Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FGsFhtk.gif

Töre ve Olcan alınsın ilk etapda

Gerisi haledilir

* LG G2 Tapatalk *

Transfer bütcemiz kisitliysa 20 golü garanti olan Almeidayi alalim

Almeida profesyonel hayatı boyunca en fazla golü bu sene attı oda 13 gol sen ne ara attırcan 20 golü Almeida'ya . Ayrıca Almeida devamlı bir sakatlık sıkıntısı var bir bu sene 30 maç çıkardı ondada kariyer rekoru kırdı 13 gol ile :D

Ünal Aysal Yönetimi bu sene tüm branşlarda 86 Madalya, 16 Kupa ve 2 Avrupa Şampiyonluğu ile rekor kırdı.

Kısmetse önümüzde 1 Kupa daha var inş. onuda eklicez listeye.

Almeida profesyonel hayatı boyunca en fazla golü bu sene attı oda 13 gol sen ne ara attırcan 20 golü Almeida'ya . Ayrıca Almeida devamlı bir sakatlık sıkıntısı var bir bu sene 30 maç çıkardı ondada kariyer rekoru kırdı 13 gol ile :D

Aymen Niasse yi.tercih ederim 21 yaşında daha bildiğim kadarı ile

C5303 cihazımdan gönderildi

Besiktasta 20 golü zlatan bile zor bulur,pozisyona giremiyor bjk,Birde bizde burak ve umutun hatta drogbanin kacirdigi golleri düsün,ben alinsin demiyorum ama paramiz yoksa akillica olur

Of almeida nedir abi

Rhodolfo veya astorinin chedjoudan iyi olduğunu sanmıyorum. Alınacaksa illa bir stoper alex alınmalı yoksa kalsın. Müsriflik

Galatasaray vs Chelsea

--------------Balotelli---------------

--Bruma---Sneijder----Olcan--

------------Selçuk-----Melo----------

-Telles--Astori--Chedjou--Sabri

--------------Muslera-----------------

Yedekler;

Burak

Töre

Hamit

Semih

Yekta

Hakan

Ufuk

Bu kadroya üzülerek yazdığım tek adam Ufuktur. Sabri dahil gerisi ok

Yaz dönemi "Transfer Nöbeti" acilinca bilium tane yeni üye geliyor nedense.

Bu mesajimi okuyan kuslara selam olsun, ilk önce benim hesabi bulsunlar kendi sitelerinde, sonra gelip buradan caps atabilirler.

Gökhan Töre Olcan Mevlüt Şener Rholdolfo bu senenin transferleri yeterli bu sene için.Aslında forvet isterim ama alınmayacak gibi.

Yaz dönemi "Transfer Nöbeti" acilinca bilium tane yeni üye geliyor nedense.

Bu mesajimi okuyan kuslara selam olsun, ilk önce benim hesabi bulsunlar kendi sitelerinde, sonra gelip buradan caps atabilirler.

Antu da neyi caps yapmislar seninle ilgili ? XD

* LG G2 Tapatalk *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt