Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya ünal başkan takiye yapıyor ne önceliği varmış bjk daha törenin istediği maaşı veremiyor, kazanla nasıl anlaşacak, başkan yalandan dostluk mesajları veriyor işte :D

ahmet bulut Gs ile görüştük demiş galiba

barış yurduseven:gomis yeni forveti olabilir galatasarayın eto,lavetzzi ve torreste listede ama gomis yüksek ihtimal :( :mad:

Bu hıyar zaten Twitter da falan okuyordur o dediklerini aynı burada paylaşılan twitler gibi o da aynısını Televizyonda yapıyor.

Ben daha hiç birini tutturduğunu görmedim o söylediklerinden. Herkesin bildiği attığı tuttuğu isimleri veriyor işte.

I am the one who knocks!

ya ünal başkan takiye yapıyor ne önceliği varmış bjk daha törenin istediği maaşı veremiyor, kazanla nasıl anlaşacak, başkan yalandan dostluk mesajları veriyor işte :D

ahmet bulut Gs ile görüştük demiş galiba

Ben de pek inanmiyorum hic bir futbolcuyla gorusmediklerine bu gune kadar.

Açıkcası Başkan'ın yorumları umut vermiyor. Umarım korktuğumuz gibi olmaz. Ne bir plan, ne bir kurumsallık, hepsi faso fiso gözümde.

Bizim başkan çok zeki.. Birilerinin gazını alıp sonra ortamı lehine çevirek sanırım.. İlk geldiği zamanlarda açık açık söylüyordu bir çok şeyi. Şimdi Türkiyede işlerin nasıl yürüdüğünü az çok anlamış görünüyor ve ona göre hareket ediyor bence.

Bide balo yu alip ters köse yapdiriyor mu baskan :D

* LG G2 Tapatalk *

Arda' ı izliyor musunuz ? valla yabancı sınırı 1 olsun işte türk oyuncularının yeteneklerinin yanında zekalarını kullanamadıkalrını güzel gösterdi

Bu arada başkan Balo konusunda Mancini ye sordum planları dahilinde olmadığını söyledi dedi. Yani pahalı, alınmayacak vs. demedi :D ben süpriz bekliyorum

290520141423186090174_2.jpg

Hayırlı olsun camiamıza..

Rhodolfo olur

Emir Sarıgül@emirsarigul · 8 sa.

Kulübünü seven bir yönetici kesin anlaşma olmadan isim veremez. Aksi durumda hoş olmayan şeyler devreye girebiliyor.

Ya başkan bugün zarfladı herkesi, ya da Emir yalan söylüyor.

Emir Sarıgül@emirsarigul · 8 sa.

Kulübünü seven bir yönetici kesin anlaşma olmadan isim veremez. Aksi durumda hoş olmayan şeyler devreye girebiliyor.

Ya başkan bugün zarfladı herkesi, ya da Emir yalan söylüyor.

Bence Aysal sadece basinin atesini biraz sondurmek icin boyle konusuyor. Yoksa etik metik diye ne kadar beklenir? Tore'nin opsiyon suresi de gecti, bunu bizim kuluptekiler de biliyordur mutlaka.

Valla şimdi benim kafamda 3-4 tane soru işaretleri var mesela şimdi bu vergi borcu affedilmesi konusu var affedildiği taktirde 140m TL. affedilecek deniyor buda çok uçuk bir rakam bu haberin doğruluğu taktirinde bu paradan transfere para ayırılıcakmı yada sermaye arttırımı için piyasadaki %90 hisselerin alınması gerekiyordu yada bu hamle yapılsın. Sonra bugün Balotelli yalanlandıktan sonra bu sefer Mesut ortaya atıldı Sneijder + Muslera'ya karşı Mesut denildi bence çok makul bir hamle olabilir özellikle Türk oyuncu olarak üstüne alınabilecek oyuncu yok Arda'danda üst bir oyuncu tabiki buda bir asparagas ama benim anlamadığım içimizde bazı arkadaşlar var Mesut bir Sneijder değil diyor biri çıkıyor Balotelli'yi beğenmiyor ya ben yanlış takımdan bahsediyorum yada arkadaşlar tuttuğu takımın ne olduğunu unuttu. Tabiki Balotelli idi Mesut'tu büyük bir hayalden ibaret fakat Ünal Aysal'da öyle bir güven verdiki bize yaparmı yapar abi diyor herkes ,içinde herkesin olabilir ihtimalleri uyandırıyor. Birde çilek transferimiz olucaksa bunu telafuz etmek için çok erken sadece spekülasyon olur ötesine geçmez Dünya Kupası bitmeden hiç birşey konuşulmaz alınırsa Olcan Töre vb. oyuncular alınırlar. Ve bugün düşündüren başka bir konu ise Mancini kararını 15 Haziranda vericek denilmesi demekki Mancini başka kulüplerle görüşme durumunda buda hala Lucescu'nun gelebilme olasılığını gösterir Lucescu'da gelirse büyük olasılık Brezilya'lı oyuncularla takviye yapmak isticektir yabancı konusunda zaten başkanda yabancı transferi konusunda bunu anlatmak istedi büyük olasılık hoca giderse farklı oyunculara yönelinebilir şuanlık gündemimizde yok demesi 15 Haziran hoca kesinleşirse yabancı transferleride belirlenip takviyeler yapılacaktır.

BpUQyDvIMAA5uPJ.jpg

Artık Sneijder'i jübile ile uğurlarız beyler rahat :D :D

Sonuç olarak bakarsak açık açık biriside Sneijder'i istemiyordu resmen ve sonuç:cool-96:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt