Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Tarik semih astori caner

Melo selcuk

Tore wes olcan

Balotelli . Bu kadroya caner haricinde itirazi olan var mi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera

Tarik semih astori caner

Melo selcuk

Tore wes olcan

Balotelli . Bu kadroya caner haricinde itirazi olan var mi

tarık gibi kaşarlanmış overrated bi topçu transferindense ondan bi eksiği olmadığına innadığım nispeten daha ucuz şener alınabilir.

Şu an ki sağ bek adayları;

sabri,

veysel,

hamit,

hatta semih

tarık gibi kaşarlanmış overrated bi topçu transferindense ondan bi eksiği olmadığına innadığım nispeten daha ucuz şener alınabilir.

Şu an ki sağ bek adayları;

sabri,

veysel,

hamit,

hatta semih

Hamite sag bek icin guvenemeyiz devamliligi yok. Semih tercihini tamamen geciyorum stoper ariyoruz zaten . Sabri ve veysel formlarini arttirirlarsa oynasinlar

Kadro güzel, kadro mühendisliği kötü. Tüm bek ve kanat oyuncuların yerliyken Telles ve Bruma tüm sezon tribünde çekirdek çıtlatır.

Ha dersen ki sen yap, eldeki kadroyla ben de işin içinden çıkamıyorum.

- Mancini zaten her hafta farkli kadroyla cikiyor masallah.

- Tribünde oturan yabanci olmayacak bu sene. Kullanabilecegiz.

- Rotasyon yapilir vs. Sakatlik, ceza, 3 kulvar filan derken, hepsi ayni sayida mac yapar bence.

- Kaliteli kadro kurmaktan cekinmemeliyiz. Yok Burak, yok Telles, yok Bruma. Calissinlar, onlar oynasin.

Seten'i su ana kadar yalanladigimizi hatirlamiyorum.

Ünal Aysal Yönetimi bu sene tüm branşlarda 86 Madalya, 16 Kupa ve 2 Avrupa Şampiyonluğu ile rekor kırdı.

İbrahim Afellay'ın durumu nasıl renktaşlar

en son Schalke'ye kiralık gitmişti

Barcelona'dan ayrılacakmış kanata olmaz mı ?

İbrahim Afellay'ın durumu nasıl renktaşlar

en son Schalke'ye kiralık gitmişti

Barcelona'dan ayrılacakmış kanata olmaz mı ?

2 senedir dogru durust top oynamayan adamdan hayir gelmez, kronik sakatlik sorunu var bide, bizim aradigimiz kan degil..

ne demiş seten ?

Vatan gazetesine (Seten'e) konusmus Baskan:

• Olcan Adin: Galatasaray'a gelmek istiyor. 2 milyon + oyuncu teklifi yaptik. 5-6 milyon vermeyiz.
  • Gökhan Töre: Ilgileniyoruz, kulübü 7.5 milyon istiyor, 2/3 milyon ve 1/2 oyuncu teklifi yapmak istiyoruz, kabul edilirse bu is biter
  • Mevlüt Erdinc: presipte anlastik, takas + para teklifi yapmak istiyoruz, St. Etienne Dany'yi istiyor, Dany + 2 milyon teklifi yapmak istiyoruz
  • Wesley Sneijder: 20 milyon euroluk teklif gelirse düsünmeden satariz
  • Mancini iki kanat ve bir stoper oyuncusu istedi, Rhodolfo yu cok istiyor, diger aday Astori

• Bafetimbi Gomis: ilgilendik ama Trabzon da devreye girdi, bizde önceligi onlara biraktik
  • Onur Kivrak: cok begeniyorum, ama bonservisi cok yüksek

Eyvallah Alper bilgilendirme için sağolasın

Esasında çok yetenekli çocuk

ama sakatlıklar yakasını bırakmadı yazık...

Aynen cok yetenekli, eger habire sakatlanmasaydi ve Barcelona yerine bi seviye daha dusuk bir takimda devamli oynasaydi iyi topcu olurdu, ama yanlis secim ve sakatliklar yuzunden hep geriye dogru gitti..

Yerli kaleci alternatifi olarak Gökhan Değirmenci yazılıyor.Ömer Kahveci iyi değil midir? 1milyon TL'ye Kayseri alacaktı en son.Sinan Bolat'ı geçiyorum.Yedek kaleci Ömer olsun. Onur'a gelirsek 9m fena rakam değil.9 isteyen 7.5-8'e de düşer.Muslera gitmek isterse alınabilir.Çok büyük kalite farkı yok.Muslera biraz daha iyi.

- Mancini zaten her hafta farkli kadroyla cikiyor masallah.

- Tribünde oturan yabanci olmayacak bu sene. Kullanabilecegiz.

- Rotasyon yapilir vs. Sakatlik, ceza, 3 kulvar filan derken, hepsi ayni sayida mac yapar bence.

- Kaliteli kadro kurmaktan cekinmemeliyiz. Yok Burak, yok Telles, yok Bruma. Calissinlar, onlar oynasin.

Maalesef yapamazsın. STSL'de formaları yere sersek çıkar maçı alır diyebilen var mı aranızda? O günler eskide kaldı.

Şampiyonluk istiyorsan en iyi kadronla çıkmak zorundasın.

Alınacak iki oyuncunun üst düzey olduğunu varsayarak sakatlık veya kart cezası olmadığı sürece

Muslera - Y.Stoper - Melo - Sneijder - Y.Forvet iskeletini bozamazsın.

İşin kötüsü hiçbirisinin yedeği de yok. Herhangi birine bir şey olmasın diye tüm sezon dua etmemiz gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt