Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Profesyonel futbolcu Bafétimbi Fredius Gomis'in kulübü Olympique Lyonnais ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.(böyle kap gelse tepkiniz ne olur ??)

Rhodolfo yu hiç izleyen var mı daha önce ? Başkan mancini ona aşık dedi .. :)) belli ki var bi şeyler bu adamda

Profesyonel futbolcu Bafétimbi Fredius Gomis'in kulübü Olympique Lyonnais ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.(böyle kap gelse tepkiniz ne olur ??)

İmkansız adam boşta.

Semih aslinda bize tam Seneye lazim olurdu.. ama bu sene 2. yari civitti biraz gibi geldi bana..

Bence 8'e satsak iyi iş yapmış oluruz, zaten 2. stoperi yabancı olarak düşünüyoruz. Heyecanı kalmadı bence Semih'in artık, öyle bir görüntüsü var, uyurgezer gibiydi son maçlarda (ki ne kadar önemli olduğunu söylemeye gerek yok o maçların). Hep sakatlık, gözündeki sorun... gibi söylemler vardı ama o istek yok bence artık onda. Avrupa'ya gitmeli diye düşünüyorum eğer gerçekten varsa teklif.

Koray'ın üzerine gitmek lazım artık.

Profesyonel futbolcu Mario Barwuah Balotelli ve kulübü Associazione Calcio Milan Aş ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.(böyle kap gelse tepkiniz ne olur ?? ben heyecandan bayılırım)

Akhisar'dan Niasse'yi alsak , Türk vatandaşlığına da geçmek istiyor kendisi . 15 gol altına düşmez diye düşünüyorum

Sent from my iPad using Tapatalk

Elimizdeki tek sağlam stoper Semih. Galatasaray savunmasindaki sorun Semih degil. Savunmayi cekip cevirecek, hizli ve sweeper özelliklerine sahip bir stoperin olmamasi.Bununla birlikte, 2.yarida son dönemlere doğru perfonmansi düstü.

25 milyon euroya Balotelli riskine girilmez. 25 milyon euroya El Shaarwyi de satarlar. Balotelliden cok daha faydali olur bizim icin.

Yetistirecek oyuncu alacaksak, 2 yönlü ortasaha alalim. Melonun yerine de Sneijderin yerinede süre alabilir.

Profesyonel futbolcu Mario Barwuah Balotelli ve kulübü Associazione Calcio Milan Aş ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.(böyle kap gelse tepkiniz ne olur ?? ben heyecandan bayılırım)

Kardeşim amaç nedir :D

Peki Melo, Selçuk, Sneijder, Olcan, Töre, Burak + Bruma mı ?

Yoksa Yekta/Ceyhun, Selçuk, Melo, Sneijder, Burak, Balotelli mi ? (Burak 11'de hep, Sneijder sol açığa hapis...) Ne oynadığı belli olmayan Galatasaray

Ben 1 derim net.

Yabancı kısıtlamasından dolayı yerli oyuncu alternatifleri düşünüp duruyorum . Sanki ben yapıcam transferleri yöneticiler benim kadar oyuncu taramıyordur :D

Bilal Kısa

Adem Büyük

Erkan Zengin

Olcan Adın

Emre Güral

Okay Yokuşlu

Şener ( bursadan)

Enes Ünal

Şu anki yerli listem :)

Sent from my iPad using Tapatalk

bence gerek yok transfere, yabancı stoper oynatmamız hiç kolay değil sınır varken. valla risk alacaksak alalım, semih-koray oynasın sabriyi sol bekte izlemektense

Sol tarafta ki Sabri için konuşuyorum; çok iyi maçlar çıkardı yeni sezonda sol bek ve kanat alternatifi olarak kullanılacaksa hayır demem.

Sabrederken Alex ile Menez gitti, Deniz Yılmaz gitti, Olcan'la Töre de giderse ne olacak ?

Balotelli falan tek başına alsan ne yazar ? Ne farkı olur ki geçen seneden ? 5'e düştü bir de sınır.

Bir yabancı yıldız transferiyle herşeyi unutturabileceklerini düşünürler hep, ama bunda suç taraftarın.

Eminim Balotelli gelsin de kanatlar falan gerekli yerli bekler falan gelmese de olur diyenler vardır.

Ya ne sacma seyler yaziyorsunuz. Adam sabredin diyorsa taraftara bilgi vermek icin diyor, onlar herhalde bos oturmuyorlar bu kadar zamandir, calisiyorlar. Gidip de bitmemis transferleri sirf sizin merakinizi tatmin etmek icin niye aciklasinlar?

Alex'le Menez gitmismis. Sen kafanda kendine gore yapmissin transferi de simdi kacti. Adamlarin Menez'i isteyip istemedigini biliyor musun? Ne abuk sabuk seyler yazanlar var ya.

---------------------Muslera

Veysel------Semih--Koray-------Telles

----------------Melo---Selcuk

Töre-------------Sneijder----------Olcan

------------------BALOTELLI

Söle bi kadroyla Lige..

---------------------Muslera

Veysel------Semih--Rhodolfo---Telles

------------------Melo---Selcuk

Töre--------------Sneijder---------Bruma

------------------BALOTELLI

Söyle bi Kadroylada Cl´e ciksak cokmu isterim acaba? ::(:gozkirpma:

Maclari :nargile: Böle izleriz :42: böle degil :D :f50::gs:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt