Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bpeoi1lIcAAMEal.png

Oh,birsey yapmadan yillik 1 Milyon almak güzel dimi Ceyhun.

Berbat bir futbolcu...

Aslında Lukas Podolski düşünülmeli bence. Kanat forvet tam ihtiyacımız olan tip oyuncu. Arsenaldede yedek şuan. Çok yaşlıda degil.

ABDye falan gitmediler renkas, töre kadroda degildi. Bu Olay 3 Ay önce yasamis, ancak Calhanoglu ve Toprak hic bir sey söylemediler. Bu Olay kesinlike dogru,kendi kaynaklardam biliyorum Almanyadan...Törenin Menejari de inanilaz sasirtti,nerden biliyorlar diye,kim söyledi bunu falan,hemen Yalanmislar Twitterdan ama bu olay dogru...Töre artik rahat rahat bir kulüp bulmaz Türkiyede,yakinda Almanya ikinci Ligte oynar.

Hakkatten oynamamış. O zaman Terim e söylemişlerdir.. Ben neden oynadı diye aklımda kalmış anlamadım. Kusura bakma.

Gerçekten inanması zor bir haber yani. Bu kadar eminsen doğruluğuna bişey diyemem. Ben basında çıkan hiçbir habere inanmıyorum da.

Basın kurumunda çalıştığım için biliyorum bazı şeyleri. Neyse. o zaman bizden de uzak dursun ne diyeyim. yada bilemedim dursunmu..

Sene başı bjk aldığında herkes laf söylüyordu çok sorunlu ,psikopat falan diye ama şimdi almaya kalkınca fikirler değişti. uslandı diye düşünüldü herhalde.

ABDye falan gitmediler renkas, töre kadroda degildi. Bu Olay 3 Ay önce yasamis, ancak Calhanoglu ve Toprak hic bir sey söylemediler. Bu Olay kesinlike dogru,kendi kaynaklardam biliyorum Almanyadan...Törenin Menejari de inanilaz sasirtti,nerden biliyorlar diye,kim söyledi bunu falan,hemen Yalanmislar Twitterdan ama bu olay dogru...Töre artik rahat rahat bir kulüp bulmaz Türkiyede,yakinda Almanya ikinci Ligte oynar.

% ?

Hakan falanda bugun hicbiryerde yalanlamamis twitterda vs bende yalandir gs a gelmesin diye yapiyolar sandim ama bilmiyorum yinede..

1 hafta oncede nevzat dindar twitterda soyle birsey yazdi

@nevzatdindar: G. Saray için piyasada ismi dolaşan genç bir oyuncuyu sordum.. "Belinde silahla dolaşan oyuncuyu mu alacağız" dediler.Bilin bakalım kim o?

Bende sanmazdim ama dogru olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt