Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İleri alıcaklarsa siyahi , kalın fizikli alsınlar..

İyi iş yapıyor bizim Türk takımlarında.

Bkz : Drogba , Nonda sayarsan Webo bile.

Bizim defans iyi,chedjouda konsantre olunca iyi oynuyor,Ligin en az gol yiyen takimi hem yabanci kisitlamasindan sikayetci hem kalite olarak mevcut stoperlerden fszlasi olmayan stoperler pesinde

De Marke ‏@demarkesports 14 dk.

Beşiktaş Moledo için yaklaşık 3 milyon euro bonservis ödeyecek. Brezilyalı oyuncu ile 3 yıllık mukavele imzalanması planlanıyor. (NTVSpor)

Avrupa kupaları tarihi boyunca hangi takım, ülke puanına ne kadar katkıda bulunmuş;

• Galatasaray: %57.93
  • F.Bahçe:% 18.87
  • Beşiktaş:% 11.83

Ve TFF hala bize karsi, ulan biz olmasak Türkiyenin Sampiyonu Sampiyonla Ligini bile gitmezdi, Eleme oynacakti, ama hala bize karsilar ve Yabanci Sinnir ile bize durdurmak istiyorlar,rezil TFF,

Doumbia gelir bence gerçekten istiyorsak.Ama Kanat almazsak Burak veya Doumbiadan biri kanat olacak. Hangisi olur ?

Selamu Aleykum renkdaslar, bugun turnuvudan yeni geldim, gelismeler nedir .

Sakho dehset olur ikinci ligde yilin topcusu secildi ama lille lyon kapar bizimkiler ilgilenene kadar

[media]https://www.youtube.com/watch?v=S9nKawZjLKk[/media]

Habere göre Sevilla Rakitic in yerini doldurmak için Topal i almak istiyormus ahahahhahahahaha

Aynen kız öylesine attı ama stili hoşuma gitmedi değil

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

trollmuymus :/ tuh bende gercekten bisey var zannettim gomis gibi filan topcularla ugrasacagimiza bu adami alsak super olur sow u gor bunu gor adam makas takas her turlu atiyor

trollmuymus :/ tuh bende gercekten bisey var zannettim gomis gibi filan topcularla ugrasacagimiza bu adami alsak super olur sow u gor bunu gor adam makas takas her turlu atiyor

Aynen trollmuş beğendiğim topçu goygoy yaptım yazdı.

Abi zaten bence ya tam kanat forvet alalım her maç banko olabilecek kapasitede ya da böyle zaman buldukça patlıycak 3 alternatif arasında durcak adam alalım

Aynen trollmuş beğendiğim topçu goygoy yaptım yazdı.

Abi zaten bence ya tam kanat forvet alalım her maç banko olabilecek kapasitede ya da böyle zaman buldukça patlıycak 3 alternatif arasında durcak adam alalım

evet dedigin gibi Ahmed Musa,Sakho,Doumbia,Sow turunde topcu gerek bize

Bu yıl en önemli 2şey:

Şişikliği halletmek, ve belli kadro sistemiyle iyi kamp dönemi geçirmek

Mempis Depay da çok iyi olurdu.Ulan diyorum Sneijder,Drogba,Muslera, Bruma(maliyet bakımından) getiren yönetim Depay,Ahmed Musa,Doumbia,Mane,Kampl gibi adamları da getirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt