Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralik olarak bu sene milanda oynayan Adel Taarabt icin 7 milyon euro istemis QPR ama milan reddetmis inzaghi menez i istiyormus.

Bende pembeyi severim ozaman bende Real e transfer oldum demek :trollfacce.gif:

Dogru ama bazilari yinede "Sneijder artik yasina gelmis" falan dediler.

Ancak Balotelli alsak tüm dünya sasirtacak bir transfer olur,keske alsak...

Adam 23 Yasinda ve yetenek olarak 2-3 Sene icinde Dünyanin en iyi forveti olabillir...

23 Yasinda ama Sampiyonlar Ligi Kupasi, 3 Kere Italya Ligi Sampiyonu + Premier League Sampiyonu alan bir oyuncu dan bahsetdiyoruz.

Sen bakma onlara. Bize gelmeden birkac hafta önce Schalkeliler rüyasinda görüyordu Wes'i. Ha Raul veya Van Nistelrooy gelince sisirmesini biliyorlar. Dünya stari gelmis vs.

Kim Sneijder transferini kücümsediyse kiskancliktan etti, net.

Ama haklisin Balo transferi biraz daha sasirtici olabilir. Ama diyeyim ben sana bu transfere de birsey bulurlar.

Beni mi? nerde? Yasin kac?,biraz okuma ögren ...

Senin gibi tipsizler bu forumda ne isi var anlanmis degilim, önce bir oku sonra birsey yaz,böyle bir sey mi var,bana laf atiyorsun,yok baskalarin duyumu caliyorum,yok bu beni rezil etti falan. Hadi ordan, ya link verecek ya susarsin, bilmedigin icin birsey yazma. Böyle bir sacmalik olur mu ya.

Hukuk ogrencisi adama okumayi ogren demene mi gulum rezil olduktan sonra hala rezil olmamis gibi davranmana mi guleyim bilemedim birader sen soyle.

Sen bakma onlara. Bize gelmeden birkac hafta önce Schalkeliler rüyasinda görüyordu Wes'i. Ha Raul veya Van Nistelrooy gelince sisirmesini biliyorlar. Dünya stari gelmis vs.

Kim Sneijder transferini kücümsediyse kiskancliktan etti, net.

Ama haklisin Balo transferi biraz daha sasirtici olabilir. Ama diyeyim ben sana bu transfere de birsey bulurlar.

Dogru ya,Schalke & Sneijder Haberler cikti bize gelmeden önce,Schalke tarfatari "onu parasi nasil verecegiz" falan demisler. :D

Bak ben Uni'de,disarda falan "Galatasaray Balotelli alacak muhtemelen" diyorum herkes bana gülüyor....Drogbadan bile daha MARKA bir Transfer olur...

120629ItalyEuro_6362411.jpg

Bu Pozu taninmayan Insan kaldi mi Dünyada? Marka ve prestij icin müthis olur...+ kendisi cok yetenekli bir oyuncu. Tutarsa Dünyanin en iyi forveti olur,hersey var Adamda..Hersey..

Hukuk ogrencisi adama okumayi ogren demene mi gulum rezil olduktan sonra hala rezil olmamis gibi davranmana mi guleyim bilemedim birader sen soyle.

Neden Link veremiyorsun "hukuk ogrencisi" seni, Adam gibi konus, adima bak "Nuri Aslantas" yaziyor Mirza falan degil, hadi simdi haddini bil...

Eger ortaya böyle bir Iddia atacaksan, Link de vereceksin. Forumda bir "ARA" Funksiyonu var. Ben bin kez Hakan Delikanli ile tartistim,bazen o bana,bazen ben ona laf attim, ama Murat Ö. dan duymcu calmak falan,böyle bir tartistma hic bir zaman olmadi. Önce Mesajlarimi arastir... ;)

milan menezden sonra bizimde istedigimiz brezilyali Alex i icin teklif vermis ayrica

Amkarbat?

tAp@tALk xD

yani şuda var CR7 nin formasını dünyanın heryerinde çin de japonyada vs bile 100 binlerce alan bayan taraftar var ve sırf bu herifin karizması tipi vs için alıyolar CR7 formasını ! bunu sırf CR7 nin bayan fanları için bile üretmiş olabilirler o bile 100 binlerce forma ediyor

Ronaldo mu karizma ?Tamam iyi bir sporcu fiziği var,havalı vs ama adam bildiğin Portekiz çingenesi :)Karizma dediğin Beckham,Kewell,Gerard falandır.

[attachment=10568:article-2340211-166E1E02000005DC-238_306x452.jpg]

aradığımız adam

Ekli dosyalar

• article-2340211-166E1E02000005DC-238_306x452.webp
    article-2340211-166E1E02000005DC-238_306x452.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 378
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt