Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şeref aydın balotelli başlığına çok yorum yapmaya başladı.

Arsenal beni de istiyor

tAp@tALk xD

Balotelliyi Milan yüzde 99 satacak. İnzaghi,Alex ve Menezden sonra, sol beke Udineseli G.Silvayi, 2 ortasaha oyuncusu ve Balotellinin yerine de Negredo gibi birini istiyormus. İturbe ve Cerciyide istemis ama alacaklarini pek sanmiyorum.

Balotelliyi Milan yüzde 99 satacak. İnzaghi,Alex ve Menezden sonra, sol beke Udineseli G.Silvayi, 2 ortasaha oyuncusu ve Balotellinin yerine de Negredo gibi birini istiyormus. İturbe ve Cerciyide istemis ama alacaklarini pek sanmiyorum.

paralari yok, balotelliyi mecbur satacaklar gibi, ondan sonra alirlar Cerciyi

Milan gömü buldu heralde

Balotelli gelmesin El Shaarawy gelsin Milan'dan. Yanına da Agger ve genç yabancı forvet alıp yabancı transferi kapatalım.

fransa basini baskanin butun aciklamalarini haber yapmis mevlut ile anlastik haberlerini yapmislar

Sneijder 20 milyon euro vs..

G.Saray, geçen yıl F.Bahçe'den Manisa'ya giden Volkan Babacan'ı Muslera'ya yedek olarak düşünüyor. (Fotomaç)

hahahahaahahahahha Fotomaç hahahahahhahahahahhahaha

Ufuk ve Aykut'un sözleşmeleri bitmiş, Ufuk'la yenilenebilir, Eray'dan birşey olmayacağı belli, yedek olacak kapasite bile yok.

Sinan Bolat'ı biz alsak keşke, Bursa istiyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt