- 27 Ocak 2010
- 139.636
- 106.040
- 5.648
David Villa New York City'den Melbourne City'e transfer oldu. (10 maç kiralık) 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün akşam Başkanın açıklamaları çok netti ama herkes bir yere yormuş.
- Mancini 15 Haziran'a kadar devam edip etmeme kararı alabilir. Devam etmezse B,C,D planı hazır.
- 3 transfer yapacağız, 1 yabancı, 2 yerli
- Eğer yabancı sayımızda düşme olursa 1 yabancı daha alabiliriz.
- Stoper adayı 4, bunların ikisi Rhodolfo ve Astori
- Balotelli gündemimizde yok, Töre'de öncelik Beşiktaş'ın, Mevlüt için girişimde bulunduk,
- 2 ay içinde sponsorluk anlaşmamızı yapacağız.
- Basket ve Voleybolda küçülme yok.
Mancini gidecekse Balotelli niye gelsin? Balotelli gercekten gelecek olsaydi Mancini yuzunden gelirdi yoksa neden gelsin?
3 transfer yapsa bile bence Başkan doğruyu yapar.
1. Maddi durumumuz malum. sadece FFP konuşuyor ama vergi affı gelmezse başka bir sıkıntı da çıkabilir.
2. Yabancı sınırı da malum. Elimizde çok iyi 5-6 yabancımız var ki bence kalite olarak bu seviyenin üstüne çıkmamız şu an için zor.
3. Paramızı nokta atışı yerli 3-4 adama harcarsak hem sportif hem mali olarak belimizi doğrultabiliriz. Benim tespitim forvet kanat idi. Anladığım kadarıyla Mancini ve yönetim bir de stoper düşünüyorlar. o yüzden 1 yabancı stoper, 1 yabancı kanat, 1 yerli kanat ve 1 yedek santrafor(mevlüt) ile kapatabiliriz transferi. Çok büyük fırsat çıkarsa da en fazla santafora farklı özellikleri olan genç bir yedek forvet alırız.
Iskeletimiz gayet iyi bizim zaten. Bakmayin, cok iyi bir kadromuz var bizim aslinda. Kanatlar disinda.
Muslera, Telles, Semih, Melo, Selcuk, Sneijder, Bruma, Burak gibi bir iskeletten bahsediyoruz.
Dedigin gibi nokta atisi yapacaksak, 3 transfer de yeter. Ama o zaman gercekten "ya tutarsa" transferi istemeyiz.
Alacagimiz yabanci da seviye atlatmali, Türkler de direk oynayabilmeli. Öyle Rhodolfo Modolfo´yla olacak is degil bu. Chedjou gitmesin o zaman
hayalin dibine vurdum
..............onur
alves semih rhodolfo caner
.........melo selcuk
............hakan c
mesut.................arda
.............burak
Baskan cok zeki adam. Her aciklamasinin bir nedeni oldugunu düsünüyorum.
Baskanin 3 transferle yetindigi nerde görülmüs?
Belli ki Mancini ile en sorunsuz sekilde ayrilmanin derdinde. Insallah kendine bir kulüp bulup öyle gelir, yoksa asla gitmez.
Sabri Bursa'ya gidiyormuş.Forma büyük gelen bir kaç oyuncu daha var senelerdir GS 'da nasıl oynadığı anlaşılamayan..Onlar da gitse de takım gerçekten kaliteli oyunculardan oluşsa artık..
Şu muhteşem kadroya Burak hiç gitmemiş.Bari oraya da Dzeko yazalım tam olsun![]()