Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 Milyon ödemişlerdi. Bremen de finansal olarak baya bir geriledi son yıllarda. Yabancı kuralı yüzünden bence bir 3-4 Milyon isterler ve 2,5 Milyona falan biter bu iş ama bana kalırsa gerek olmayan bir adam.

Mainz 05 de Yunus Mallı var, ona verelim bu paraları daha iyi. Orta sahada her yerde oynayabiliyor ve ofansif yönü öne çıkan bir eleman.

Mainz (eski) antrenörü Thomas Tuchel genç adamları parlatan bir antrenör aynı Klopp gibi.

I am the one who knocks!

Yunus çok konuşuluyor , ama daha hiçbir kulüpten bir hamle görmedim izleme şansım da olmadı..Forum efsanesi olma yolunda ilerliyor..

Bizimkiler uyandı biraz max 2.5 ödenir Mehmet'e....

Gökhan Töre için Rubin Kazan'a takas çok iyi hamle olur..

Chedjou'yu Rubin'e Gökhan'a karşılık

Dany'i St.Einneye yollarsak iyi iş başarmış oluruz..

Hajro kupadan sonra satılabilir , talibi artar genç oyuncu.

Yunus çok konuşuluyor , ama daha hiçbir kulüpten bir hamle görmedim izleme şansım da olmadı..Forum efsanesi olma yolunda ilerliyor..

Bizimkiler uyandı biraz max 2.5 ödenir Mehmet'e....

Zaten dönen isimler hep aynı olduğu için her transfer sezonu ondan Yunusa yer kalmamıştır.. Ben baya izleme şansı buldum, Bundesliga maçlarına daha çok baktığım için. Çok işimize yarayabilecek bir genç. Bizimkiler keşke irtibata geçse ya.

I am the one who knocks!

Bu arada yengemiz Hollanda için destek pozu vermiş.

Ezelden beri bir Uruguay ve Hollanda sempatizanı olarak ikisine de başarılar dilerim.

BpN242WIAAArHJX.png

anus-dillemek_561953.jpg

2 sene önce Mehmet Ekici gayet iyiydi.Zaten W.Bremen de yeni Mesut diye transfer etmişti.Bence yetenekli bir futbolcu.Ama şuanda vasat gibi.

Olcay her mac oynuyordu Kaiserslautern de. Töre de aynen, Hamburg da banko oynayan adamdı. Mehmet ise Bremen gibi leş bir takımda hiç bir rol oynamıyor, adami sonradan oyuna bile sokmaya üşeniyor ve gerek görmüyor antrenör çoğu zaman.

Mehmet acayip şekilde geriledi,bende anlamadım ne oldu bu çocuğa. Nürnberg de kiralikken Ilkay ile beraber iyi çıkış yapmıştı aslında. Hem de Bayern altyapılı bir eleman ama bencw bitmiş artık işe yaramaz. Yani o paralara değmez. Allah bilir 2+ Milyon ister birde utanmadan.

I am the one who knocks!

Mehmet Ekici bu sene başında idi sanırım çok büyük bir sakatlık geçirdi ve uzun bir süre oynamadı yanlış hatırlamıyorsam Ekici sakatlanmadan önce değeri 6m € idi şuan 2.5 m € 'ya kadar düştü ve 1.5m € 'ya bitiririz diye tahmin ediyorum Yekta yollanıcaksa çok büyük bir alternatif bence yanında Tolgay'da alınırsa 1m € filan iyi olur ikiside yedekte iyi alternatif farklı karakterli 2 oyuncu olmuş olur

Daha Endoğan Adili var , gerçi yarım sezon altyapı ve sakatlıkla çoktan sıradan yerli oyuncuya dönüşmüştür gibi ama..

Hazır Furkan dönüyoken Ceyhun'u yollayıp İbrahim Coşkun rotasyona sokulabilir.

Endoğan Adili büyük olasılık Türk pasaportu alınamadı bence bu olayı ört bas etmemeli büyük bir başarısızlık yaptılar Almanya'da anlaştığımız kulübe yollanıcaktır büyük olasılık sessiz sedasız Furkan kiralanmaya devam edilmeli Ceyhun ilede yollar kesinlikle ayırılmalı bence.

Gökhan Töre için Rubin Kazan'a takas çok iyi hamle olur..

Chedjou'yu Rubin'e Gökhan'a karşılık

Dany'i St.Einneye yollarsak iyi iş başarmış oluruz..

Hajro kupadan sonra satılabilir , talibi artar genç oyuncu.

Bence takas olarak kullanılacak en güzel oyuncu Töre için Amrabat hatta kafa kafaya yada üstüne 1m € filan verilerek satılabilir diye düşünüyorum.

Ve arkadaşlar eğer bu sene Çilek tarzı birşey bekliyorsanız tekrar dillendiriyorum büyük olasılık bu çilek yerli çilek olucaktır bununda Nuri Şahin olucağını tahmin ediyorum bu çilek transferide Eylülde filan anca açıklanır şimdiden tartışmak saçma olur ayrıca Balotelli gelmezse idi Hulk gelmezse idi bence kimse hayal kırıklığı yaşamaz bazı arkadaşlar bu tür oyuncular için olmuş gibi baktığımızı sanıyor fakat başkanın ağzından çıkmadan kimse ümitlenmez ki ağzından çıktımıda ne yapıp edip koparıyor.

Mehmet Ekici'ye teklif götürmüş bizimkiler. Sanırım Olcan için 2 milyon+ Yekta haberleri doğru. Ben olsam Yekta'yı vermezdim.

Bizim icin önemli olan yerli oyuncular yoksa işimiz cok zor... Bu sene mutlaka şampiyon olmalıyız 4. yıldız cok önemli...

milliyet haberine gore emre belesoglu ameirkaya gidecek

son donemde fenerli oyunculara bonservis olarak 60m euro gibi rakamlar soylenmeye baslandi, harbiden garip

emre: free

salih: 16m euro + bonus vs

sow: 20m euro

emenke: 18m euro

meireles: 12m euro

krasic: 4m euro

stoch: 8m euro

cristian: free

krasic: 4m euro

bide utanmadan 12m euro begenmiyorlar salih icin ::D

harbiden salih okadar iyi oyuncumu, yoksa benmi baska dunyada yasiyorum

Bizim emre colak bu adamdan 100kat daha , benim dusuncem oyle

Hajrovic fena oynamıyor da yabancı sınırı 5 iken yer bulmak mümkün değil, kulübede anca.

Hajrovic fena oynamıyor da yabancı sınırı 5 iken yer bulmak mümkün değil, kulübede anca.

Boyle oynarsa, hele hele Bosna gruptan cikarsa dunya kupasinda iyi piyasa yapar, cok iyi bir fiyata satabiliriz. Bence dunya kupasi bitmeden kesinlikle bonservisini kimseye vermemeleri lazim.

Salihi eğer Roma istiyorsa, ona da süpheliyim. Altyapida oynayacak diyorlar. Zaten doğru olanda bu. Romada De Rossi bile yedek. Max 7-8 milyon euro verirler. Avrupada 10-12 milyon euroya world class oyuncular aliniyor. Salih daha kendi takiminda yedek.

Bizim ihtiyacimiz olan oyuncu, Tolgay. Mutlaka alinmasi gerekiyor.

Galiba Milan Menex ve Alexle anlasmis.

Hajrovic kaliteli oyuncu ama bizde direk sonuca giden, fark yaratan yabanci olmali. Sinirlamada Hajrovicler bizim icin lüks.

Zaten arkadaşlar Dünya Kupasına giden oyuncular gelmeden kesinlikle satılmamalıdır Dany bile olsa beklenmelidir. Birde şu kadrodaki Türk gereksiz oyuncuları boşaltmaya ince ince başlasak iyi olur diye düşünüyorum özellikle maaşı fazla olanları Sercan Yıldırım , Ceyhun Gülselam , Hamit Altıntop , Yiğit Gökoğlan, Aydın Yılmaz gibi. Hamit gidip gitmemesi konusunda kararsızım ama Hamit çok fazla maaş alıyor Almanya'dada talipleri var diye biliyor 1-2m € ne koparsak kar deyip teşekkür edilip yollar ayırılmalıdır.

Salihi eğer Roma istiyorsa, ona da süpheliyim. Altyapida oynayacak diyorlar. Zaten doğru olanda bu. Romada De Rossi bile yedek. Max 7-8 milyon euro verirler. Avrupada 10-12 milyon euroya world class oyuncular aliniyor. Salih daha kendi takiminda yedek.

Bizim ihtiyacimiz olan oyuncu, Tolgay. Mutlaka alinmasi gerekiyor.

Galiba Milan Menex ve Alexle anlasmis.

Salih için ne olur bilmem ama Salih'e 10m € gibi bir rakam hayatta vermezler zaten büyük ihtimalle Buca bu satıştan yetiştirme bedeli alıcaktır %25 tahminim Roma geçen sene 6 m€ teklif etmişti şimdi 7.5m € filan teklif ediyor Fenerbahçede yetiştime bedeli muhabbetine onuda sen öde diyor Roma'ya onunla beraber toplam 10m € teklif deniyordur. Yani Salih Uçan'a 10m € verilirse 7.5m € Fenerbahçe'ye 2.5m € Bucaspor'a gidicektir diye tahmin ediyorum.

Günaydın kızlar

tAp@tALk xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt