Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan Töre, Beşiktaş'la anlaşmaya yanaşmamış, haklı olarak daha fazla para istemiş, "Gökhan'la henüz anlaşamadık biz ki Kazan'la pazarlığa girelim" dedi Orman.

Galatasaray gitsin görüşsün diyor, belli ki alamayacak Beşiktaş, Olcan'ı alacaklarını düşünüyorlar.

töreyi alsak yeter zaten umarım bu sefer kaçırmayız ama çok uçuk rakamda verilmez yani

Oyuncunun tercih etmesini beklerlermiş hep, hep kaybedersin işte o zaman.

Cenk diye tutturmuş, kim verirdi senin verdiğin parayı Cenk'e ? Fener istemiş, Cenk Beşiktaş demiş.

Adam Caner'e vermiyor o paraları. haha

2006da hasan şaş şimdi bi orta yapar ümit karan gol atar diyodum..2008de arda iki kişi çalımlar ,gol attırır..ikisinde de şampiyonluk geldi..gökhan töre alınmalı.gökhan töre de onlar gibi dedirtebilir.

2006da hasan şaş şimdi bi orta yapar ümit karan gol atar diyodum..2008de arda iki kişi çalımlar ,gol attırır..ikisinde de şampiyonluk geldi..gökhan töre alınmalı.gökhan töre de onlar gibi dedirtebilir.
töre bu yerli kıtlığında elmas gibi alınacak yegane adam bence olcan gelmesede olur ama töre çok kritik 5+3 kuralında

Bence Başkan yabanci kuralı kararının altında kalmaz. Zeki Iş adamı. Ki bence yildiz yabancida gelmez. Sponsorluk parasi büyük ihtimal Gökhan Töre ve Gökhan Inler için kullanılır. Bonus olarak bedelsiz Caner veya Olcan alınır. Elimizdeki boş yabancıları satarsak büyük ihtimal öncelik defans ve kanat olur oda dünya kupasından sonra olur.

Dany -> Out

Elmander -> Out

Eboue -> Out

Drogba -> Out

Amrabat -> Out

Stoper -> In

Kanat -> In

Aynen böyle olur transfer beklemekle zaman harcamanızı istemedim :-)

beyler amrabat gene malagada kalır gibi sizce ? ama dany ve eboue nasıl gider kime gider bilemiyorum

Şu fiko'yu görünce aklıma hep şu sahne geliyor

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ojSku2U-tc0[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt