Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcan ve töreyi bu mahalle takımlarından kurtarmalıyız para güç vizyon hepsi bizde hepsini alıcaz :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Biz trabzondan selçuğu alırken onlarda en önemli oyuncumuz barış özbek i almıştı ne oldu o adam bilen varmı?? Horon mu tepiyor balığa mı açıldı ne oldu bu adama serkan çalıklar filan allahım ne takımdık :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

1461'deki fatihi alak artik

yedekten bi kaleci sart musleranin rotasyonu olacak yoruldugunda dinlendirmek amacli kimi zaman baska mevkilerde yabanci oynatmak adina bazi maclarda.

Ya da gecen sezonki deplasmandaki real macini hatirlayin musleranin cezali, sakat durumda oldugunda eray denen futbolcumsuyu kalede gormek istemiyom. Ufuk desen fazlasi yok eksigi var.

terimin 3. gelisinin ilk sezonuydu, sampiyon bitirdik CL hakkinda konusuyoduk. aklima nerden dustu bilmiyomda soyle bisey demistim. Dusunsenize CL'de ilk torbadan bayern geldi deplasmandaki macta muslera sakat kimle cikacaz gibisine bisey yazmistim. aradan bi hayli transfer sezonu gecti. devre aralarindaki ve yazinki transfer donemlerinin hepsindede bu mevzuyu actim. artik gelenek olarak gordugum icin bu transfer donemindede devam ettiriyorum.

bu arada verdigim bayern ornegi gerceklesti, fakat rakip realdi 4 tane tepti deplasmanda yenen goller komediydi. cok sukurki 12 gol bekledigim macta sadece 4 gol yedik. kalede eray varken 4 gol galibiyet kadar huzur vermisti bana

Mancini Töre ve Olcan'ı istiyor demiş başkan.

Defansa da Rhodolfo

Muslera-Veysel-Semih-Rhodo- Balta(sabri)- Melo-Selcuk-Töre-Olcan-Sniper-Yabancı

Düşünülen kadro bu galiba. 4-2-3-1 olması güzel ama bekler yetersiz.

Kanatlar looser. Umarım bu şekilde bir planlama ile sezona başlamayız.

Keşke clye katılsalar belki giden 2–3 milyon euro olur ama bunların başına gelecekler paha biçilemez. Hele grupta liverpool gelirse ne şamata olurdu.:D

6 Maçta 25+ gol yiyeceklerdir , gol atabilirler ama averaj -20 den aşağı olmayacaktır , kısaca ŞL tarihine geçecekleri kesindir .

10440985_10152302321149597_8148481168835434442_n.jpg

sakalina tükürdügümün herifi icine etmis selfie´nin...

Yaw herşeyi geçtim de şu azize neyin kafasını yaşıyor Salih uçanı kaçanı 15M dan aşağı bırakmam diyor seneye 20M olur diyor olm bu salih denen çocuk ne yaptı da bu kadar ediyor adam 18lik kadroda bile olmuyor ne ara oynadı ne ara bu kadar ederi oldu biri anlatabilir mi ??

El nino bizde bulacaktir kendini . Saka bi yana cok formsuz adam ya uc yil once pl de estiriyodu

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Liverpool zamanına hiçbir zaman dönemicek eğer listemizde Torres varsa Gomis gelsin derim 2si arasında seçenek varsa Gomis form olarak çok iyi 40-50 maç oynuyor ayrıca bonservisi yok bu arada Arsenal'de bu sene feci atakta Forvet'e Balo'yu Sağ bekte Serge'yi alırsa kadro taş gibi olur Ramsey idi Mesut , Chamberlain

Liverpool zamanına hiçbir zaman dönemicek eğer listemizde Torres varsa Gomis gelsin derim 2si arasında seçenek varsa Gomis form olarak çok iyi 40-50 maç oynuyor ayrıca bonservisi yok bu arada Arsenal'de bu sene feci atakta Forvet'e Balo'yu Sağ bekte Serge'yi alırsa kadro taş gibi olur Ramsey idi Mesut , Chamberlain

Remyi istiyor wenger baloyu basina bela etmez bence . Arsenal bir zahmet para harcasin ne pis klup.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt