Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben daha Salih Uçan ın bir numarasını göremedim yanlış anlamayın Fenerli oldugu ıcın değil gerçekten göremedim.Bjk li Oğuzhan deseler tamam ama Salih Uçan naptı istiyorlar anlamış değilim.

Abartıyolar Salih'i yeteneği vardırda 15-20m € 'lar şakamı ya Salih'e max. 6-7m € verirler zaten %25 yetiştirme bedelide Buca'ya gider.

Hmm. Tuhaf ve adaletsiz lig. Money american ligi yapsaydılar ismini bari.

Euroleague de değişiyor bu sacma düzenden zaten

Aynen öyle 19 takım varmış 24 yapıcaklarmış 2020'ye kadar.Yine nba gibi doğu batı diye ayırıp playoff yapmışlar aynı nba sistemi.

Emir okuyosan balotelli caner olcan tore hadi guljm stoper olmasada olur.. fener dusuor bjk zaten saymioz. Eyv pampa

BpKNk5pCUAAzQw8.jpg:large

Kıristiyano Ronaldo ‏@apaci__ronaldo 3 dk.

Oldu olacak yapım aşamasındaki Vodafone Arena'nın da tapusunu verin, tam olsun; pic.twitter.com/fR1YSsFrWe

2 Loca 100 tanede numaralı koltuk :D Eneramo zaten çöp büyük takımlarda oynamaz holosko desen sakatlıgı ne durumda belli değil Mustafa Pektemek biraz mantıklı ama Trabzon yaklaşmaz bence bu teklife yabancıları bunlara harcamak istemezler gibime geliyor.

Yaw herşeyi geçtim de şu azize neyin kafasını yaşıyor Salih uçanı kaçanı 15M dan aşağı bırakmam diyor seneye 20M olur diyor olm bu salih denen çocuk ne yaptı da bu kadar ediyor adam 18lik kadroda bile olmuyor ne ara oynadı ne ara bu kadar ederi oldu biri anlatabilir mi ??

Fenerbahçe zihniyeti sonradan görmedir..Pek fazla genç yetenek yetiştiremedikleri için elindeki genç yeteneği Messivari birşey sanır...Avrupa görmemiş adamlar,sanıyorlar ki Salih dünyanın en önemli genç yeteneklerinden biri ve herkes verir bu parayı. Sen daha kadrona sokmuyorsun,Avrupalılar o kadar keriz mi para bayılsın oynamayan adama...

Aziz "Arda'dan bile çok para eder" falan demiş hatta bir sohbet anında...:redface:

Bu New yorkun forması cityden amblemi interden calinti.

Takimda sagbek stoper kanat ve santrafor eksikligi var. 4-5 transferden fazlasi zarar bence. Nokta transferler yapmaliyiz. Zaten kadro bi hayli sisti..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt