Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneideri satıp özili alacakmışız hayatımda duyduğum en asparagas transfer haberi

bak şimdi telegolu özledim gökmeni özledim serhatı özledim lig başlasada goygoya baslasalar yine :)

benim bildiigm kadar telegol kapandi, bir daha yayina cikmayacak

ve Aziz Yildirim yasadikca, erman toroglu tvlerde goremeyiz

ama harbiden en cok sevdigim spor yorumcusu erman toroglu, adam bildigin harbii adam

Seneye şampiyon olalımda 5 10 farketmez

tAp@tALk xD

Balotelli hayalleri kurmayalım beyler. Yapılması gerekenler belli.

- Astori

- İshak

- Olcan

- Töre

Bu 4 oyuncuyu alıp, transferi kapatalım.

Ve seneye de;

Muslera

Veysel Semih Astori Telles

Melo Selçuk

Töre Sneijder Olcan

Burak

(Ydk: Ufuk, Koray, Sabri, Hamit, Bruma, Amrabat, X)

X = Genç bir yabancı santrafor

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Engin'i Sercan'ı falan verip Şener'i de Veysel'e ekleyebiliriz.

Gayet yeterli olur bu oyuncular. Mevlüt te olabilir ek olarak Dany + parayı kabul ederlerse.

Olcan iyi güzel ama 5 milyon euro verilmez. 4 milyon + oyuncuya olur bu is.

Mevlüt-Töre-Olcan üclüsü en fazla 12 milyon euro eder

Olcan için 5m€ çok abartı bi miktar değil. 5'e alabiliyorsak alalım hatta hemen.

sneideri satıp özili alacakmışız hayatımda duyduğum en asparagas transfer haberi

Evet Sneijder Dunya Kupasinda İyi performans Sergilerse Ozile karsi Sneijder+10 milyon versek kabul ederler belki :D Ama sneijder Dunya kupasinda yari final yada finale tasittirirsa O zaman Sneijder+bir miktar para=Mesuta takas neden olmasin bence.Sneijderin Patlamasina bagli.

Seneye bosa cikacak 29 yasindaki adama 5 Milyon vermek enayilik olur.

Sen Töre´yi al o fiyata. Amma büyüttüler su Olcan´i ya. Olursa olur, olmazsa olmaz.

Töre hem genc, hemde stiliyle bizim yapimiza daha uygun.

Mancini kontrollü oynayip hizli ataklarla cikmak istiyor. Töre ve Bruma´dan daha uygun ikili yok bu anlamda.

5m euro cok degilmi?

gokhan toren 21 yasinda, 8m euro versek, aninda satar rubin cazan

Gökhan Töre yerli olmasina ragmen 5M bile etmez. Besiktas belli ki alamiyor bu oyuncuyu, Fener'in almasi cok sacma olur. Kuyt'u yedekler en fazla. Rubin Kazan Avrupa'ya gidemiyor, bu sebeple en fazla 4 milyon + oyuncu teklifi yapilmali.

Menez Milan'la imzalamış deniyor.Hemde 3m'a.(1.8).Bize gelse yaklaşık 2 katını kazanırdı.

Milan 2 sene Avrupa kupalarında yok.8. olan takım seneye ilk 3'e giremez.En iyi Avrupa Ligi'ne giderler.

2 sene CL oynamak varken 2 katını kazanmak varken kendi bilir yani :)

Biz de misilleme olarak El Sharaway'i alalım :) Hatta Kaka isterse gidebiliyormuş.Kaka'yı alalım 2 sene oynatırız sağ ofansta.Bu sene güzelde oynadı.

Emir Sarıgül @emirsarigul · 9 dk.

Bu sebeple sizlerden ricamız biraz sabır. Daha önce dediğim gibi taraftarımızın mutlu olacağı,takımımıza katkı sağlayacak gelişmeler olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt