Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
balotelli biizim oyun sistemimize uygun değilmiş öyle mi,siz de bunu yediniz...balotelli sistemi ne olursa olsun her takımda oynar.başkan dün olumlu konuşsa kapa bildirmek zorunda olacaktık.doğrusnu yaptı öyle söyleyerek...manciniyle konuşmuş bi de ilgimiz yokmuş ama ...güzel kanmışsınız.bekleyin derim balo konusunda.

14 sene kulüpte oynayan Sabriyi göndermek mi vefasızlıkmış ? Oldu o zaman ölene dek bizde kalsın hatta kulübün tapusunu da üstüne yapalım oldu mu ?

mancininin oyun sistemine selçuk ve burak uyuyosa vay halimize.yeni sezon başlamasa da olur.

Şurda Sabri'nin geçmişinde dolayı sadece sallamış olmak için sallayan futbol cahilleri var ya acıyorum onlara..

Geçmişte çok saçmaladı kabul ama son 2 senede çok iyi toparladı ve olumlu işler yaptı , boş boş konuşmayın...

Her istediğin yer de oynuyor , takımda ağabeylik yapıyor , tecrübeli , çabalayan...Daha ne istersiniz.

O laf söylemeye kıyamadığınız Hamit ve bir çoğundan daha fazla katkı veriyor .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Y9gB0xTDgyk[/media]

Armasını böyle sahiplenen , her türlü eleştiriye rağmen işine bakan kaç oyuncu var?

balotelli biizim oyun sistemimize uygun değilmiş öyle mi,siz de bunu yediniz...balotelli sistemi ne olursa olsun her takımda oynar.başkan dün olumlu konuşsa kapa bildirmek zorunda olacaktık.doğrusnu yaptı öyle söyleyerek...manciniyle konuşmuş bi de ilgimiz yokmuş ama ...güzel kanmışsınız.bekleyin derim balo konusunda.

Ama Mevlut hakkinda olumlu konustu, hatta gorustuk dedi, KAP a bildirim yok :)

Şurda Sabri'nin geçmişinde dolayı sadece sallamış olmak için sallayan futbol cahilleri var ya acıyorum onlara..

Geçmişte çok saçmaladı kabul ama son 2 senede çok iyi toparladı ve olumlu işler yaptı , boş boş konuşmayın...

Her istediğin yer de oynuyor , takımda ağabeylik yapıyor , tecrübeli , çabalayan...Daha ne istersiniz.

O laf söylemeye kıyamadığınız Hamit ve bir çoğundan daha fazla katkı veriyor .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Y9gB0xTDgyk[/media]

Armasını böyle sahiplenen , her türlü eleştiriye rağmen işine bakan kaç oyuncu var?

1 milyonu sende cukka yapsan sende bunları yaparsın Taha.

Mandzukic ile yakindan ilgileniyormusuz, menejeri Türkiye'den teklif var demis..:rolleyes:

Bence 1 M için yeterince çabalıyor , göndermeye başlıcaksan takımda cukkacı çok , he ayrıca 1M bile olsa kimse tribünde kendisiyle dalga geçilmesini , annesine küfürü hazmedemez.

Dalga geçilmesi onun salaklığı.Çıkıp abuk subuk röportajlar verip,saçma salak reklamlar çekip kendini rezil ediyor.Bizde mi suç? .Anne konusun da sana katılıyorum.Ama Sabri'nin bu takımda işi yok kesinlik.Yabancılar,yerliler arasında da ikililik yaratanların başında geldiği söyleniyor.Doğrudur bence.

Dalga geçilmesi onun salaklığı.Çıkıp abuk subuk röportajlar verip,saçma salak reklamlar çekip kendini rezil ediyor.Bizde mi suç? .Anne konusun da sana katılıyorum.Ama Sabri'nin bu takımda işi yok kesinlik.Yabancılar,yerliler arasında da ikililik yaratanların başında geldiği söyleniyor.Doğrudur bence.

sabri bile lamborghiniye biniyo ne paralar dönüyo bu işte adam kötü oynasa da alıcak sonuçta

Bence o tayfanın başı Selçuk...

Geçmişi yüzünden yargılanıyor kendisi , takım için iyi bir yedek.

Bence o tayfanın başı Selçuk...

Geçmişi yüzünden yargılanıyor kendisi , takım için iyi bir yedek.

He şunu da söyliyim,Sabri o söylediğin çabayı göstermek zorunda.Hiç kimse Sabri'ye o parayı vermez.Vermeyi bırak,talibin Türkiye de çıkacağını düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt