Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Yekta'yı göndermeye ne çok meraklıyız aynı istek Aydın, Gökhan Zan, Ceyhun için falan yok aksine sözleşme uzatılıyor.

Olcan bjkye gitmeyi çok istiyormuş. anlamadım ne var bu bjkde. ezik olarak kalmakmı istiyorsun gel işte bize kral ol :)

İbrahim Coşkun'un üzerinde durulması lazım hem altyapı oyuncusu olarak yazdırılır.

O muhabbet halledilir bir şekilde, altyapıdan başka oyuncu yazdırırız.

Yeter ki gitsinler artık.

Veliahtmış, 360 derece dön dur, sol ayağım iyi triplerine gir, oynamadan sakatlan, sonra sırf altyapıdan geldin diye Galatasaray'da kal.

Çok iyiymiş. İşe yara bari, futbol oynayarak hizmet etmiyorsun, bari giderken işe yara.

Olcan icin Emre'yi göndermek salakca bir hamle olur.Kusura bakmayın.Onlarca gereksiz topcu varken 30 yasındaki Olcan'a karsılık 23 yasında pırıl pırıl bir cocuk gönderilemez.

emre çolak kötü topçu değil bence gönderilmemeli yekta form tuttu umtu göndersinler babuş ama olcanın yaşı beni çok düşündürüyo

Bence de emre ve yekta'nın gönderilmesi büyük mallık olur. Tabii inler, nuri gibi adamlar alınmayacaksa. Gerçi alınsa bile 62 yaşındaki olcan için emre'yi yine vermezdim ben.

Auxerre'den gelmiş olması lazım ama altyapı oyuncusu olarak yazdırılamaz mı?

"15-21 yaş arasında en az 3 yıl sende forma giymiş 4 oyuncu" biz bunu şu anda Emre, Semih, Aydın ve Sabri ile hallediyoruz. Aydın'ın geçen sene geri çağırılmasındaki sebep de buydu. Millet o kadar salladı ama altyapı fos bizim.

Umut Bulut <-> Olcan Adın +2m€

win win :ka21:

olcanı 3 milyon euroya alıyosak alalım haa zaten bneşiktaşa gidicem ben açıklaması varsa hiç istemem isterse messi olsun önemli olan bize gelmek istemesi topççunun o yüzden burak yılmaz ve selçuğu seviyorum ikiside isteyerek geldi ama takasa karşıyım ceyhun umut olursa onlara tamam ama yekta emre çolak çok saçma olur emre çolağı çöpe atmayın gelişim gösterebilr

Gorende hersene altyapidan adam cikartiyoruz sanacak son 5 senede emre ve semihten baska adam cikmadi altyapimizdan , emre gibi yetenekli adami verirsen gulerler sana , ama emrenin bu sene son senesi patlama yapmasi lazim gidecekse kiralik gitsin trabzona veya o ayar takima

Umut ceyhun aydin copleri varken emreyi vermek nyin kafasi bu 3 luye gundogan ve yektayida koyup verelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt