- 9 Ocak 2014
- 33.178
- 9.463
- 1.538
Dany+Sercan+Engin ve para. yeterki alsınlar. Şuan ggden sonraki en iyi sag bek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seten'i su ana kadar yalanladigimizi hatirlamiyorum.
türk Telekom ile ilk 3 sene 6,5m son2 sene 7m Euro olmak üzere 5 senelik anlaşma üzerine anlaşılmış.
bu senenin ödemeleri ile selcuk burak imza parasına sponsor olmuşlar.
Hayırlı olsun.![]()
Koke Barça'ya, david villa newyork city'e, arda ve miranda manu'ya, godin, diego costa, filipe luis, courtouis, tiago Chelsea'ye gidiyor. Atletico ilaç gibi gelecek tüm Avrupa'ya. Resmen yağmalanacaklar
Mathieu zu Barcelona
Stoper mevkisi icin dusunuyorlarmis..
hani tt futbol kulüplerine sponsor olmayı bırakmıştı , hem telefuz edilen rakamlar çok düşük...
türk Telekom ile ilk 3 sene 6,5m son2 sene 7m Euro olmak üzere 5 senelik anlaşma üzerine anlaşılmış.
bu senenin ödemeleri ile selcuk burak imza parasına sponsor olmuşlar.
Hayırlı olsun.![]()
ama selcuk ve burak'ın sözleşmesini yenilemişler ne güzel işte 5 sene rahat ederiz.
bu atleticodan gidecek adamlar gittikleri takımlarda bi iş yapamayacaklar gibi geliyor bana...
şener-astori-balotelli-mevlüt-ishak
bunlar alınacak. imzamı atıyorum.
De Marke @demarkesports 6 dk.
Burak Yılmaz: ''Dün Arda ile birlikteydim. Görüşmeler olumluymuş, büyük olasılıkla önümüzdeki sezon Arda, Manchester United’a gidecek.''
Bir de seni gönderebilseydik.Bir de şunu demiş:
Futbolu bıraktıktan sonra yine futbolun içinde kalacağını anlatan milli futbolcu, bir soru üzerine Türkiye’de şu anda en başarılı teknik direktörün Fenerbahçe’nin hocası Ersun Yanal olduğunu söyledi.
Ersun Yanal demesi hoşuma gitmedi ama Fatih Terim dememesi de sevindiriciD
Transfer bütcemiz kisitliysa 20 golü garanti olan Almeidayi alalim