Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baroni zu Corinthians?

Ben bu medyanin var ya..

Pislikler. Satilmis serefsiz yandas medyasi. Baskan'in aciklamalari gercekse bence yerinde degil.

milliyet haberine gore emre belesoglu ameirkaya gidecek

son donemde fenerli oyunculara bonservis olarak 60m euro gibi rakamlar soylenmeye baslandi, harbiden garip

emre: free

salih: 16m euro + bonus vs

sow: 20m euro

emenke: 18m euro

meireles: 12m euro

krasic: 4m euro

stoch: 8m euro

cristian: free

krasic: 4m euro

bide utanmadan 12m euro begenmiyorlar salih icin ::D

harbiden salih okadar iyi oyuncumu, yoksa benmi baska dunyada yasiyorum

Bizim emre colak bu adamdan 100kat daha , benim dusuncem oyle

Salih e en fazla 5 verirler, manyaklar mi fazla oynamais adama 16 vermek, ne yapmis ki sanki U20 Dünya Kupasini tek basina kaldirdi.

Sow en fazla 15, en saglam adamlari ama tek ligde oynayan adama 20 milyon zor verirler

Meireles en fazla 10

Emenike yi 8 milyona satamssin

krasic dogru dur

stoch en fazla 5

Salih e en fazla 5 verirler, manyaklar mi fazla oynamais adama 16 vermek, ne yapmis ki sanki U20 Dünya Kupasini tek basina kaldirdi.

Sow en fazla 15, en saglam adamlari ama tek ligde oynayan adama 20 milyon zor verirler

Meireles en fazla 10

Emenike yi 8 milyona satamssin

krasic dogru dur

stoch en fazla 5

Meyveleşe 5'ten fazla veren kulüp başkanı kendini köprüden atsın.. Fenerde para edecek tek adam Sow'dur ona da 15 ten fazla vermezler.. Salih için Roma 12 verdi diyorlar inanmayın medyanın gazlaması..Allah aşkına takımında 5 maça çıkmış adama kim 12 milyon verir..

Ben Saraçoğlu galibiyeti bekliyorum , kötümser değilim.

Benim de hayalim Balotelli-Mancini önderliğinde Şükrü Saraçoğlu'nda son dakikada Mario Balotelli 'nin gol atması ve Almanya maçındaki gibi soyunup şikecileri delirtmesi.(Stadı da yakarlarsa tadından yenmez )

Büyük hayal...

Fener nöbeti olmuş yine burası. .

tAp@tALk xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt