Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bf_QQAbIMAEPQTA.jpg
ağlarım

İnş..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=s9kPciTqOjo[/media] inşallah onun gibi bizi avrupada ve ligde taşıyan bi golcümüz olur yeni sezonda

53729.jpg
:dispirited: yeni sezonda lucenin yanında yeni mariomuz balotelliyi görmek dileğiyle

Hakan falanda bugun hicbiryerde yalanlamamis twitterda vs bende yalandir gs a gelmesin diye yapiyolar sandim ama bilmiyorum yinede..

1 hafta oncede nevzat dindar twitterda soyle birsey yazdi

@nevzatdindar: G. Saray için piyasada ismi dolaşan genç bir oyuncuyu sordum.. "Belinde silahla dolaşan oyuncuyu mu alacağız" dediler.Bilin bakalım kim o?

Bende sanmazdim ama dogru olabilir.

Inan bana,bu Töre tam bir piskopat. Adamda o kadar yetenek var ama kafasi ve karakter yok. Maalesef,ben onu cok istemestim ama artik yeter. Bu bir iki degil. Rusya'dan böyle seyler yüzünden kacti,Türkiye'ye geldi ve devam ediyor. Gazete'te yazamayin seyler de var muhtamelen,son derece piskopat bir Adam bu.

-----------balo---------

--olcan---wes-----töre

------melo----inan-----

Telles-koray-semih-tarık

----------nando---------

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Pjanic ve Dzeko zaten sempati duydugum isimler. Ne kadar isterim GS'ye gelmelerini.

Pjanic ve Dzeko zaten sempati duydugum isimler. Ne kadar isterim GS'ye gelmelerini.

Dzeko,Adamin dibi.

Hajrovic kardes falan degiliz,kardes olsan bize Uefya sikayet etmezdin,defol git bu takimdan.

Aynen ya görünce bende bi soğudum.. Bazıları vardır bi karı kızı durumu, bi ödev sınav durumu, bi menfaat olunca anında satar adamı.. Ama aynı ortamda bulunma mecburiyetinde olur ya.. ahanda öyle oldum :)

Bizim ihtiyacimiz olan tek adam var..

Care podolski

Herkese iyi geceler

Adam kiytirik dostluk macinda bile costu ya. Reus da sakatlandi ve muhtemelen Dünya kupasini kaciracak. Sol kanat Podolski ye kalacak böylece. Bu adam ne zaman oyuna girse Almanya acayip canlaniyor. 1 gol/ 3 asist bugün.. Arsenal bi 15 rahat ister.

I am the one who knocks!

Adam kiytirik dostluk macinda bile costu ya. Reus da sakatlandi ve muhtemelen Dünya kupasini kaciracak. Sol kanat Podolski ye kalacak böylece. Bu adam ne zaman oyuna girse Almanya acayip canlaniyor. 1 gol/ 3 asist bugün.. Arsenal bi 15 rahat ister.

I am the one who knocks!

Zaten biz kimi almasak adam coşuyor

podolski sneijder xaqiri olurdu kanatlar. oyhş demelik hucum hattı...

Hulk 27,5 milyon pound karşılığında arsenal'a transfer olmuş.podolski hayırlı olsun diyelim o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt