Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben 2 maçını izledim pek gözüme çarpmadı Taylan.Bence Umut daha iyi.

Biraz silik bir oyuncu, sorumluluk pek almıyor zaten. Ama Umut'un da oyun içinde aşırı risk alan ve sürekli topu kaptıran bir anlayışı var.

Büyük takımlar için büyük sıkıntı bu.

Ben 2 maçını izledim pek gözüme çarpmadı Taylan.Bence Umut daha iyi.

+1 Ben de Taylanın bir esprisini göremedim..Umutu beğenmeyenler muhtemelen Bucada izlememiştir..Umutu Bucada izleyip kötü diyecek kimse olmaz... Umut'u oynatmayan Mancini utansın elinde nasıl bir cevher olduğunun farkında değil.. Formda bir Umut en az Alper Potuk etkisi yaratır

Biraz silik bir oyuncu, sorumluluk pek almıyor zaten. Ama Umut'un da oyun içinde aşırı risk alan ve sürekli topu kaptıran bir anlayışı var.

Büyük takımlar için büyük sıkıntı bu.

Hocam adamda özgüven 0'a indi.. BU eleman 19-20 yaşında değil gelmiş 24 yaşına Mancini koca 5 ayda 5 dk. oynattı normal değil mi kendini gösterememesi..? Ben hala Umutluyum inşallah Trabzona göndermek gibi bir hata yapmayız tabi Mancini aynı kafada olacaksa kaçsın kurtulsun 2 sene sonra Olcan gibi koşarız peşinden..

Ne Mesut Özili Arsenal kırk yılda bir 50 milyon euro verip Mesut Özil i almış bize verir mi?Bırakın duyumcuları felan onlar hikaye.

Twitter'da dönen duyumlara göre West Ham, Eboue icin 1.2 milyon euro'luk bir teklif yapmis bize.

2.2 milyon euro'luk yillik ücretinden kurtuldugumuz gibi kasamiza 3.4 milyon euro giriyor diyebiliriz.

West Ham'in kadrosunda stoperden devsirme tek sag bek olarak Guy Demel gözüküyor, haber dogru sanirim.

Diger cöp yabancilarimizi da gönderelim hemen.

Olcan Beşiktaş'a, Töre de Fener'e giderse hiç transfer yapmayalım zaten. Anlamı kalmıyor, Turgut Doğan'la Aydın'la falan olacak iş değil.

Geçmiş olsun.

Yaparız bir yıldız forvet transferi, taraftarı kandırırız olmadı.

Bonservissiz Alex ve Menez'i vergi cenneti olan Italya'ya kaptirdik. Cok rahat alabilecegimiz iki oyuncuydu!

Kaliteli yerlileri almayacaksak, ister Balotelli'yi ister o kalibrede başkasını al, yine anlamı olmaz.

Geçen seneden bir farkı olmaz.

Akşam program canlıysa, soru yöneltme imkanı falan varsa, lütfen bu konuda mesaj atın.

Rhodolfo çok antipatik duruyor. Chedjou ya kıyıp böyle suratsız bi adam getirilmez. Çok ayıp

Emir Sarıgül @emirsarigul · 23 dk.

Ünal Aysal başkanımızla 2016 yılına kadar yaptığımız yatırımlarla,kupalarla,yıldızlarımızla Galatasaray bayrağını burca dikeceğiz.

Yıldız futbolcu hayırlı olsun.

Yekta + C.Gulselam'i Olcan'a takas olarak kulan Reading'den Jem Karacan al readingle aramiz iyi ucuza birakirlar

2014 Dünya Kupası

Grup G

GRUP 1.Sİ VE 2.Sİ HANGİ TAKIMLAR OLUR (SIRALI)? : Almanya - Portekiz

Oran : 2.45

Stoperi yabancı yaparsak, kanatların ikisi de yerli olmak zorunda ya da sol bek yerli olacak.

Telles veya Bruma'dan biri yedek kalacak bu durumda.

Telles 11 başlarsa, Bruma'yı oyuna almak için Telles'in yedeği gerek. O da Tarık olmayacağına göre (vermezler bize) İshak olsun işte, Tolunay'la anlaşsınlar.

Çok mu zor acaba şunu halletmek ya ? Bekle bekle, ne gereği var.

Tamam Sneijder, Drogba, Balotelli falan, böyle isimler için beklersin anlarım da.

Trabzonspor'un Serdar ve Deniz'i bitirdiği gibi sen de bu yerlileri alsana.

Yekta + C.Gulselam'i Olcan'a takas olarak kulan Reading'den Jem Karacan al readingle aramiz iyi ucuza birakirlar

Ceyhun'un sözleşmesi bitti zaten 31 Mayıs 2014 itibariyle. O yüzden 2 oyuncu vermiş olmuyoruz.

Yekta önemli, Emre Çolak verilebilir aslında, birşey olmayacağı ondan çok açık. Yekta işe yarıyor en azından.

Ceyhun'un sözleşmesi bitti zaten 31 Mayıs 2014 itibariyle. O yüzden 2 oyuncu vermiş olmuyoruz.

Yekta önemli, Emre Çolak verilebilir aslında, birşey olmayacağı ondan çok açık. Yekta işe yarıyor en azından.

bizimkiler normalde kontrakt uzatacaz'da uzatmiyalim bedava size gelsin filan derler herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt