Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany+Sercan+Engin ve para. yeterki alsınlar. Şuan ggden sonraki en iyi sag bek.

Ne seneri adamın icinden geciyorlar

Bir beke göre cok basit calim yiyor

Bizde oynayacak çapta degil

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

türk Telekom ile ilk 3 sene 6,5m son2 sene 7m Euro olmak üzere 5 senelik anlaşma üzerine anlaşılmış.

bu senenin ödemeleri ile selcuk burak imza parasına sponsor olmuşlar.

Hayırlı olsun. :)

hani tt futbol kulüplerine sponsor olmayı bırakmıştı , hem telefuz edilen rakamlar çok düşük...

Koke Barça'ya, david villa newyork city'e, arda ve miranda manu'ya, godin, diego costa, filipe luis, courtouis, tiago Chelsea'ye gidiyor. Atletico ilaç gibi gelecek tüm Avrupa'ya. Resmen yağmalanacaklar

Koke Barça'ya, david villa newyork city'e, arda ve miranda manu'ya, godin, diego costa, filipe luis, courtouis, tiago Chelsea'ye gidiyor. Atletico ilaç gibi gelecek tüm Avrupa'ya. Resmen yağmalanacaklar

bu atleticodan gidecek adamlar gittikleri takımlarda bi iş yapamayacaklar gibi geliyor bana...

davidvilla1.jpg

Ünal Aysal'ın açıklamaları doğru mu? Doğruysa tüm transferleri açıklamış resmen.

bu atleticodan gidecek adamlar gittikleri takımlarda bi iş yapamayacaklar gibi geliyor bana...

Koke, filipe luis ve courtuois dışında bende diğerlerinin atleticodaki kadar başarılı olacaklarını sanmıyorum. Esas simeone yi merak ediyorum. Klopp'la birlikte bence Avrupa'nın en iyi teknik direktörü. Gideceği takımı uçurur

De Marke ‏@demarkesports 6 dk.

Burak Yılmaz: ''Dün Arda ile birlikteydim. Görüşmeler olumluymuş, büyük olasılıkla önümüzdeki sezon Arda, Manchester United’a gidecek.''

Bir de seni gönderebilseydik.Bir de şunu demiş:

Futbolu bıraktıktan sonra yine futbolun içinde kalacağını anlatan milli futbolcu, bir soru üzerine Türkiye’de şu anda en başarılı teknik direktörün Fenerbahçe’nin hocası Ersun Yanal olduğunu söyledi.

Ersun Yanal demesi hoşuma gitmedi ama Fatih Terim dememesi de sevindirici:DD

Burak YılmazOnaylanmış hesap ‏@yilmazburak17

Ben hiçbir açıklama yapmadım herhangi biri ile veya bir camia ile alakalı,söylenenler doğru değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt