Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar bize zorla satmıyor hiç almayalım o zaman emre çolak salih balta gibi adamlarla devam

Evet bence de hiç almayalım. Gider gökhan ve yabancı kanat alır o bölgedeki sorunu çözerim. Hiç olmadı bi riske girer 3. Kanat olarak sercan saraer'i alırım. Ama kalkıpta 105 yaşındaki adama 2 milyon artı rotasyon oyuncusu vermem. Ha salih, aydın, yiğit, sercan falan olacaksa hepsini alsınlar ama emre, umut falan olmaz.

sercan saraeri en son ne zaman izledin. daha 29 yaşinda yeni olan herife 105 yaşinda diyor. hagiyede 31 yaşinda bastonlu diyordu bu zihniyet.:DD

Salih ve umutu veriyorsak üste 2 değil 5 milyon euro da versek ben kabulum.

umut bulut nedir necidir onun yaşi ne ozaman olcan 105 se. bir forvet daha gelir. bu gene yedegin yedegi olur. 2 milyon euro alir oyuna girdiginde genelde saç baş yoldurtur.

sercan saraeri en son ne zaman izledin. daha 29 yaşinda yeni olan herife 105 yaşinda diyor. hagiyede 31 yaşinda bastonlu diyordu bu zihniyet.:DD

Zaten bi riske girerim demişim. O beğenilmeyen olcay, beğenilmeyen cenk tosun, beğenilmeyen emre can, beğenilmeyen töre vs. Gibi adamların nasıl başarılı olduğu, daha doğrusu taakımına yararlı olduğu ortada. ( türkiye'dekiler) Ayrıca olcan ve hagi benzetmesi de müthiş gerçekten.

Zaten bi riske girerim demişim. O beğenilmeyen olcay, beğenilmeyen cenk tosun, beğenilmeyen emre can, beğenilmeyen töre vs. Gibi adamların nasıl başarılı olduğu, daha doğrusu taakımına yararlı olduğu ortada. ( türkiye'dekiler) Ayrıca olcan ve hagi benzetmesi de müthiş gerçekten.

olcayi git beştaş forumlarinda nasil aniyorlar. bana göre iyi degil herşeyi istatistige göre yorumlamiyorum ben ozaman buraga tapmam lazim. ben olcana 105 dedigin için dedim o örnegi onu geç. umut gitmesin diyorsun. umutun yaşi ne ve aldigi para 2 milyon euro. ve gene yedegin yedegi. sence bu normalmi.

töremidir aşiretmidir her neyse. o adamı alırsak takımın başını büyük belaya sokar. Alemcilik,Alkol,Silah taşıma ,vurulma her türlü pialotellislik var adamda. ayrıca Yıldız lazım. Kanat alıyorsakda para versinler adam gibi.

Bu arada Berlusconi Balotelli Galatasarayamı gidecek sorusuna sanırım evet cevabı vermiş.

atletico miniero u 19 öyle bir ofsayt tuzağı uyguluyor ki kitlediler oly u 19 bizim A takım böyle profesyonel uygulayamıyor hayran kaldım defansif kurgularına

olcana 2 milyon euro verip umutu vericen mevlütede danyi verip az biraz para verip alinca bu işte bir mallik yapmiş oluyrmuyuz. gerçi biz farazi söylüyoruz. böyle bişey olmasini isterim

Töre'yi almamız lazım. Kazan bu sene Avrupa'ya gidemiyor.

Furkan Özçal'dan iyidir herhalde bu Ekici. 500 bin bonservis ve yıllık ücretten fazla verilmemeli. Maks 2 senelik sözleşme.

Balotelli gelecekse ben sadece balotelli transferine raziyim bu saatten sonra. Zaten alacak adam yok piyasada 2-3 kisiden fazla (tarik, olcan, töre).

Töre desen tam psikopat. Adamda her an ölme tehlikesi var. Bonservisi de cok ucuk. Tarik icin es-es fahis bonservis ister. Olcan icin rotasyon ve joker golcü umut'u vermem.

Yabanci kisitlamasi düsmeseydi forvet hatti sneijder-burak-balo lig icin yeter de artardi bile.

Chedjou da ligde rotasyon topcusu olur artik.

Yabancilar: muslera, telles, melo, sneijder, balotelli

Balotelli kanatta oynar artik. Drogba'dandaha genc ve dinamik. Drogba bile zaman zaman kanada gecince rakiplerini duman ediyordu. Balotelli dimamikligi ile rakiplerin aklini alir.

Muslera

Sabri Semih XXX Telles

Gökhan Melo Selçuk

XXX Burak Sneijder

Gökhan gelirse Sneijder aynen devam eder. Burak Yılmaz'ı da kanatta oynatmak intihar olacağı için kanat oyuncusu şart.

Sağ bek ve Stoper mecburen yerli olacak. Yabancı hakkını ıvır zıvır yerine doğru yere harcamak şart.

Sağ beke Şener alternatif olarak alınabilir. Stopere bizde gerçekten oynayabilecek bir yerli alınmalı. Gökhan Zan'ın yerine Serdar Taşcı satın alma opsiyonuyla kiralanabilir. Koray ve Balta'ya ilave olarak Chedjou veya alınacak yabancı stoper var. Bruma 7.yabancı olur. Elde kalan biri olursa 8 o olur. Başkan'ın 2'den fazla yabancı almayacağı belli.

Alternatif olarak Olcan ve Mevlüt şart oğlu şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt