Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih gayette sağlam. Yaninda sweeper özellikleri olan,hizli bir stoper olsa savunmamizdaki sorun cözülürdü. Gecen sezon Semih bana göre cok iyiydi.

Vay be forumu okuyomda ne takım olmuşuz Mesut'u filan veto ediyoruz Sneijder Mesut'tan daha iyi filan diyenler var . Semih konusunada gelirsek eğer Ömer Toprak'ı 7 'ye alıp Semih'i 8'e satabiliyorsak Semih'e bence kesinlikle avrupa şansı verilmelidir. Kontratına şöyle bir madde ekleyebiliriz mesela Münih'in Leverkusen'e Emre Can'da yaptığı gibi satılacağı zaman bize 10m € ile ilk teklifi yapıp eğer kabul etmezsek satılabilmelidir.

burnu havada olan, alemlerden cikmayan özil'i alip düzgün aile yasami olan sneijder'i verecegiz? özil mali hele istanbul'da iyice cosar.

Semih gayette sağlam. Yaninda sweeper özellikleri olan,hizli bir stoper olsa savunmamizdaki sorun cözülürdü. Gecen sezon Semih bana göre cok iyiydi.

O kısa geri pas olayını, topu kaptırma olayını, faul bekleme olayını kaç defa yaptı ? Cüneyt Çakır'la olan pozisyon fauldü belki ama şansına gol yemediğimiz veya başka oyuncuların hatayı telafi ettiği, rakibin gol kaçırdığı çok pozisyon oldu.

Uyuyor gibiydi resmen çoğu maçta, korkuyordum ben açıkçası her top ayağına geldiğinde (kombine sahibiyim 2 sezondur canlı izliyorum statta)

Çok iyiydi diyemeyiz sanki. Ujfalusi ile olduğu sezon çok iyiydi dersin anlarım.

Üstüne koyması lazım Semih'in, en azından ilk sezonuna dönmesi lazım, diyorsun ki yanındaki adam da önemli, tamam bu adam Rhodolfo mu işte orası da soru işareti.

Eğer şu vergi affı doğru ise zaten 140m.TL/3=46.6m€ eder kaba hesapla yani bunun yarısını transfere bütçesine eklesek rahatlıkla 20m€ luk bir transfer yapabiliriz demektir.

Evet Sneijder Dunya Kupasinda İyi performans Sergilerse Ozile karsi Sneijder+10 milyon versek kabul ederler belki :D Ama sneijder Dunya kupasinda yari final yada finale tasittirirsa O zaman Sneijder+bir miktar para=Mesuta takas neden olmasin bence.Sneijderin Patlamasina bagli.
ben sneideri tercih ederim zaten atmasyon bir haber konuşmaya değmez

AC Milan Almanya Bundesliga ligi ekiplerinden Bayern Münih'in forveti Mario Mandzukic ile ilgileniyor. bizde ilgilensek iyi olur aslında

Kaynak:sporx

Milanda Ota bka sünüyor

tAp@tALk xD

Caner bitmiş arkadaşlar berkay arkadaş ortamında konuşurken bizim komşu kızı duymuş bana mail attı az önce

Özil ve Balotelliyi Fly Emirates üzerinden değerlendirebiliriz. ikisinin de sponsorları Emirates. Ve bize de Sponsor olması kuvvetle muhtemel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt