Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaynak saglam sormayin yeni stoper ya rhodolfo ya balanta olacakmis.

H.o

hay ben böyle işin rhodolfoya ısınamadım arkadaş balantada arkadaşların dediği çok doğru boyu kısa def için bide o kaynağa sorsanız doumbia ile ilgili bi girişim varmı :D

@gs_osmn: Sen Brezilya'da ne işler karıştıyorsun ?? @GinoKaragozoglu

@GinoKaragozoglu: @gs_osmn :))

Rhodolfo hayirli olsun :/

Telles i klube oneren ve transferde yardimci olan bir abidir .

doria için avrupanın akbabaları takipte

piyasası uçmuş durumda

ona gücümüz yetmez

Abi Botafogo maclarini izleyen birisi olarak cok iyi Defans ya Gelecegin T.Silvasi deniliyor.Ama nerede yonetim cöplere para dokecegine15 milyona alirdi bunu devre arasinda.Gittik Coplere para verdik.

beyler ennepetal daki paf takimimizin turnuvasindan geliyorum bilin bakalim kimi gördüm .

Rhodolfo :/ Şİmdi omzuna büyük yük bindi başkan. Forvete 1 yıldız almalısın.

ishak dpgan i gördüm bende sasirdim mehersem o bögeden gelmeymis abisiyle maci izledi.

daha ortada bişey yok

15 hazirana kadar transfer olmaz

hoca işi netleştikten sonra ancak

düşünülen yerlilerle protokol falan yapılmıştır

bu kadar zaman boş boş durulmamıştır diye düşünüyorum

Bu rhodolfo enteresan bir adam oncelikle burdisso gibi kagni degil

Bide 193 boyla havada takla atiyor nasil is la ?

FİFA'ya göre Dünya Kupası'nın en iyi 5 kalecisi ;

1- Casillas

2- Buffon

3- Neuer

4- Courtois

5- Muslera

2.5 milyon + umut iyi ama emre'yi kiralik versek daha dogru olur. bu sene bizde hic oynayamadi, yine oynamaz.

Kimse hakkında ön yargılı konusmak istemem. Telles mevzusunda avucumu yalamıstım. Ama Rhodolfoyu izledigim için söylüyorum. Hava hakimiyeti var sadece Birde lider nitelikli gibi. Ayagında topu tutmakta çok zorlanan,boyundan dolayıda hantal bir oyuncu. Umarım beni yanıltır.

Bu arada Burdissodan net olarak daha iyi bir oyuncu. Burdissoda hicbirsey yoktu. Bunda yine hava hakimiyeti var.

Ama bir Lugano etkisi verirmi bizde yada Popescu, Zor.

bu arada olcan ve emre'yi karsilastiranlar neyin kafasinda acaba?? emre tüm sezon oynasa 2 gol 3 asist bile yapamaz. böyle verimsiz bir futbolcuyu yillardir kadromuzda tutuyoruz. olcan ise selcuk inan ve burak yilmaz gibi sezonun en önemli yerlisi transfer olarak

Bruma'yi takima monte ederiz ins.

Olcan icin Emre Colak'i vermek aptalliktir. Sacmalamasin yönetim, o kadar cöp var takimda. O cöplerden birini verin.

ronaldinho'yu sol forvete alsak olmaz mı la ölmeden önce onuda şu forma altında göreydik keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt