Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5a7.jpg

Balotelli'ye

Yak gel bildiğin ne varsa

Sat gel gözüm yok Xavi, İniesta'da

Yalnız, sanadır bu hasretim

Dön gel vaktimiz daraldı

Zaten şu yalan dünyada

Gel...

Giresun Çotanaklarına saygılar ile.

Ergen moduna bile girdiysem artık gelmezsen olacaklardan ben sorumlu değilim Mario.

Yaw herşeyi geçtim de şu azize neyin kafasını yaşıyor Salih uçanı kaçanı 15M dan aşağı bırakmam diyor seneye 20M olur diyor olm bu salih denen çocuk ne yaptı da bu kadar ediyor adam 18lik kadroda bile olmuyor ne ara oynadı ne ara bu kadar ederi oldu biri anlatabilir mi ??

Ben daha Salih Uçan ın bir numarasını göremedim yanlış anlamayın Fenerli oldugu ıcın değil gerçekten göremedim.Bjk li Oğuzhan deseler tamam ama Salih Uçan naptı istiyorlar anlamış değilim.

Turgut doğan şahin Trabzon aldıysa en az ballotelinin transferi kadar sevinirim.

Biz alacağız diye korktum bir an vallahi.

Turgut doğan şahin Trabzon aldıysa en az ballotelinin transferi kadar sevinirim.

Biz alacağız diye korktum bir an vallahi.

Sorma ya nereden buluyorlar her transfer dönemi 6 ay sonra göndermek için takla atacağımız isimleri anlayamıyorum.

FM'den oyuncu seçiyoruz resmen. Hızı var, fizikte var,alalım biz bunu.

Sorma ya nereden buluyorlar her transfer dönemi 6 ay sonra göndermek için takla atacağımız isimleri anlayamıyorum.

FM'den oyuncu seçiyoruz resmen. Hızı var, fizikte var,alalım biz bunu.

Usain bolt alsınlar o zaman. 1-2 antrenman ile bu turgutan daha iyi olur

Umarım eldeki bir kaç çöpden de kurtuluruz yazın,yanlış adamları yollamasınlar da...

I am the one who knocks!

Şu konumda yollanacak en yanlış adam Yekta bence yerlilerden...

Sino , Bruma , Telles , Melo Muslera ise kemik.

Katılıyorum. Yektaya baya bir haksızlık yapıldı şimdiye kadar. Ben severim zaten pefformansi da yeterince etkileyiciydi ligin ikinci yarısında.

Emre,Salih,Aydin,Ceyhun gibi adamlardan versinler,takas da kullanacak adam ariyorlarsa.

I am the one who knocks!

Anadoludan oyuncu alıp tutan kaç oyuncu var son 5-6 senede?balta,yekta başka var mı?

Katılıyorum. Yektaya baya bir haksızlık yapıldı şimdiye kadar. Ben severim zaten pefformansi da yeterince etkileyiciydi ligin ikinci yarısında.

Emre,Salih,Aydin,Ceyhun gibi adamlardan versinler,takas da kullanacak adam ariyorlarsa.

I am the one who knocks!

Takasla gidicek gibi bi his var içimde...Olcan için belki.

Selçuktan bile daha formda..İyi oynamasa bile asla kötü oynamıyor normal oynuyor.

Aşırı Galatasaraylı . K paşadayken kombine alıyordu ailesine...

Fatih Terim'in tabuları yüzünden kesemedi Selçuğu.

yekta gitmez zaten

Anadoludan oyuncu alıp tutan kaç oyuncu var son 5-6 senede?balta,yekta başka var mı?

Çok daha iyi yerlerde olabilirdi fakat Fatih Terim'in en büyük hatalarından biri oldu rekabete sokmaması...

2 ay sonra ne olacagini size spoiler olarak soyleyim :)

1- sabri sarioglu ile 5 yillik sozlesme

ilk yil 2m euro + mac basi 50bin euro

son 4 yil ise 4m euro + mac basi 95bin euro

2- aydin yilmaz ile 9 yillik sozlesme

her yil 40% maas ucretinde zam

3- hakan balta ile omur boyu sozlesme, her oynadiig mac icin 1m euro

4- umut bulut ile 40 yillik 40 kusur maaslik bir sozlesme

5- paralari dunya yildizlarimizla sozlesme yenildegimiz icin para kalmadi :)

Balotelli'nin gelmesini istemeyen bir tek ben miyim arkadaş ya.

ben de istemiyorum ve isteyenleri de anlamıyorum. bize hızlı, teknik , kanat forvet oynayabilen birisi lazım (Bruma'nın daha tecrübelisi) . Balotelli sansasyonel golleri olan ama hiçbir zaman oyuna direk katkı yapmayacak bir adam. Ayrıca Burak'ın yine kanat oynama ihtimali bile beni ürkütüyor.

Lavezzi , Menez, Nani , Farfan gibi adamlar cok daha akıllıca olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt