Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.908
- 20.661
- 2.333
Şakir gelsin çaylar benden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şüphesiz ki Galata Sarayı Efendileri gibi sapırsaçma bir rütbenin GSC'nin kadim üyeleriyle eşit olması beklenemez.
geçen seneden farkı iki kanat... o iki kanat sana şampiyonluğu getirirdi...
önce de yazdım yine yazacağım... büyük ihtimalle yarın yine yazacağım...
en az gol yiyen takımsın... en az yenilen takımsın... rakibine en az gol pozisyonu veren takımsın... kalecin en çok kurtarış yapan onur'un 4de 1i kadar kurtarış yapmamış... ceza sahasına en çok top yollayan takımsın... ama burak şut çekenler arasında ilk üçde dahi değil ama en çok faul YAPANLAR sıralamasında birinci (!?!?!?!)... forvet hattı geçen sene gollerinin %74ünü atmışken bu sene %51ini atmış... 11 beraberliğin var bunların 5 tanesi 0-0... yani gol atamamışsın...
işte o iki kanat seni şampiyon yapardı... takımın geçen seneden hiç farkı olmasın... ama yeter ki iki kanat olsun... bruma, olcan, gökhan, menez, mevlüt, lavezzi gibi isimlerinden herhangi iki tanesini bizim kanatlara koysan bize şampiyonluk getirir...
Kadimmiş aramızda yıllar var sanki mübarek adam..Hemen bir pespayelik, hemen keşmekeşlik, hemen bir adamsendecilik haline büründün. Demek ki sana rütbe gerek!
Emin'in Galatasaraya ihanet edenler adlı başlığından sonra yönetim tarafından foruma baskı yapılmış ondan aldılar moderatörlüğünü geçmiş olsun kardeşim.
Emin'in Galatasaraya ihanet edenler adlı başlığından sonra yönetim tarafından foruma baskı yapılmış ondan aldılar moderatörlüğünü geçmiş olsun kardeşim.
Arkadaslar aldigim bir istihbarata gore @Emin Empak ile @Sergen Dag kus olduklari ifsa edilmis ve yonetimden uzaklastirilmislardir.
Tapatalk
Emin bizim paralel yapıya katılmıştır bu görev forum Yönetiminden önemli daha vasıflıdır. Kendisine locamız olarak hoşgeldin diyoruz
Nefret ediyorum bu başkandanda hocadanda.