Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hajrovic bedelsiz giderse büyük skandal olur.

Parası ödendi diye biliyorum , hazırlık maçında da gol attı sanırım , ortalama bir Dünya Kupası geçirse yeterli , yani Bosna - Hersek Milli Takımı'nda as olarak forma giyse yeterli bile , biraz kıpırdanırsa 5 Mn € fiyat çeker ve rahatlıkla satabiliriz , çünkü DK'nın ardından fiyatlar tavan yapacak.

Ayrıca sanırım Doria işi ciddiye bindi birçok kaynak haber yapmış ;

İnşallah getiririz ve uzun yıllar sorunumuzu çözer ardından astronomik bir rakama büyük kulüplerin yolunu tutar. :)

Galatasaray Doria için 10 milyon euroyu gözden çıkardı - Süper Lig 2013-2014 - Futbol - Eurosport

Bjk hakkaten yalçıni almış ahahahahahahahahaahahahahahahahaha

Balotelli gelecekse ben sadece balotelli transferine raziyim bu saatten sonra. Zaten alacak adam yok piyasada 2-3 kisiden fazla (tarik, olcan, töre).

Töre desen tam psikopat. Adamda her an ölme tehlikesi var. Bonservisi de cok ucuk. Tarik icin es-es fahis bonservis ister. Olcan icin rotasyon ve joker golcü umut'u vermem.

Yabanci kisitlamasi düsmeseydi forvet hatti sneijder-burak-balo lig icin yeter de artardi bile.

Chedjou da ligde rotasyon topcusu olur artik.

Yabancilar: muslera, telles, melo, sneijder, balotelli

:asd2:

Yalçın Ayhan BJK'ye çok zararlı olur , bizim açımızdan çok güzel olur. Sevindirici bir haber.

Ek olarak Olcan Adın için Trabzonspor ; Salih Dursun + Umut Bulut + 2 Mn € istemiş hemen verelim gerçekten tabi Mevlüt Erdinç alınacaksa.

Sanırım Tarık Çamdal'da da baya yol katetmişiz , Turgut Doğan'ı ise ben şahsen istemiyorum İnşallah almayız , Trabzonspor ve Beşiktaş'ta istiyor , İnşallah Turgut Doğan'ı Beşiktaş yada Trabzonspor alır , biz almayız.

İlgimiz olan oyuncular şuan ;

Doria , Tarık Çamdal , Olcan Adın , Mevlüt Erdinç ve Seydou Doumbia gibi görünüyor.

hayir alberto

Alberto_Moreno_Liverpool-381821.jpg

Önder Özen;

‘BEŞ FUTBOLCU DA İYİ OLACAK’

“Üç ofansif isim, bir bek ve bir stoperle kadromuzu güçlendireceğiz. Hedeflediğimiz isimleri alırsak Süper Lig’de şampiyon oluruz, kupayı da kazanırız. Şampiyonlar Ligi’nde ilk ön elemeyi geçeriz. İkinci ön elemede ise Leverkusen, Arsenal ve Zenit gibi güçlü takımlar var. Orada da mücadelemizi vereceğiz…”

Kupalara ambargo koyacak kadro loading ..

Varan 1- Yalçın Ayhan ( √ )

Varan 2- :Merakla bekliyoruz

:asd:

Yerli oyuncuların önem kazandığı şu dönemde, Beşiktaş ile sorun yaşayan Sezer Öztürk'ü kadroya alternatif olarak dahil edebiliriz aslında. Fenerbahçe'de oynadığı son dönemlerde özellikle Türkiye Kupası maçlarında etkili oluyordu. Bence fayda sağlar.

:hang:

yapma bunu reis yapma.

sezerin 10 kat iyisi olan emre colak var.

he dersinki emre colak cok iyi degil bende sana katilirim ama sezerden 10 kat iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt