Faruk Tasdemir
Sarı Üye
- 6 Ocak 2014
- 867
- 0
- 586
Baskanin programi bu aksam canli mi?
Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk
Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa'dan men yiyip o vitrinde yer alamayan ve şike yapan bir takımın oyuncuları bu kadar para etmez.
Transfer Merkezi@TransferMerkez 13 sn.
ÖZEL HABER // Trabzonspor, Gaziantepspor'da forma giyen Turgut Doğan Şahin ile prensip anlaşmasına vardı. Kısa süre içinde imzalar atılacak.
Balotelli-Stoper-Şener-Mevlüt-İshak kafi
Haklısın manipülasyon yapıyorlar bir ihtimalde emenike'nin spartak moskova transferi gibi bir katakulli peşinde olabilirler .
Yıldız forvet almalıyız kesinlikle. Gidip rhodolfo-olcan-sag bek-mevlüt ile transferi kaparsa bizimkiler tam sakız olur köpeklerin diline
Doğrusu
Krasic-tazminatlı fesih
Cristian-free
Stoch-3 Milyon Euro
Meireles-4.5 Milyon Euro
Sow-12 Milyon Euro
Emenike-14 Milyon Euro
Salih-6 Milyon Euro
Emre-0
eder en fazla.
Sow'a da o kadar veren çıkmaz ya neyse yine.
Hayal dünyasında yaşıyor bazıları.
Sow-6 milyon yaş:28 cl kariyeri 6 maç 3 gol 487 dk.
Emenike-7 milyon yaş:27 cl kariyeri 4 maç 2 gol 332 dk.
Salih-2,5 milyon yaş:20 cl kariyeri 0(sıfır)
Emenike'yi 11'e satmışlardı 3 sene önce 12 verip aldılar galiba geçen sene. Yine bir Rus kulubüne falan satabilirler o fiyata.
Sow'a da Premier League'den talipler varmış. 8-9 verebilirler. 10-11'e kadar da çıkabilir iyi pazarlık ederler ise.
Tribun Dergi @tribundergi · 5 dk.Balotelli olcan gökhan ishak tarık
tAp@tALk xD
Tribun Dergi @tribundergi · 5 dk.
Eto'o: "Galatasaray'da oynamak istiyorum. 2 seneliği 14M€ isterim. İstanbul güzel yer."
Doğru mu değil mi bilmiyorum da evlilik programlarında milletin kendini tanıtmasına benzemiş :smile-99:
Doğru mu değil mi bilmiyorum da evlilik programlarında milletin kendini tanıtmasına benzemiş :smile-99:
Tribun Dergi @tribundergi · 5 dk.
Eto'o: "Galatasaray'da oynamak istiyorum. 2 seneliği 14M€ isterim. İstanbul güzel yer."