Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.................. Balotelli..........,..

Olcan.........sneijder........töre

Melo,...selcuk

Ishak......astori.semih.....sener

..................muslera..................

Yedekler:

1)burak

2)gokhan degirmenci

3)emre

4)bruma

5)telles

6)koray

7)hamit

Kadroya bak beee

Kadro güzel, kadro mühendisliği kötü. Tüm bek ve kanat oyuncuların yerliyken Telles ve Bruma tüm sezon tribünde çekirdek çıtlatır.

Ha dersen ki sen yap, eldeki kadroyla ben de işin içinden çıkamıyorum.

Kadro güzel, kadro mühendisliği kötü. Tüm bek ve kanat oyuncuların yerliyken Telles ve Bruma tüm sezon tribünde çekirdek çıtlatır.

Ha dersen ki sen yap, eldeki kadroyla ben de işin içinden çıkamıyorum.

Dunya kupasi sonrasi isler degisebilir muslera onur degisikligi gibi sonucta muslera ile uzatilmadi daha

Ama sonucta 3 kulvardayiz sneijder oynamaz bruma oynar uzar gider bu nerden baksak seneye minimum 50 mac yapariz

Dunya kupasi sonrasi isler degisebilir muslera onur degisikligi gibi sonucta muslera ile uzatilmadi daha

Ama sonucta 3 kulvardayiz sneijder oynamaz bruma oynar uzar gider bu nerden baksak seneye minimum 50 mac yapariz

buna hiç katılmıyorum, geçen sezonun ikinci yarısında da bi sürü maç yaptık, hajrovic kaç maç oynadı? potansiyelli adamları tribünde çürütmenin anlamı yok, oynama şansları yoksa kiralayacaksın oynasınlar.

Aysal: Sneijder tam bi çilek, 20 Milyon ''teklif gelirse'' satabiliriz. (Demiş sözde video kayıdı falan yok.)

Şike yandaşçısı fb tv 2'nin muhabiri Irmak Kazık: Galatasaray'da transferde önemli gelişmeler var Sneijder'in satılması söz konusu, izleyelim.

Çok beklersiniz !

Arkadaslar sesimizi duyuralim Sneijder gitmesin!!!!!!

Sneijder ve Balo'yu takimimda ayni anda izleme olasiligini düsününce acayip heyecanlaniyorum. Sneijder gidince yikilirim lan.

:dispirited:

Eğer doğruysa bu cümleler işin sevindirici yanı kanat almak için uğraşıyoruz. Yani Mancini'de Burak'tan kanat olmayacağını görmüş nihayet. Eğer alınırlarsa muhtemelen 4 - 2 - 3 - 1 oynıcaz gibime geliyor.

Muslera - Veysel - Semih - Rhodolfo - Telles - Selçuk - Melo - G.Töre - Sneijder - Olcan - Burak. Lig için gayet yeterli olur.

manchester united Sneijderi istese zaten elimizde tutamayiz ama siradan takimlar sneijdere talip olsa bile sneijder kendisi gitmez, isterse daha cok para versinler

asil sinir bozucu sey sneijderin gitme olasigi konusulmasi

Madem Brezilyali stoper istiyor, niye Baskan bugun Zahavi ile gorusmus Balanta icin?

Ayrica Brezilyali stoper derken Rhodolfo dan once Dede veya Doria daha iyi olur, tabiki daha da maliyetli ama uzun yillar stoper de sorun cekmezsin..

setenin yaptığı haber yalanlarla dolu,kanmayın.liverpool aradan çıktı balotellide.şu koduğumun arsenali da çekilseydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt