Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada olcan ve emre'yi karsilastiranlar neyin kafasinda acaba?? emre tüm sezon oynasa 2 gol 3 asist bile yapamaz. böyle verimsiz bir futbolcuyu yillardir kadromuzda tutuyoruz. olcan ise selcuk inan ve burak yilmaz gibi sezonun en önemli yerlisi transfer olarak

Renktas emre ts de olcanin yaptiginin daha fazlasini yapabilir olcan da bizde emre kadar bilr olmayabilir buyuk takim baska

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renktas emre ts de olcanin yaptiginin daha fazlasini yapabilir olcan da bizde emre kadar bilr olmayabilir buyuk takim baska

katılıyorum olcan adın 30 yaşında 2 senesi var formu için yani o kadar para saçmak saçma adamın son demleri kanat oyuncusu bide

oynarsa hamit bu sene ciddi katkı verecek diye düşünüyorum

Hamit bizdeki tek sezonunda 1 gol atabildi, o da Schalke'ydi :D

Birseyler yapabilecegini sanmiyorum, bosu bosuna yer kaplar en fazla.

4 senedir profesyonel olan bir futbolcu sadece 10 gol atabiliyorsa sorun var demektir

senede 2-3 gol ortalamayi bile bulamaz, kaldi ki kupada fln atti o gollerin yarisini.

olcan 4 senedir yüksek performans gösteren bir futbolcu, gaziantep'teyken almaliydik onu..

dedigim gibi olcan bu senenin en kritik yerli oyuncusudur.. burak yilmaz ve selcuk inan icin de böyle diyordunuz

kac senedir birak yerliyi yabanci kanat oyuncumuz bile yok. bi bruma geldi onu da kullanamadik tüm sene

ne olursa olsun alinmali bu olcan.

ben anlamakta güçlük çekiyorum, hala bizimkiler stoper peşinde. bu takımın defans sorunu yok. balanta-rohodolfo hiçbiri bişey değiştirmez, cehdjudan hiçbir ekstraları olmaz.. ha gelecekse alex yada vidiç gibi 10 numara stoper gelseydi ama o trenlerde kaçtı. savunmaya transfere gerek yok 2 tane ofansif kanat birde forvet alacaksın yetecek. nedense hala boş transfer peşindeyiz. Olcanda kaçmak üzere bjkyle trabzon anlaşmak üzereymiş. bizimkiler uyusun :(

Rakitic yerine mehmet topal i alacak sevilla diye haber yapmis sporx mehmet topal ile rakitic ayni pozisyondami oynuyor ?

hayır aynı pozisyonda değiller

ama real madride özenip DM gibi de kullandı sevilla rakitici

Topal'ı inşallah alırlar

fenev ciddi güç kaybeder

topal fenevin melosu remen defansif anlamda

5+3 sistemi oldugu için yabancı forvet gereksiz. Mevlüt alınsın yeterli. Burak-Umut-Mevlüt bu işi götürür.

hayır aynı pozisyonda değiller

ama real madride özenip DM gibi de kullandı sevilla rakitici

Topal'ı inşallah alırlar

fenev ciddi güç kaybeder

topal fenevin melosu remen defansif anlamda

Melonun tirnagi olamaz o. It gibi kosuyor her mac. Haa birde 107272 sut cekiyor yilda bir tanesi girdi mi adama uzaktan cok gol atiyor diyorlar :D

I am the one who knocks!

yeni stopere gerek yok Chedjou takıma alıştı ve geçen sene kötü performans göstermedi genelde iyiydi. her sene stoper değişmenin manası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt