Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KONU DIŞI ::::::::::dinliyordum paylaşım dedi vurmayın:D .....

[media]https://www.youtube.com/watch?v=S_xH7noaqTA[/media]

Hakkatten oynamamış. O zaman Terim e söylemişlerdir.. Ben neden oynadı diye aklımda kalmış anlamadım. Kusura bakma.

Gerçekten inanması zor bir haber yani. Bu kadar eminsen doğruluğuna bişey diyemem. Ben basında çıkan hiçbir habere inanmıyorum da.

Basın kurumunda çalıştığım için biliyorum bazı şeyleri. Neyse. o zaman bizden de uzak dursun ne diyeyim. yada bilemedim dursunmu..

Sene başı bjk aldığında herkes laf söylüyordu çok sorunlu ,psikopat falan diye ama şimdi almaya kalkınca fikirler değişti. uslandı diye düşünüldü herhalde.

Töre napmıs ?

* LG G2 Tapatalk *

Fanatik Mandzukic veya Doumbia diyor

Fotomaç Torres veya Doumbia diyor

Amk Tevez diyor :D :D çok fena ya bunlar.

Madem Hulk Arsenal de bizimkiler dk başlamadan Podolski yi bitirmeli coşar yine alamayız sonra

C5303 cihazımdan gönderildi

Fanatik Mandzukic veya Doumbia diyor

Fotomaç Torres veya Doumbia diyor

Amk Tevez diyor :D :D çok fena ya bunlar.

Arkadaşlar matematikte bilmiyorlar ulan bir sayın önce kaç yabancı var elimizde kaç hak var ligimizde, bedellere girmiyorum,adamların ligimizi tercih etmeleri ayrı bir konu anca sallasınlar

bos verin transferi dedikodulara göre sikecileri yeniden yargilayip aklamak istiyorlarmis

Nerde yargılancaklar Uganda'da mı yoksa Meksika'damı şike serbest olan ülke varsa orda yargılanabilirler şike yaptı isek tek başımıza yapmadık dediler UEFA'da cevabı verdi evet dedi tek yapmadınız Sivas ve Eskişehirde yaptı dedi ki yazılanlara göre 10. olan takım Akhisar gidicek UEFA'ya bakalım önümüzdeki günlerde görücez ak feneri kara feneri UEFA adalet için Feneri yakarken bizim ülkemizde adalet için fener yak deniyor.

Nerde yargılancaklar Uganda'da mı yoksa Meksika'damı şike serbest olan ülke varsa orda yargılanabilirler şike yaptı isek tek başımıza yapmadık dediler UEFA'da cevabı verdi evet dedi tek yapmadınız Sivas ve Eskişehirde yaptı dedi ki yazılanlara göre 10. olan takım Akhisar gidicek UEFA'ya bakalım önümüzdeki günlerde görücez ak feneri kara feneri UEFA adalet için Feneri yakarken bizim ülkemizde adalet için fener yak deniyor.

savci yeniden yargilanmalarini talep etmis

haberleri yayilmis

dedikodu mu gercek mi görecez

beyler duyumlarıma göre başgan Sneijder'i satıp yerine Torres'i almayı planlıyormuş şimdiden hazırlıklı olun

kaynak kıçım :D

yeniden yargılamayı isteyen savcı hükümetin savcısı. şikecileri kurtarmak için son çırpınışlar artık bunlar. ama ne kadar çırpınırlarsa çırpınsınlar sadece kendilerini kandırıyorlar,

Türk adaletinşn durumu bu kadar ortada iken ister girsin hapse ister girmesin Uefa çaksın yeter istedikleri kadar bak biz yeniden yargılanıp beraat ettik desinler diyelim ki küme dğşürülmediler Uefa kendi organizasyonu olan Cl ve UEl ye istediği takımı almamakta serbest ben inanmıyorum ve beş yıl daha Avrupa daki müsabakalara almıyorum derse zaten batar bunlar kümeye gerek kalmaz orta sınıf takım olup çıkarlar

Sondakika : aziz yıldırım diego ribas dışında başka transfer yaomayacaklarını açıkladı. (Trt3spor da altyazı geçti.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt