Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kritik maclarda sorumluluk alan goller atan umutun üstüne birde para vererek kücük maclarin büyük futbolcusu olcani almak sacma

[attachment=10709:BpoX00OCYAAkJfj.jpg]

Xelcuk ve Kral ikna etsin su Olcan'i. Kankileri ile ayni takimda oynamak ister elbette.

Ekli dosyalar

• BpoX00OCYAAkJfj.webp
    BpoX00OCYAAkJfj.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 276
Çok güzel kadro olurdu diyorum zaten hocam ; Doria ve Doumbia'dan biri alınacaktır örneğin. İkisi birden her açıdan imkansız bunun farkındayız.

Ya yerli stoper tandemi ile oynayacağız yada yerli bir forvet ile , bunun tercihi çok önemli zaten.

Fernando Muslera

Tarık Çamdal - Semih Kaya - Matheus Doria - Alex Telles

Felipe Melo - Selçuk / Gökhan

Olcan Adın - Wesley Sneijder - Armindo Bruma

Mevlüt Erdinç

Planlaması yapılan kadro bu olur her hafta biri kulübede oturur ve bütün sezon rahatlıkla çıkarılır diye düşünüyorum ben şahsen.

Tarık Çamdal --> 3-4 Mn €

Matheus Doria --> 10 Mn € civarı

Gökhan İnler --> 5-6 Mn €

Olcan Adın --> Salih + Umut + 2 Mn €

Mevlüt Erdinç --> Dany + 2 - 2.5 Mn €

Bizim böyle bir transfer sezonu geçirmemiz gerek ancak biraz sıcak para ve acilen sponsor anlaşmasına ihtiyacımız var.

Bu kapsamda biran önce en yüksek teklifi veren sponsor ile anlaşılıp , Chedjou , Eboue , Amrabat ve Hajrovic gibi isimlerin pazarı oldukları ülkelere satılabilecekleri en yüksek meblağlara satılması şart.

Örneğin ; Chedjou - Fransa , Eboue - İngiltere - Amrabat - İspanya / İngiltere - Hajrovic - Almanya / İspanya / Hollanda gibi

Chedjou --> Fransa'da mevcut pazarı ile 4-5 Mn € gelir kazanılabilecek bir oyuncu

Eboue --> 1-2 Mn € sembolikte olsa nakit para kazandırabilecek bir oyuncu

Amrabat --> Malaga yaptığı piyasa ile birçok kulüp peşinde rahatlıkla 5 Mn € kazanılabilecek bir oyuncu

Hajrovic --> Ortalama geçireceği ve sürekli on birde oynayacağı bir DK'nın ardından 5 Mn €'ya satılabilecek bir oyuncu ...​

Medjada olsun veya forumda bu inler ismini anlamış değilim.

Kanat alacaksak ve kanat systemini düşünüyorsak bu inleri niye alıyoruz?

Melo ve takımın kaptanı olan selçuk varken biraz mantıksız geliyor inler hamlesi.

Medjada olsun veya forumda bu inler ismini anlamış değilim.

Kanat alacaksak ve kanat systemini düşünüyorsak bu inleri niye alıyoruz?

Melo ve takımın kaptanı olan selçuk varken biraz mantıksız geliyor inler hamlesi.

Inler gelirse Selcuk gereksizini keser ve 11'in böylece kalitesi artar. Yan pas, geri pas, Burak'a pas biktik artik.

Inler-Melo-Sneijder merkezi nefis olur.

gökhan gelirse mancini 4-3-3'e devam eder

muslera

sab/vey semih yabanci telles

gökhan melo selcuk

olcan burak sneijder

mancini burada yabanci stoper, yerli kanat tercih etti maalesef. baskan'in aciklamalari onu gösteriyor.

Erdal Keser bence iyi secim. Ujfalusi'nin sonucta Turkce bilmeden kendisinden bekleneni yapmasi zordu. Erdal hem Turk hem Avrupali, hem de bu kulubun cok eskiden beri icinde olan birisi. Hem yabanci hem de yerli futbolcularla daha iyi iletisim kurabilir.

Inler gelirse Selcuk gereksizini keser ve 11'in böylece kalitesi artar. Yan pas, geri pas, Burak'a pas biktik artik.

Inler-Melo-Sneijder merkezi nefis olur.

5 yılık yeni sözleşme yapılmış bir takımın kaptanı kim kezecekmiş?

Biraz zor ihtimal bence ve maliyet olarak gereksiz.

Mancininin sözleşmesine semih sağ bek oynatılamaz yazdırılmalı kalıcaksa kafayı yedirecek yoksa bize..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

muslera

gökhan melo selcuk

olcan burak sneijder

mancini burada yabanci stoper, yerli kanat tercih etti maalesef. baskan'in aciklamalari onu gösteriyor.

Bu takım az gol yer ama azda atar. Sneijder kanat olacaksa yine fena morelim bozulur

muslera

gökhan melo selcuk

olcan burak sneijder

buna benimde kafam yattı ama şöyle birşey var bu orta saha çok statik olur. avrupa maçlarında iş yapar ama ligde yapmaz. geçen seneki sıkıntıları çekeriz yine. kanatlarda zaten yardıran oyuncu olmadığından yine sıkışık maçlar izleriz. o yüzden 4-3-3 yerine, 4-2-3-1 bize daha uygun gibi sanki..

Barcelona Arda için 41 milyon euro ödemeyi kabul etmiş Arda ile de prensipde anlaşmış Ahmet Bulut da doğrulamış

noluyor lan

Arda giderse bizde ufak bişeyler kazanıyoruz dimi vardı öyle bir madde sanırım?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bremen Taraftari inanilmaz heycanlanmis,Hajrovic iddiasi yüzünden:

"Eger Hajrovic'i alirsak,yarin direkt Forma alacagim"

"Ben Hajrovicnin adini daha önce hic duymamistim,ama size göre müthis bir Oyuncu olmali"

"Hajrovic tam bir BOMBA olurdu!"

"Az önce bir arkadas'a karsi FIFA oynadim,ben Galatasaryi sectim,Hajrovicla iki gol attim,bu kim dedim,Transfermarkt'a baktim ve Hajrovic zu Werder iddiasi gördüm".

"Eger bu Iddia dogruysa,Baskana tebrik ediyorum!"

"Cok iyi bir oyuncu, hemde Bonservissiz"

Gibi Yorumlar var, bunlar ne icmisler ya. :asd:

2 gün önce Doumbia haberi vardı medyada. Nisan ayında da Rus medyasında da çıkmıştı ama ihtimal vermemiştim. Şimdi tekrar haberler çıkıyor. Doumbia'nın 1 yıllık sözleşmesi kalmış. Skora en fazla katkı yapan oyunculardan biri. Hem kanatta oynayabiliyoruz.

Çok isterim bu transferi. Her haliyle çok katkı yapar bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt