Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DOUMBIA:

BpcS3RmIEAAga6g.png

Sakatlik Probemleri var. ama gelirse Ligin en iyi forveti olur,cok net.

bunun g.tü bozuk galiba

Sakat haliyle 27 maç 20 gol atmıs Doumbia. Clde sadece 2 maç oynamıs ondada 2 golünü atmıs. yani 6 maç oynayıpta gol atamayan Buragın yanında.......

Yani silah dayadı öylemi... Ondan sonrada beraber ABD ye gittiler???

Bence çok abartı ve yalan bir haber. En ufak tartışmalar duyuluyor bu silah dayama duyulmuyor.

Tartışmıştır, itiş kakış olmuştur belki ama o kadar. Ayrıca daha sonra nasıl görüşsün bunlar bu kadar olaydan sonra. Adamlar milli takıma gelmezdi.

ABDye falan gitmediler renkas, töre kadroda degildi. Bu Olay 3 Ay önce yasamis, ancak Calhanoglu ve Toprak hic bir sey söylemediler. Bu Olay kesinlike dogru,kendi kaynaklardam biliyorum Almanyadan...Törenin Menejari de inanilaz sasirtti,nerden biliyorlar diye,kim söyledi bunu falan,hemen Yalanmislar Twitterdan ama bu olay dogru...Töre artik rahat rahat bir kulüp bulmaz Türkiyede,yakinda Almanya ikinci Ligte oynar.

Emenike ile Doumbia kıyaslanamaz Galatasaray a gelsin gelmesin Emenike iyi bir futbolcu değil Sow derseniz orası ayrı.

Martinez idare eder

Duyanda falcao olsaydi kupayi alicaklar sancak

Benim gicik oldum sey oyuncuları dogru dürüst izlemeden beyanatlar vermek genel acıda

* LG G2 Tapatalk *

Martineze lafım yok. Falcaoya yaklaşabilir ama digerleri Falcao gibi bir markanın yanına yaklaşamaz.

ben onu bunu bilmem doumbia bizde çok fark yaratır.süratli diye açık alan topçusu sanmayın.karşı savunma ne kadar sağlam olursa olsun.yılan gibi herif.delip geçiyor...eğer ki doğruysa bu yaşta bu kalitede bir forveti bir daha da bulamayız...

Dombia gelirse hucum gucumuz inanilmaz artar adam tek basina takim.Bi de arkasinda Sino olacak cosar da cosar.Insallah dogrudur bu haber.

Bence 15 Haziran'ı bekliyoruz, Mancini giderse transfer yeni gelen hocaya göre yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt