisselerin göçer sonuçta. ama bireysel anlamda para kazanmak için ideal tabi bu yöntemler.

Başkan transfer konusunda çok açık ve rahat. Kendinden emin. Bu tarafını seviyorum.

Durum neyse onu söylüyor.

Mevlüt için bunu veriyoruz, onlar da bizden bunu istiyorlar.

Şuna ilgim var, hoca da otekine bayılıyor. Onu almak istiyoruz.

Berikine şu kadar önerdik bekliyoruz.

Once yerlileri alacaz. Sonra çilek gelecek falan.

Güzel şeyler bunlar.

valla ben hayal kırıklığına uğradım bu açıklamalardan sonra, elimizde kanat yok 1-2 milyon için kaçırırsak yazık olur.

10375834_793876553958802_668856221_n.jpg

Hummels değil mi o ? :)

sıcak para girişi olduğunu sanmıyorum çok fazla, ufak bi krizde avrupa şampiyonu olsan hisselerin göçer sonuçta. ama bireysel anlamda para kazanmak için ideal tabi bu yöntemler.

Sıcak paradan kastım haber olarak değil transfer gerçekleşirse girecek olan sıcak para. Yani sen kasıtlı olarak haber yaptırıp olmayacak bir işi olacakmış gibi lanse ettiriyorsun. Bu işi hiç bilmeyen bir insan bu şirkete transferden 15 mio € girecek diye düşünüyor ve bu hisseleri satın alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt