Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman bu taraftar da sizi o stada gömer.Ulan zaten 2-3 tane kaliteli adam var.Tabi onları da satın.

şu manciniyi,şükrüyü göndersinler.ağız burun dalıcam ikisine de valla.

Bu leş yılda bile kanat olsa şampiyonduk. Wes bizde abi kanat olsun yeter.

Şu kadro iyi bi kamp geçirsin şişiklik azalsın wes bizi rahat şampiyon yapar karaları bağlamayalım bence

Muslera

Veysel Semih Koray Telis

Melo Selçuk

Olcan Wes Bruma

Mevlüt(burak)

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne zamandır girmiyorum foruma.özlemişim buradaki muhabbeti.ben mancinin yerinde olsam şu kadro ile mücade ederim.

Muslera

Şener-Semih-Koray-Telles

Melo-Selçuk

Olcan(Gökhan)-Sneijder-Kanat forvet

Burak

5 yabancı oldu işte.ben olsam olcanı ve gökhanıda alırdım alternatifi bol kadro yapardım.kanat forvet için en uygun isim lavezzi ama zor bence biraz uğraşsak podolskiyi alırız tam bizim lige uyacak oyuncu tam bir alman panzeri.gerektiginde forvet de oynar kanatda.yedeklerde ise Eray-Chedjou-Yekta-Bruma-Umut-Amrabat.bu kadroyu kurmak zor olmasa gerek veysel bence çok iyi oyuncu hadi onu geçtim onun yerine sabri var geçen sezon son maçlarda çok iyi oynadı sag bek'e şeneride alabiliriz.Semih-Koray ikilisi bence çok iyi bir ikili olacak ben güveniyorum.Bonservis bedelini hesaplarsak

Şener: 3-4 milyon arasına alırız zaten 5 milyon euro'ya serbest kalma bedeli var yada sercan+2 milyon euroya bitiririz bu transferi.

Olcan: Max 3-4 milyon daha fazlası etmez o bile fazla ama mevcut yabancı sınırında kendisi bulunmaz hint kumaşıdır kesinlikle alınmalı.eger alınamıyorsa yerine gökhan töre alınmalı ama 2sinden biri kesin alınmalı yada ikisi.

Kanat forvet:işte sezonun çilegi buraya yapılmalı en az 10 milyon euro'yu gözden çıkarmalıyız hatta 12 13 milyon euro.

Bu kadroyu yapmak için max 20 milyon harcarız hatta takas felan olursa o kadar bile olmaz.eger geçen seneki gibi yerli oyuncu almayıp transferi kapatırsak vay bizim halimize ozaman.

edit: yedek forvet koymamışız :)

Çok fazla transfere gerek yok takımda, ancak ben mutlaka yabancı bir sağ bek alınmasından yanayım. Eboue'yi mutlaka yollamak ve yerine de yabancı almak gerek. Stoper de oynayabilen bir sağ bek çok doğru transfer olur. Juventus'tan Martin Caceres iyi olurdu. Takımında şans bulamıyor zaten. 1 yıllık kiralayabiliriz.

selamun akeyküm gardaşlar

uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle olmak çok güzel bişey

Allah!ın izniyle bu sene burada çok

güzel transferlerin gerçekleştiğini görcez

Allah yar ve yardımcımız olsun

Çok fazla transfere gerek yok takımda, ancak ben mutlaka yabancı bir sağ bek alınmasından yanayım. Eboue'yi mutlaka yollamak ve yerine de yabancı almak gerek. Stoper de oynayabilen bir sağ bek çok doğru transfer olur. Juventus'tan Martin Caceres iyi olurdu. Takımında şans bulamıyor zaten. 1 yıllık kiralayabiliriz.

yabancı hakkını sag beke kullanırsak biteriz biz.zaten kalecimiz sol bekimiz yabancı kafadan 2 yabancı gidiyor zaten.muslera-telles-melo-sneijder bu isimleri kesemezsin.

Ulan Sükrü agzindan bikez de olumlu birsey ciksin.

Sneidjer ve Muslera'yi satmak nedir Allah askina. Büyük takimsan böyle first class oyuculari, takimin vazgecilmezleri satmayacaksin lan. Adamlar üstelik kalmak istiyor neyin derdindesiniz siz? Sonra yerlerini dolduramayacagiz.

Muslera

Tarık - Semih - Agger - Olcan

Melo - Selçuk

Töre - Sneijder - El Shaarawy

Burak Yılmaz​

uçalım akalım

abi gecen gün gectim dolmabahceden, yeni sezona yetisecek hali yok , yani en erken acilis gelecek sezon degil ondan sonraki sezon olur.

Ben de hemen hemen her gün geciyorum.Adamlar calısıyor ama mümkün degil yetismesi.Fiko fena salladı yeni sezona yetistirecegiz diye.Daha stadın tek bir tribünü bile ortaya cıkmıs durumda degil.Yavas yavas numaralı belirmeye basladı,o da ufak tefek.Net bir sey yok.Yani bu twitte dedigi gibi en az 1 senesi var.Olimpiyat yoları bekler Bjk'yi.:DD

Ulan Sükrü agzindan bikez de olumlu birsey ciksin.

Sneidjer ve Muslera'yi satmak nedir Allah askina. Büyük takimsan böyle first class oyuculari, takimin vazgecilmezleri satmayacaksin lan. Adamlar üstelik kalmak istiyor neyin derdindesiniz siz? Sonra yerlerini dolduramayacagiz.

Muslerayi Satarsak Onur kivrak Kesin gelir.

Sneijderi Satarsak Mesutu alabiliriz ancak Sneijderin Dunya kupasi oynayisina bagli. Mesut Ozil Gelebilme sansi olur ancak Sneijderi 40 milyon teklif gelse ama nerde 30 milyon olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt