Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcan'ın abisi Beşiktaş'ta oynamak istiyor diye açıklama yapmış.Töre'nin menajeri gelecek sene Türkiye'de olmayacak demiş.İkisinden birini alamazsak bayağı leş bir transfer dönemi geçirmiş oluruz.Bari Yasin Öztekin'i alsak ama gidişat Turgut'u alacağımızı gösteriyor.

Amcası değil miydi ? Abisi de mi yapmış. İnanırım valla (habere değil de, haberin yapılmış olmasına tabi ki). Zemin hazırlanıyor yavaştan.

Olcan'ın abisi Beşiktaş'ta oynamak istiyor diye açıklama yapmış.Töre'nin menajeri gelecek sene Türkiye'de olmayacak demiş.İkisinden birini alamazsak bayağı leş bir transfer dönemi geçirmiş oluruz.Bari Yasin Öztekin'i alsak ama gidişat Turgut'u alacağımızı gösteriyor.

Ronaldinho nun abisi de ayni seyleri söylüyordu. Sonuc? :asd:

Vallah Olcan gercekten Besiktasa giderse agir maldir. Baska aciklamasi olamaz bunun.

I am the one who knocks!

Vallah Olcan gercekten Besiktasa giderse agir maldir. Baska aciklamasi olamaz bunun.

I am the one who knocks!

Bilemiyorum artık.İkisinden birini almamız lazım.Zaten piyasada 3-4 tane adam anca var yerli kanat.

Töre olmuyorsa Olcan icin sartları zorlamak lazım.En azından bir tane yerli kanat topcusuna ihtiyacı var takımın.

I am the one who knocks!

Şimdi bir yönlendirme çabası var, Trabzonspor'un Galatasaray'a satarsa, iyice 1905 Trabzon falan gibi lanse edileceği haberleri, konuşmaları...

Tercihten çok, şartlar öyle gerektirecek gibi, bizim uzak durmamız, centilmen ayakları yapmamız, beklememiz gibi şeyleri de düşününce oraya daha yakın gibi duruyor oyuncu.

Sen kararlı davranmıyorsun, o yüzden kaybediyorsun, mesela Alper'de de tüm suç Es-Es'in diyemeyiz.

Yalnız hollanda da oturan bir abimiz o bilal için Galatasaray'da oynayacak seviyede asla olamaz demişti. Öyle transfarmarkt ten transfer yapılmıyor beyler

Brumayi bile dogrudan ilk 11'e yazamayiz. Tabiki bir Olcan kadar tecrübeli degil. Ama gelecegi parlak ve transferi kolay. En azindan Salih yerine alinabilirdi.

Tarık'ı alamayız biz, Es-Es 5'ten açar en az kapıyı. Kaynağı olmayan haberler yapıyor siteler kafalarına göre, yok neymiş gelişme kaydetmişmiş Galatasaray. Büyük ölçüde anlaşmışmış.

-Tarık'a talibiz.

-Buyrun 5 nakit getirirseniz olabilir

-Devre arası bedavaya imza attırabilirdik attırmadık bakın.

-Oyuncunun başka talipleri de var, keyfiniz bilir.

cevabını alır çekiliriz.

Selçuk'la Olcan yakın arkadaş mı ? Trabzon'da beraber oynamadılar da o yüzden sordum. Selçuk bizdeyken Trabzon, Antep'ten almıştı.

Hadi Burak desen, onla da 13 maç mı ne beraber oynadılar.

Suan birlikte tatil yapiyolar burak olcan selcuk , genc milli takimlardan cok yakin arkadaslar ayni canerle olduklari gibi bende biluyorum birlikte oynamadiklarini

Forum adminleri bu kusu banlamak icin daha neyi bekliyor , gecmis mesajlarinada bakarsaniz anlarsinz amacinin ne oldugunu.

5.206 mesajımıda tek tek incelemezsen adam değilsin ! Haysiyetsiz ben Mayıs 2012den beri 2 yıldır burdayım takımın iyi günündede kötü günündede burdaydım. Bütün sosyal hesaplarıma bak fenerli olmayı bırak Galatasaray aksinde bişey gösterirsen burda ne istersen yapıyım.. Hadi bakalım bekliyorum ! Klavye başından sallaması kolay gelir tabi

Suan birlikte tatil yapiyolar burak olcan selcuk , genc milli takimlardan cok yakin arkadaslar ayni canerle olduklari gibi bende biluyorum birlikte oynamadiklarini

Hadi ya, "Olcan Adın ise tatilini Burak Yılmaz ve Selçuk İnan ile birlikte Alaçatı da geçirecek." twitter'da denmiş böyle.

Doğrudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt