Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osman Fener Töre icin sinsice calısıyor diyor.2-3 milyona alamayız Töre'yi.O teklif yükselmeli.

Fener önce Caner isini halletsin. Ayrica Töre demisti Trde sadece GS veya BJK icin oynayacagini. Töre de sIkIntI olmaz SL yi tercih edecektir.

Ama katiliyorum sana bonservis konusunda sikinitlar yasanabilir.

BpIz5q3CMAA5C-x.jpg

:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Trabzonspor : Profesyonel futbolcular Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz'ın kulübümüze transferi konusunda, Elazığspor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Elazığspor Kulübüne, futbolcuların sözleşmelerinin fesih bedeli olarak 9.000.000.-TL ödenecektir.

emre ç yı yollayacaksak kıralık yollayalım..sonra ah vah edıp tekrar almaya calısırız..suan ıyı degıl tabıkı bılıyorum ama tam anadolu topcusu olacak tıp var adamda :)

Bu arada Balo ile ilk görüşme menejer aracılığıyla Tulun üzerinden şubat ayında gerçekleşti... Ki bunu paylaşmıştık forumda aylar önce. Kulüpler arasındaki görüşmelere ise Nisan ortasında başlandı... Hoca ayrıca kendii de aylar önce oyuncu ile direkt diyaloğa geçti hatta yardımcısını o ve başka bir futbolcu için 3 defa italyaya gönderdi..

murat önür böyle demiş.

sergen evin kardeş aha bu balotelli hakkında söyledikleri

Trabzonspor : Profesyonel futbolcular Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz'ın kulübümüze transferi konusunda, Elazığspor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Elazığspor Kulübüne, futbolcuların sözleşmelerinin fesih bedeli olarak 9.000.000.-TL ödenecektir.

Biz bir Salih için 3,5 milyon verdik adamlar Serdar ve Deniz'i neredeyse 2,5 milyon'a almışlar.Kime elimizi atsak fiyatı tavan oluyor

Bu arada Balo ile ilk görüşme menejer aracılığıyla Tulun üzerinden şubat ayında gerçekleşti... Ki bunu paylaşmıştık forumda aylar önce. Kulüpler arasındaki görüşmelere ise Nisan ortasında başlandı... Hoca ayrıca kendii de aylar önce oyuncu ile direkt diyaloğa geçti hatta yardımcısını o ve başka bir futbolcu için 3 defa italyaya gönderdi..

murat önür böyle demiş.

sergen evin kardeş aha bu balotelli hakkında söyledikleri

Sağolasın kardeş. Bu adam gelirse çok iyi olur ama ben kendimi umutlandırmayım diyorum. Gelirse tabi havalara uçarız

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt