Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-------------------------------Muslera--------------------------------

Tarık-----------Semih-------------------Koray-----------Telles

-----------------------Melo-------------Selçuk----------------------

Olcan----------------------Sneijder-----------------------Bruma

-------------------------------Burak------------------------------------

imkanlara göre oluşturulabilecek en iyi kadro bu gibi

Gökhan Inler (Napoli) -6 Milyon Euro

Xherdan Shaqiri (B.Münih)-2.5 Milyon Euro -Kiralık

Mevlüt Erdinç (St.Etienne)-3.5 Milyon Euro+ Dany

Tarık Çamdal (Eskişehirspor)-4.5 Milyon Euro

Olcan Adın (Trabzonspor)- 3 Milyon Euro+ Yekta

gayet verimli olur.

Daha iyisi olabilir ama bu da idare eder.

Xherdan Shaqiri'yi satın alma opsiyonlu kiralamak gayet iyi olurdu ancak elimizde Bruma var ve daha onu oynatacak yeri zar zor buluyoruz.

O yüzden olmasına ihtimal vermiyorum.

Gökhan İnler işi ciddi gibi birde Doria için bastırıyormuşuz sanırım İnşallah doğrudur , bir şekilde getirmeliyiz Doria'yı.

Mevlüt Erdinç , Tarık Çamdal ve Olcan Adın ise takıma zaten şart olan isimler , birde Doumbia'nın adı geçiyor bakalım neler olacak ...

Fernando Muslera

Tarık Çamdal - Semih Kaya - Matheus Doria - Alex Telles

Felipe Melo - Selçuk / Gökhan

Olcan Adın - Wesley Sneijder - Armindo Bruma

Seydou Doumbia

Gerçekten güzel kadro olurdu ancak yabancı sınırı biraz elimizi kolumuzu bağlıyor. 7 yabancı olur ve sıkıntı yaşarız yani kısacası.

BpoXhI1CEAAWB4e.jpg

Olcan hayirli olsun.

Xherdan Shaqiri'yi satın alma opsiyonlu kiralamak gayet iyi olurdu ancak elimizde Bruma var ve daha onu oynatacak yeri zar zor buluyoruz.

Gökhan İnler işi ciddi gibi birde Doria için bastırıyormuşuz sanırım İnşallah doğrudur , bir şekilde getirmeliyiz Doria'yı.

Mevlüt Erdinç , Tarık Çamdal ve Olcan Adın ise takıma zaten şart olan isimler , birde Doumbia'nın adı geçiyor bakalım neler olacak ...

Fernando Muslera

Seydou Doumbia

Gerçekten güzel kadro olurdu ancak yabancı sınırı biraz elimizi kolumuzu bağlıyor. 7 yabancı olur ve sıkıntı yaşarız yani kısacası.

Minumum 30 milyon euro yapar bu oyuncuların toplamı.

Gökhan Inler (Napoli) -6 Milyon Euro

Xherdan Shaqiri (B.Münih)-2.5 Milyon Euro -Kiralık

Mevlüt Erdinç (St.Etienne)-3.5 Milyon Euro+ Dany

Tarık Çamdal (Eskişehirspor)-4.5 Milyon Euro

Olcan Adın (Trabzonspor)- 3 Milyon Euro+ Yekta

gayet verimli olur.

Daha iyisi olabilir ama bu da idare eder.

YEKTA verilmez

Tarık ASLA 1.5'TAN FAZLA ETMEZ

Fernando Muslera

Seydou Doumbia

CL'de Olcan'ın bize faydalı olacağını düşünmüyorum.

Ama 1 seneyi sakat geçiren A takım seviyesinde tecrübesi az olan Bruma'ya güvenerek giremeyiz sezona.

Töre olmaz artık.

Tarık ve Mevlüt bence olacak.

Olcan işi ortada.

Doria çok isterim ama hiç sanmıyorum, maliyeti çok yüksek.

Doumbia'da en az 11-12 Milyon Euro seviyesinde maliyet olarak, sık sakatlanıyor.

Benzer maliyetlere

Mandzukic, Dzeko gibi isimler olacaksa ve Shaqiri gelmek istemezse bütçeyi buraya harcayabiliriz.

YEKTA verilmez

Tarık ASLA 1.5'TAN FAZLA ETMEZ

Tarık'ı beğenmediğimi hep söyledim.

Balon olarak kalma ihtimali çok yüksek bir isim.

Ya tutarsa'ya bende o kadar vermem, ama verecekler gibi duruyor. Hissiyatım o yönde.

Ama Şener'i falan da yeterli görmüyorum açıkçası.

Mehmet Ekici-Serdar Taşçı kumarını oynardım ben olsam. İkisini ucuza alabiliriz.

Mehmet Ekici-Serdar Taşçı kumarını oynardım ben olsam. İkisini ucuza alabiliriz.

Taşçı epeydir sakat ama ölüsü bile Balta ve Zan'dan iyidir. Kesinlikle opsiyonuyla kiralanmali. Bizim ligde form tutarsa Semih'le birlikte banko oynar.

Mehmet Ekici malin teki bence. 500 bin euro'ya falan geliyorsa gelsin.

Tarik icin max 3-3,5 verilebilir bu yoklukta

Seneye sag bekimimz yok

Fazla abartmasak sevinirim. GG'den sonra en iyi yerli sag bek nekadar sövsenizde SS55, alternatifi olarak Veysel var. Ama yine de 3.bir isme hayir demezdim sahsen. Tarik öyle kesinlikle gerekli bir transfer degil. Yüksek bonservis verirsek 1 sene sonra yine göndermek icin ugrasiriz.

Taşçı epeydir sakat ama ölüsü bile Balta ve Zan'dan iyidir. Kesinlikle opsiyonuyla kiralanmali. Bizim ligde form tutarsa Semih'le birlikte banko oynar.

Mehmet Ekici malin teki bence. 500 bin euro'ya falan geliyorsa gelsin.

Turgut,Salih gibilerine para vereceğine Taşçı,Ekici gibilerine para ver çok daha iyi. Ekici'nin senin bahsettiğin kadar kötü olduğunu sanmıyorum.

Tarik bek oynayacaksa gelismesi icin 1-2 senesi var defansi cok zayif telles gibi honduras macinda kepaze oldu

Orjini ortasaha diye biliyorum kanat oynayabilir bizde cunku buyuk ihtimal sneijder -melo - selcuk orta sahasiyla oynayacaz defansif gucu dusuk olacak ,gecen sene yekta rahatlatiyordu en azinda bir kanadi tarik la kullanmak ortasahayi rahatlatabilir diger kanatta yardiran biri olabilir bruma veya olcan gibi

Sol ic olarak oynadigi milli maclarda bence sahanin en iyilerindendi

Minumum 30 milyon euro yapar bu oyuncuların toplamı.

Çok güzel kadro olurdu diyorum zaten hocam ; Doria ve Doumbia'dan biri alınacaktır örneğin. İkisi birden her açıdan imkansız bunun farkındayız.

Ya yerli stoper tandemi ile oynayacağız yada yerli bir forvet ile , bunun tercihi çok önemli zaten.

Fernando Muslera

Mevlüt Erdinç

Planlaması yapılan kadro bu olur her hafta biri kulübede oturur ve bütün sezon rahatlıkla çıkarılır diye düşünüyorum ben şahsen.

Tarık Çamdal --> 3-4 Mn €

Matheus Doria --> 10 Mn € civarı

Gökhan İnler --> 5-6 Mn €

Olcan Adın --> Salih + Umut + 2 Mn €

Mevlüt Erdinç --> Dany + 2 - 2.5 Mn €

Bizim böyle bir transfer sezonu geçirmemiz gerek ancak biraz sıcak para ve acilen sponsor anlaşmasına ihtiyacımız var.

Bu kapsamda biran önce en yüksek teklifi veren sponsor ile anlaşılıp , Chedjou , Eboue , Amrabat ve Hajrovic gibi isimlerin pazarı oldukları ülkelere satılabilecekleri en yüksek meblağlara satılması şart.

Örneğin ; Chedjou - Fransa , Eboue - İngiltere - Amrabat - İspanya / İngiltere - Hajrovic - Almanya / İspanya / Hollanda gibi

Chedjou --> Fransa'da mevcut pazarı ile 4-5 Mn € gelir kazanılabilecek bir oyuncu

Eboue --> 1-2 Mn € sembolikte olsa nakit para kazandırabilecek bir oyuncu

Amrabat --> Malaga yaptığı piyasa ile birçok kulüp peşinde rahatlıkla 5 Mn € kazanılabilecek bir oyuncu

Hajrovic --> Ortalama geçireceği ve sürekli on birde oynayacağı bir DK'nın ardından 5 Mn €'ya satılabilecek bir oyuncu ...​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt