Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijder tam verimli oynayamiyor degisik sebeplerden dolayi. ama yine de gecen sezon baya katki yapti, cok önemli goller atti. cok iyi bir teklif gelse hayir diyemeyiz lakin giderse de yerini dolduramayiz kolay kolay. piyasada onun tarzinda 10 numara kalmadi denecek kadar az :)

Sneijder takımı oynayatacak adam satmak cok anlamsız olur...İnşallah gitmez ama giderse 4-2-3-1 de sistemin en ucuna zorla Burakı yazmakla uğraşmassın ki ben gitmemesinden yanayım.

Sneijder takımı oynayatacak adam satmak cok anlamsız olur...İnşallah gitmez ama giderse 4-2-3-1 de sistemin en ucuna zorla Burakı yazmakla uğraşmassın ki ben gitmemesinden yanayım.

katiliyorum ama bizim takimda anlasabilecegi tipte bir oyuncu yoktu (drogba haric). bruma ile birlikte hic oynayamadi zaten dogru düzgün. iki iyi ve dikine oynayan kanat oyuncularimiz olsaydi, sneijder cok cok daha iyi bir performans yakalayabilirdi.

----------------------Burak----------------------

Bruma/Y-----------Sneijder-------------X / Y

--------------Selcuk----Melo----------------

Telles----Koray-------Semih-------Veysel

------------------Muslera----------------------

Sadece 2 transfere ihtiyacımız var , X ve Y

X : Hulk, Lavezzi, Nani, Valencia, Shaqiri

Y : Olcan , Töre

Çöp çöp 10 tane adam alacaklarına 2 adam alsınlar düzgün yeter.

Eldeki iyi oyuncuları koruyup çöpleri göndermek de bir diğer amaç olmalı tabi, cok önemli.

katiliyorum ama bizim takimda anlasabilecegi tipte bir oyuncu yoktu (drogba haric). bruma ile birlikte hic oynayamadi zaten dogru düzgün. iki iyi ve dikine oynayan kanat oyuncularimiz olsaydi, sneijder cok cok daha iyi bir performans yakalayabilirdi.

Bu tip oyuncular olduğunda neler yapabildiğini Telles'le yeterince gösterdi sanırım..Harika anlaştılar.

Bu tip oyuncular olduğunda neler yapabildiğini Telles'le yeterince gösterdi sanırım..Harika anlaştılar.

aynen.

iddia ediyorum sag beke tarik gelse, telles etkisi yapar. cünkü hem teknik hem de ileriye cikmayi seven bir oyuncu. gg tarzi oynuyor.

turgut bile ucabilir sneijder ile, cünkü turgut'ta arda gibi topu ayagina isteyen degil, önüne isteyen ve dikine oynayan bir topcu.

aynen.

iddia ediyorum sag beke tarik gelse, telles etkisi yapar. cünkü hem teknik hem de ileriye cikmayi seven bir oyuncu. gg tarzi oynuyor.

turgut bile ucabilir sneijder ile, cünkü turgut'ta arda gibi topu ayagina isteyen degil, önüne isteyen ve dikine oynayan bir topcu.

İshak , Şener ve Tarık Sinoluk oyuncular...

Kanatımız olsa Şino daha da uçar milli takımda gördüğünüz gibi.

Sneijder gider yerine yabancı forvet alıp 3-5-2 oynarız beyler boşuna heveslenmeyin hatta Bruma bile gönderilebilir

içim karardı : (

Sneijder nereye gidiyor? Kim diyor? Noluyoor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aras Özbiliz oyniyor su anda

Ermeni bs almanya dostluk mac

* LG G2 Tapatalk *

Galatasaray'dan teklif aldık

Fildişili yıldız için birçok takımdan teklif aldıklarını ve CSKA Moskova'nın da gelen teklifleri değerlendirebileceğini ifade eden Beytrison, "Doumbia için İtalya'dan teklifler aldığımız doğru, Türkiye'den de alternatif teklifler geldi. Doumbia'nin Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan başka bir takımda forma giymek istemesi, Türkiye ihtimalimizi de güçlendiriyor" dedi.

CSKA Moskova'nın sözleşme uzatma teklifini reddeden Seydou Doumbia'nın bonservis bedelinin 12.5 milyon avro civarında olduğu ancak Galatasaray'ın transfer bütçesinin maksimum 8 milyon avro ile sınırlı olacağı belirtildi. Galatatsaray'da forma giyen Didier Drogba'nın da yakın arkadaşı olan 26 yaşındaki Doumbia, geçtiğimiz sezon çıktığı 27 maçta 20 golün altına imza attı.

BpWu0RcIYAAtExj.jpg

Arjantin milli takım kadrosuna çağırılmayan Tevez yaz tatili için Silivri'ye giderken kameralara böyle yakalandı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt