Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=RM-G1Lyyf4s[/media]
Semih gayette sağlam. Yaninda sweeper özellikleri olan,hizli bir stoper olsa savunmamizdaki sorun cözülürdü. Gecen sezon Semih bana göre cok iyiydi.
Vay be forumu okuyomda ne takım olmuşuz Mesut'u filan veto ediyoruz Sneijder Mesut'tan daha iyi filan diyenler var . Semih konusunada gelirsek eğer Ömer Toprak'ı 7 'ye alıp Semih'i 8'e satabiliyorsak Semih'e bence kesinlikle avrupa şansı verilmelidir. Kontratına şöyle bir madde ekleyebiliriz mesela Münih'in Leverkusen'e Emre Can'da yaptığı gibi satılacağı zaman bize 10m € ile ilk teklifi yapıp eğer kabul etmezsek satılabilmelidir.
Yine saçma sapan bir transfer dönemi geçiriyoruz geçen sene gibi olacak heralde.
daha yeni basladi biraz beklemek lazim .....
Mancini önümüzdeki sezon ben dahil hepimizi olumlu yönde şaşırtacak. Olmadık maçlarda beklenmedik puanlar alacak. Kısır bir oyun sert bir savunma anlayışı, alt biten galibiyetler.
2012 yılından beri bunu yalanlamak için girdiyse Twitter'a Balotelli hayırlı olsun.
ona dikkat etmemişim görünce elim ayağım titredi paylaşıyım dedim![]()