Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne yalan söylim ikisenede ısınamadım ama olcanı bıraz daha tercih ederim ayagı daha düzgün ama töre alırsak inşallah utandırır utanırım ....

töre daha yetenekli bu kesin adam chelsea,hamburg görmüş ama 22 yaşında biri 5-6 kulüp değiştirmişse zaten sorun vardır illa gelecekse kiralık gelsin sonra göndermekle uğraşırız

ünal aysal bu akşam gstvde Rhodolfo ile ilgileniyoruz dese ve ardından kap gelse tepkiniz ne olurdu?

"Töre ve Olcan konusunda müspet gelismeler var" dese de Baskan, biraz heyecanlanmaya baslasak.

Ufaktan costurmaya baslasin bizi Baskan. Cilek icin bekleriz, sorun degil

Aziz Yıldırım: "Tuncay Şanlı Avrupa'ya gitti. Sonra ne oldu gördük. Caner'e yüzde yüzden fazla zam yaptık. Formanın kıymetini bilsin."

:/

Yuh yani artik. Tuncay Middlesbrough ve Stoke da döktürüyordu, ne konusuyor bu dümbelek yine.

I am the one who knocks!

Ünal Aysal başkanımız 2011-2012 devre arası transfer döneminde Olcan için ''4 Milyon Euro istiyorlar bence bu parayı etmez'' demişti ve Yiğit Gökoğlan'a 2.5 Milyon Euro vermeye razı olmuştu. Trabzonspor ise 3.250 + bir yıllık kiralık Sapara karşılığında almıştı. Şimdi başkan 5M mi verecek? Pek sanmıyorum ben.

semih'in ayrilma ihtimali sifir arkadaslar.. keske leverkusen cöp bir sezon gecirseydi. ömer toprak'i alabilirdik.

Hajro Almanya'ya, Ontivero'da İspanya'ya kiralanmalı bu sezon. Töre transferinde Amrabat'ı, Mevlüt transferinde de Dany'i kullanırsak yabancı konusunda elimiz çok rahatlar.

Hajrovic tam Mainz lik topcu. Aynisini Emre Colak icin de düsünüyorum. Tuchel gitmeseydi Mainzdan oraya bedava kiralayalim derdim. Özellikle Emreyi.

I am the one who knocks!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt