Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanın programı canlı Gstv tv izleyebilenler bilir her hafta Aslan Meclisi programı canlı yayınlanıyor.

Gs Turgutun trafsnferinden vazgeçmiş yine araya Trabzon girdiği için..Sanırım Olcan =Ceyhun+para olacak.. Önce Gomis şimdi Turgut 2'sini de zerre kadar istemiyordum Olcan daha gelmeden fayda sağlamış oldu ..:D:D

Bu arada Töre icin teklifimiz güzel.Hajrovic bonservis ile Lucas kiralık+2 milyon euro.

Oldukca mantıklı bir hamle.Umarım Kazan ekibi teklifimizi degerlendirir.

De Marke ‏@demarkesports 34 sn.

J.Jones: "Kulübün, idare ve iletişim anlamında sorunları var. Ben bunların iyi bir şekilde çözülmediğini gördüm. Artık Beşiktaş'a dönmem."

Bu arada Töre icin teklifimiz güzel.Hajrovic bonservis ile Lucas kiralık+2 milyon euro.

Oldukca mantıklı bir hamle.Umarım Kazan ekibi teklifimizi degerlendirir.

Teklifin reel değeri 7.5 milyon. Ama kazanın işe bu kadar reel(!) yaklaşacağını düşünmüyorum. Nakit isteyeceklerdir

Tamamen hisse senetleri için yapılan kasıtlı haberler. Uefa yakında bombayı patlatacak böyle haberler ne kadar artarsa o kadar büyük bomba geliyor demektir.

Bence yalan haber. MLS takimlarinda "designated player" diye bir kural var, yalnizca 2 futbolcuya yuksek maas odeyebiliyorlar. NYCFC Villa ve Lampard'i aldigina gore Emre'ye birak senede 2-3 milyon, 50 bin dolar bile odeyemezler. Designated player olmayan futbolcular cok az paraya oynuyor, amator futbolcu parasina.

Teklifin reel değeri 7.5 milyon. Ama kazanın işe bu kadar reel(!) yaklaşacağını düşünmüyorum. Nakit isteyeceklerdir

Kazan bu teklife olumlu yaklasmıs diyor basın.Ama 2 milyon euro'yu az bulmuslar.Onu 2,5-3 milyon seviyelerine cekerseniz el sıkısabiliriz demisler.Hajro'dan kurtulacagız Lucas icin oynama ortamı olabilir orada hem de Töre'yi alacagız.Bence teklif iyi.Bu is olacak gibi duruyor.

Off bi duyum var ama gscimbom ailesi buna hazır degil

tAp@tALk xD

Arena'da akalım:

Muslera; yerli gereksizi - Semih - Agger - Olcan; Melo - Selçuk; Bruma - Sneijder - El Shaarawy; Burak

Deplasman'da Telles girer rotasyon yaparız falan filan.

(Bruma -> Töre = 5 yabancı)

Başkan ÜNAL AYSAL'ın konuk olacağı ASLAN MECLİSİ bu akşam 21de GSTV de.İnşallah bombalar bu akşam patlar.Her şey sorulacak.Sakın kaçırmayın!

Ersan Çelik twitter a yazdı

Olcan ayrılacak ama bakalım nereye gidecek.Hem Olcan hem Töre lig icin cok rahatlatır bizi.Baskan bu ikisini alırsam yabancı forvet alacagım diyor.Mevlüt hamlesine oranla bu hamle daha dogru bir hamle.

3 Puan - Olcan masada!

Transferden çok sponsor olayı önemli inşallah başkan akşam net bir şeyler söyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt