Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceyhun Trabzonspor'a gitsin de transferde ilk bombayı patlatmış olalım. Hadi be, iyi başlamış oluruz valla.

Ceyhun hajrovic ontivero eboue umut gündoğan ve bulut amrabat Sercan yiğit dany o kadar çok takas oyuncusu varki seç beğen tekmele

Kadromuzda işe yaramayan hiçbirşey yapmadan senelik 1 milyon euro alan oyuncular var bunları takasla elden çıkarmamız lazım.

Kadromuzda işe yaramayan hiçbirşey yapmadan senelik 1 milyon euro alan oyuncular var bunları takasla elden çıkarmamız lazım.

Gaziantep'e verelim 1-2 tanesini de, Mustafa Durak'ı alalım. (Fransa altyapılı)

Elazığ'dan Onur Ayık var. (Almanya altyapılı)

Elimizdekilerden 2-3 tane verip bunları alabiliriz.

De Marke ‏@demarkesports 4 sn.

Çıkacak Vergi Af paketiyle Galatasaray'ın 140 milyon, Beşiktaş'ın 130 milyon, Trabzonspor'un 17 milyon TL'lik vergi borcu silinecek.

dün burda gssözlükte okudum olcan için yekta +4 mil

töre için cash para

mevlüd gelecek ve 1 stoper 1 forvet alacağız yazan dalavereci kimdi

göstersin bakalım o konuyu yalancı herif

Gaziantep'e verelim 1-2 tanesini de, Mustafa Durak'ı alalım. (Fransa altyapılı)

Elazığ'dan Onur Ayık var. (Almanya altyapılı)

Elimizdekilerden 2-3 tane verip bunları alabiliriz.

Bir şekilde elden çıkarmamız lazım bizim ilk 11 de oynuyan oyuncularla yedek kulübesinde oynuyan oyuncular arasında dağlar kadar fark var.2006 daki kadromuzda Necati çıkardı Ümit Karan girerdi Hakan Şükür çıkar Hasan Kabze girerdi.Yedeklerden maç çevirecek hücum oyuncusu yok.Türk kaliteli hücum oyuncuları lazım Gökhan Töre Olcan iş yapacak futbolcular.Mevlüt ü çok beğenmesemde Fransa da her sene 10 gol atıyor bizde de ligde iş yapar.

Silinsin lan ne güzel. Fenerin silinmesin ama.

ama yinede cok sacma geliyor bana, yaptigimiz b**u kendimiz temizleriz diye dusunuyordum.

Bence yalan haber. MLS takimlarinda "designated player" diye bir kural var, yalnizca 2 futbolcuya yuksek maas odeyebiliyorlar. NYCFC Villa ve Lampard'i aldigina gore Emre'ye birak senede 2-3 milyon, 50 bin dolar bile odeyemezler. Designated player olmayan futbolcular cok az paraya oynuyor, amator futbolcu parasina.

Emre konusuna bir şey diyemem yalandır doğrudur konusunda değilde bu Salih'lere gelen 10-12-15 ler Meireles'e gelen 17 ler başkanın kabul etmemesi daha fazla istemesi hareketleri tamamen hayal ürünü ve piyasaya yönelik haberlerdir.

“caner’in bir gün bizde forma giyip giymeyeceğini şartlar gösterir. ayrılan oyuncularımızın bize geri dönmesi çok görülmemiş bir olay değil”

“bizce oyuncunun galatasaray’dan nasıl ayrıldığı önemlidir. caner’in fenerbahçe’deki performansının bizdekinin önüne geçmesinin takımla ilgili olduğunu düşünmüyorum. söz konusu oyuncunun o yılki performansı, o yıl içinde bulunduğu şartlarla ilgili. fiziksel ve mental kondisyonuyla ilişkili bir durum”

şükrü ergün

Gssözlük'ten alıntıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt