Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Veyso semih rhod telles

Melo selcuk

Olcan wes burak

Mevlut

Hayirli olsun

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

27 yazacagina bi de gercek yasini yaz cocuk (12) , begenmiyorsan takim degistirirsin, seneye Fnerli olursun ondan sonraki sene biz Ibrahimovic i aldik mi tekrar geri donersin, iyi fikir?

rhodolfoyla burakla ceyhunla şeşuyla seneye yine aynı terane dönecek gibi geçmiş olsun yanıltır başkan umarım bizi

Biz mücadelemizde kararlıyız. Önce bu GSC yönetimi denilen köhnemiş, yozlaşmış yapıyla sonra da Arda Turan Fan Club üyeleriyle kanımın son damlasına kadar savaşacağım.

Valla Emin neden rütbeni söktüler bilmem ama eleştiri yaptın diye böyle bir durum varsa biraz saçma geliyor bana sonuçta özgür bir forumda herkes fikrini söyler katılırsın katılmazsın eğer küfür hakaret ve aşşağılayıcı birşey yoksa tabiki fikrine saygı duymadıkları için kötü bir durum geçmiş olsun derim.

Önce takımı temizlememiz lazım:

Muslera=Kalır.Kalmalı, 20m€ vermeyecekerine göre herhal yukarda kalmalı.

Ufuk= Kupa maçlarında fena değildi , kalsın.

Aykut=Yerine 2. kaleci alınıp Ufuk 3'te tutulmalı.

Eray=Boşuna yatırım yapılmamalı.

Sabri=Son 2 senedir kötü başlayıp iyi bitiriyor,kalsın

Semih=Semih yeni sezonda çıkışa geçicektir.2016 Avrupa Kupasın'da patlama yapacak.(tahminim:) )

Chedjou=Performansı yetersiz,istikrarsız. 5m€ çıkartılabilir.

Koray Günter=Kalacak

Gökhan Zan=Takasta kullanılıp gönderilmeli.

Alex Telles=Kalacak

Hakan Balta=Takasta değerlendirilmeli.

Veysel Sarı=Kalsın

Eboue=2 senedir kötü,gönderilmeli.1m verirlerse öpüp başta tutulmalı.

Salih D.=3m para verdik.Belki heyecan yapmıştır.Yeni sezonda görelim.

Melo=Adam

Selçuk=Keşke gidebilseydi.

Ceyhun=Tamam defansif ama top becerisi,tekniği 0.Gönderilmeli.

Yekta=Kalmalı,yedekte her zaman hazır durumda.

Umut G.=Yeteri kadar şans bulamadı.Yeni sezonda bulabilir.

Hamit=İlk 11 zorlayamaz.3m kulübe için fazla.

Sneijder=Kalmalı.Takım üzerine kurulmalı.Oldu ki 25m teklif geldi.O zaman değerlendirlebilir.

Oğuzhan=Oynadığı süre zarfında kumaşını belli etti.Kalmalı.

Emre Ç=Son şans verilmeli

Hajrovic=3m€ gibi bir bedele satılabiliyorsa hemen satılmalı.

Aydın=Takasta kullanılmalı.

Lucas=İlk 11 oynayabileceği bir takıma kiralanmalı.Süt içip,basket oynamalı.

Burak Y=Burak seneye gene 20 golü bulur.Kalsın.

Umut=Gökhan'la takas olabiliyorsa veya 2m gibi bir para alınabiliyorsa satılmalı.Ne iyi, ne kötü.

Berk=3. forvet olmalı.

Toplam 14 tane furbolcuyla yollar ayrılmalı.

Orda daha olmayan çok oyuncu var örneğin Sercan Yıldırım , Yiğit Gökoğlan , Furkan Özçal gibi Furkan kiralamaya devam edilmeli Yiğit ile Sercan yol verilmeli. Eboue için ise ingilizler ilgileniyor hatta West Ham 1.2m € veriyor fakat Eboue gitmeye yanaşmıyor. Chedjou illaki Fransadan alıcısı çıkar Lucas kiraya verilmeli hatta Umut Gündoğan'da süperligdeki bir takıma kiralık verilebilir diyorum Süper Lig performansını görmemiz lazım Galatasaray'da ilk 18'i garantileyemez. Hajro'da hiç olmadı kiraya verilmelidir.Amrabatta yok listede oda bence Gökhan Töre ile kafa kafaya takas edilebilir diyorum.

Neyse tekrar konumuza donelim, cahillerle ugrasip zamanimiz bosa gitmesin.

Benim bildigim bugun en gec yarin Semih ile nikah tazelenecek. Baska bir gelisme varmi?

Eger manchini dönmeyecekse bizi kisa sürede basariya tasiyacak iki hoca var,biri luce,digeri denizli

Neyse tekrar konumuza donelim, cahillerle ugrasip zamanimiz bosa gitmesin.

Benim bildigim bugun en gec yarin Semih ile nikah tazelenecek. Baska bir gelisme varmi?

Mandzukic haberi cikti, Mancini gidecekmis ve yerine bizi ucuracak birisi gelecekmis.

Bukadar. Bence DK dan sonra anca hareketlenir, fazla beklentiye girmemek lazim.

bu mancini gidecek muhabbeti ne..adamın daha 2 senelik sözleşmesi var..gitmek gibi bi düşüncesi mi var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt